İnşallah üşütmüşümdür oğluşu parka indiriyorum akşam serinlikte geçen baya rüzgara maruz kaldım tek öyle olsunCanım bu aralar havaların dengesizliğinden midir cevremde hasta cok var virüs değiller üşütmüş olabilirsin geçmiş olsun
Bebegin kalp atisini duymadinmi. Allah korusun birsey olsa doktor soylerdi. Herzaman hareketli olmayabiliyolar. Allahin izniyle bebegin sagliklidir insaAllahMerhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi
İkincide sende masraf yapmazsin cnm bide benim oglum yazin doğdu ben yine de uzun kollu 4 5 tane 5 li hastane çıkışı almıştım. O yaz o kadar sicaktiji hicbirini giymedi tertemiz duruyor. Cok hediye gelmişti hepsi küçük oldu giydiremedim derken baya kiyafet var kiz bile giyer .Sen sanslisin canim cok masrafin olmaz ne güzel. Benimde canim sıkkindi sinirliydim bebise bisiler bakinca hepsi kayboldu gitti
Bende oyle oldum geçenlerde ihlamur filan ictim dinledim 2 günde gecti yazın insan bilemiyor usutuyor kendini coronadan oncede yazin cok hasta olunurdu hemen aklina koronayi getirmeİnşallah üşütmüşümdür oğluşu parka indiriyorum akşam serinlikte geçen baya rüzgara maruz kaldım tek öyle olsun
Ateş beni korkuttu canım şimdi düştü çok şükür deBende oyle oldum geçenlerde ihlamur filan ictim dinledim 2 günde gecti yazın insan bilemiyor usutuyor kendini coronadan oncede yazin cok hasta olunurdu hemen aklina koronayi getirme
Valla canim bende dayanamaz giderdimİkincide sende masraf yapmazsin cnm bide benim oglum yazin doğdu ben yine de uzun kollu 4 5 tane 5 li hastane çıkışı almıştım. O yaz o kadar sicaktiji hicbirini giymedi tertemiz duruyor. Cok hediye gelmişti hepsi küçük oldu giydiremedim derken baya kiyafet var kiz bile giyer .
Dayanamayip cumartesi gidicem galiba cinsiyet ogrenmeye
Bnmde vardi ates gecmisti hemen. Cok gecmis olsun güzel düşün insallahAteş beni korkuttu canım şimdi düştü çok şükür de
Sağol canım benimBnmde vardi ates gecmisti hemen. Cok gecmis olsun güzel düşün insallah
ne zmaan cıkacak canım sonuç.Fetal DNA testim normal gelene kadar hiçbir şey alasım yok.Resmen hevesim kalmadı..Kendime kıyafet alacaktım ondan bile vazgeçtim...İçimde hep bir kuşku..
haftaya salı ya da çarşamba ..ne zmaan cıkacak canım sonuç.
Risk mi yüksek çıktı cnm? Ultrason bulguları nasıl önemli olan o benim bildiğimFetal DNA testim normal gelene kadar hiçbir şey alasım yok.Resmen hevesim kalmadı..Kendime kıyafet alacaktım ondan bile vazgeçtim...İçimde hep bir kuşku..
İcini ferah tut canim. İyi çıkacak sonuclarin inşaallah.Fetal DNA testim normal gelene kadar hiçbir şey alasım yok.Resmen hevesim kalmadı..Kendime kıyafet alacaktım ondan bile vazgeçtim...İçimde hep bir kuşku..
hayırlı haberler alırsın inşallah canım. sonra da bunun şerefine siparişleri veririsin ardardahaftaya salı ya da çarşamba ..
Ense kalınlığı normal burun kemiği var yaş 1/271 çıktı bu mühim değil dedi ama biyokimyasal risk 1/56 çıktıRisk mi yüksek çıktı cnm? Ultrason bulguları nasıl önemli olan o benim bildiğim
İnşallah cnmİcini ferah tut canim. İyi çıkacak sonuclarin inşaallah.
İnşallah canım hemen ebebeğe gidicem:)hayırlı haberler alırsın inşallah canım. sonra da bunun şerefine siparişleri veririsin ardarda
Ense kalınlığı normal burun kemiği var yaş 1/271 çıktı bu mühim değil dedi ama biyokimyasal risk 1/56 çıktıGenel anlamda raporun iyi bir sıkıntı yok dedi ama buda bir soru işareti o 1 anne sen olabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?