- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
İnşallah bende de tutar aminBu bende tuttu…kızımda yumurtlamadan önceki günlerde olmuştu, yumurtlama gününü pas geçmiştik çünkü eşimle aramız limoniydi o gün aksi gibiben de yumurtlama gününü kaçırdık diye üzülüyordum, sanıyordum ki gebe kalma sadece yumurtlama gününde olur ve canımıniçi kızım oldu , hem de korunmasız ilk deneme ilk ayımızda hamile kaldığıma çok şaşırmıştım…demekki x kromozom sabırla beklemiş ve yumurtlama günümde döllenmiş Bu seferkinde de bu tarz şeyleri araştırmıştım ve erkek olma ihtimali fazlaymış diye tam yumurtlama gününde denedik ve sperm kalitesi bozulmasın diye de gün aşırı yaptık öyle her gün değil sonuç: erkek
Ben de çok çok uyuyorum. Havalar da sıcak bunun da etkisi olabilir. Normal bence. Hamişken bol bol uyuyalım sonrası uykusuz gecelerKızlar size bir şey sorucam , devamlı uykum geliyo ve uyuya kalıyorum resmen belirli saatler var sabah 10-11 aksam 4-5 arası gibi kendimi alamıyorum uykudanBen çalışmıyorum evde geçiyo çoğu günüm niye böyle anlamıyorum bu kadar uyumak normal mi acaba endişelenmeye başladım artık
Aynı dertten muzdaribim ben bu sıcakta evde mayışmaya bağlıyorum ama gerçekten bende cok uyuyorumKızlar size bir şey sorucam , devamlı uykum geliyo ve uyuya kalıyorum resmen belirli saatler var sabah 10-11 aksam 4-5 arası gibi kendimi alamıyorum uykudanBen çalışmıyorum evde geçiyo çoğu günüm niye böyle anlamıyorum bu kadar uyumak normal mi acaba endişelenmeye başladım artık
Ben de çok çok uyuyorum. Havalar da sıcak bunun da etkisi olabilir. Normal bence. Hamişken bol bol uyuyalım sonrası uykusuz geceler
Ohh iyi yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyo doktora sorcaktım artık nerdeyseAynı dertten muzdaribim ben bu sıcakta evde mayışmaya bağlıyorum ama gerçekten bende cok uyuyorum
Mide ağrısına sıcak su torbası ve maden suyu iyi geliyor bana. Onun dışında talcid bile etki etmez. Taa sırtıma vurur ağrısı çok fena çokSelam kızlar. Benim mide sorunum vardı hep gastirit. Surekli talcid yada mide ilaci iciyordum idare ediyordum. Hamilelikte bununla nasil basa cikacagim ilac icmedenmidem yanıyor agriyor. Varmi bitkisel çözüm bilen.
Maden suyu bana fayda etmiyor ya. Ben onu icince rahatlamis hissedemiyorumMide ağrısına sıcak su torbası ve maden suyu iyi geliyor bana. Onun dışında talcid bile etki etmez. Taa sırtıma vurur ağrısı çok fena çok
Tabi yaramazlıklarını yazmadım şimdilikAyyy ne tatlı oluyormuş erkek çocuğu dainşallah oğlumu sağ salim kucağıma alırım da bir prensesten sonra bir de prensim olur
Rabbim korktuğuna uğratmasın ins cnm dualarimiz seninle, ınsallah senden de güzel haberler duyucaz..Ense kalınlığı normal burun kemiği var yaş 1/271 çıktı bu mühim değil dedi ama biyokimyasal risk 1/56 çıktıGenel anlamda raporun iyi bir sıkıntı yok dedi ama buda bir soru işareti o 1 anne sen olabilirsin dedi
Amin.
Siz özele mi gidiyorsunuz devlete mi?
Kaç günde çıktı sonuçlar?
İnşallah kuzum gerçekten erkek anneliği farklıYa ne güzel anlatmışsın cnmbir an gözümde canlanırdım içimde kelebekler uçuştu sağlıkla kucağıma alirimda insllah o gunleride görürüm
Amin amin cnm insallah bir minik cadin gelir
Anladım teşekkür ederimşimdilik şehir hastanesine gidiyorum
6 agustosta yaptırmıştım doktor 2 hafta sonra gel dedi
dün baktım e-nabıza çıkmış görünüyor
daha erken sonuclandığı da oluyormuş
Ben dün farkettim
Ben yemek yiyip öyle gittim valla hiç hatırlamıyorum böyle bir şey dediyse deKızlar yarın 2li tarama için devlet hastanesine gidicem ama doktor tok karına mı aç karına gel dedi hiç hatırlamıyorum. Devlette yaptıranlar nasıl gittiniz? Bi açlık tokluk bişiler dedi amaSabah erken gidicem napsam bilemedim.
Yaa bende bir ara sormayı düşündüm vallaOhh iyi yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyo doktora sorcaktım artık nerdeyseo zaman uyumaya devam
Bende öyleyim patates makarna ve tavuk çeşitleri sürekli salata yemeye çalışınca midem bulanıyor sadece bol yoğurt yemeye çalışıyorum bide meyve cok yiyorum yanında hiç hafifletici yiyemiyorum benim zaten ilkinde sinirdaydi diyet sorun değil benim için hatta iyi bile olur da bulantı olunca onunda bi faydası olmuyorBenim de canım hep zararlı şeyler çekiyor. Poğaça bu kadar yemezdim mesela hep karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. Protein az alıyorum mesela yumurta hiç yiyemiyorum peynir de aynı sekilde. Sağlıklı kahvaltı yaptığım cook nadir. Bu gidişle şekerim çıkmaz inş diyorum
16. haftamdayım daha önümüzde cok yol var
Yaa kıyamam boşver olduğu kadar yapıcak hiçbirşey yok gerçektenYaa bende bir ara sormayı düşündüm vallao değil o kadaaaaar tembelleştim ki ev bana bakıyor ben eve akşama kadar. Her gün bugün temizlik yapıcam diyorum tek yaptığım zar zor wcye çamaşır suyu döküp yıkamak bide bulaşık toplamak ilk zamanlar ağlıyodum evim pisleniyor diye şimdi sabırla iyi olacagım günü bekliyorum
Evet yaa ben 1saat bekledım o kuyruktaNe güzel bimmiş bu ya herşey varbende gideyim bari ama ben gitsem de hiçbir şey olmaz kesin yağmalıyorlarmış arkadaşım çalışıyor bim de diyorum bazen şu geliyormuş ayırsana, diyor kanka beni çiğ çiğ yerler sabah 7 de kapıda kuyruk başlıyormuş aktüel ürünler için
İnsallah bulantılarında kesilir canım bol yürüyüş yapmaya calıs. Su içebiliyorsan iç en azından dengelesinBende öyleyim patates makarna ve tavuk çeşitleri sürekli salata yemeye çalışınca midem bulanıyor sadece bol yoğurt yemeye çalışıyorum bide meyve cok yiyorum yanında hiç hafifletici yiyemiyorum benim zaten ilkinde sinirdaydi diyet sorun değil benim için hatta iyi bile olur da bulantı olunca onunda bi faydası olmuyor
2li taramanın açlıkla alakası yok canım ye de git, özellikle tatlı bişeyler ye ki bebiş hareket etsin ölçümler rahat yapılsınKızlar yarın 2li tarama için devlet hastanesine gidicem ama doktor tok karına mı aç karına gel dedi hiç hatırlamıyorum. Devlette yaptıranlar nasıl gittiniz? Bi açlık tokluk bişiler dedi amaSabah erken gidicem napsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?