2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İnşallah bende de tutar amin

Kızlar size bir şey sorucam , devamlı uykum geliyo ve uyuya kalıyorum resmen belirli saatler var sabah 10-11 aksam 4-5 arası gibi kendimi alamıyorum uykudan Ben çalışmıyorum evde geçiyo çoğu günüm niye böyle anlamıyorum bu kadar uyumak normal mi acaba endişelenmeye başladım artık

Ben de çok çok uyuyorum. Havalar da sıcak bunun da etkisi olabilir. Normal bence. Hamişken bol bol uyuyalım sonrası uykusuz geceler

Aynı dertten muzdaribim ben bu sıcakta evde mayışmaya bağlıyorum ama gerçekten bende cok uyuyorum

Ben de çok çok uyuyorum. Havalar da sıcak bunun da etkisi olabilir. Normal bence. Hamişken bol bol uyuyalım sonrası uykusuz geceler

Aynı dertten muzdaribim ben bu sıcakta evde mayışmaya bağlıyorum ama gerçekten bende cok uyuyorum
Ohh iyi yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyo doktora sorcaktım artık nerdeyse o zaman uyumaya devam

Selam kızlar. Benim mide sorunum vardı hep gastirit. Surekli talcid yada mide ilaci iciyordum idare ediyordum. Hamilelikte bununla nasil basa cikacagim ilac icmeden midem yanıyor agriyor. Varmi bitkisel çözüm bilen.
Mide ağrısına sıcak su torbası ve maden suyu iyi geliyor bana. Onun dışında talcid bile etki etmez. Taa sırtıma vurur ağrısı çok fena çok

Mide ağrısına sıcak su torbası ve maden suyu iyi geliyor bana. Onun dışında talcid bile etki etmez. Taa sırtıma vurur ağrısı çok fena çok
Maden suyu bana fayda etmiyor ya. Ben onu icince rahatlamis hissedemiyorum sicak su torbasi midenin ustunemi konuyor bebise bi zarari olurmuki acaba?

Rabbim korktuğuna uğratmasın ins cnm dualarimiz seninle, ınsallah senden de güzel haberler duyucaz..

Amin.
Siz özele mi gidiyorsunuz devlete mi?
Kaç günde çıktı sonuçlar?

şimdilik şehir hastanesine gidiyorum
6 agustosta yaptırmıştım doktor 2 hafta sonra gel dedi
dün baktım e-nabıza çıkmış görünüyor

daha erken sonuclandığı da oluyormuş
Ben dün farkettim

Ya ne güzel anlatmışsın cnm bir an gözümde canlanırdım içimde kelebekler uçuştu sağlıkla kucağıma alirimda insllah o gunleride görürüm
Amin amin cnm insallah bir minik cadin gelir
İnşallah kuzum gerçekten erkek anneliği farklıama kızlarda çok narin nazlı cimcime ve cadı oluyolar RABbim hepimize bu duyguları yaşatsın inşallah bana da bi cadı nasip etsin

Kızlar yarın 2li tarama için devlet hastanesine gidicem ama doktor tok karına mı aç karına gel dedi hiç hatırlamıyorum. Devlette yaptıranlar nasıl gittiniz? Bi açlık tokluk bişiler dedi ama Sabah erken gidicem napsam bilemedim.

şimdilik şehir hastanesine gidiyorum
6 agustosta yaptırmıştım doktor 2 hafta sonra gel dedi
dün baktım e-nabıza çıkmış görünüyor

daha erken sonuclandığı da oluyormuş
Ben dün farkettim
Anladım teşekkür ederim
Ben de her gün bakiyorum çıkmış mi diye de ondan sordum

Ben yemek yiyip öyle gittim valla hiç hatırlamıyorum böyle bir şey dediyse de
Aç mı gitmek gerekiyordu ki. Bence alakası yoktur

Ohh iyi yalnız olmadığımı bilmek rahatlatıyo doktora sorcaktım artık nerdeyse o zaman uyumaya devam
Yaa bende bir ara sormayı düşündüm valla o değil o kadaaaaar tembelleştim ki ev bana bakıyor ben eve akşama kadar. Her gün bugün temizlik yapıcam diyorum tek yaptığım zar zor wcye çamaşır suyu döküp yıkamak bide bulaşık toplamak ilk zamanlar ağlıyodum evim pisleniyor diye şimdi sabırla iyi olacagım günü bekliyorum

Bende öyleyim patates makarna ve tavuk çeşitleri sürekli salata yemeye çalışınca midem bulanıyor sadece bol yoğurt yemeye çalışıyorum bide meyve cok yiyorum yanında hiç hafifletici yiyemiyorum benim zaten ilkinde sinirdaydi diyet sorun değil benim için hatta iyi bile olur da bulantı olunca onunda bi faydası olmuyor

Yaa kıyamam boşver olduğu kadar yapıcak hiçbirşey yok gerçekten Ben de mutfağı anca toparlıyorum anca iki lokma yemek yapıyorum geçicek inşallah bir kaç haftaya biraz daha toparlanırız diye umut ediyorum bende

Evet yaa ben 1saat bekledım o kuyrukta bebe şeyleri gelince kaçırmıyorum hiç hep takip ediyorum instagramdan

İnsallah bulantılarında kesilir canım bol yürüyüş yapmaya calıs. Su içebiliyorsan iç en azından dengelesin

2li taramanın açlıkla alakası yok canım ye de git, özellikle tatlı bişeyler ye ki bebiş hareket etsin ölçümler rahat yapılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…