• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canım bu aralar havaların dengesizliğinden midir cevremde hasta cok var virüs değiller üşütmüş olabilirsin geçmiş olsun
İnşallah üşütmüşümdür oğluşu parka indiriyorum akşam serinlikte geçen baya rüzgara maruz kaldım tek öyle olsun

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim sabah ilk saatlerde,daha önce bebek ultrasonda oynuyordu,bu sefer hiç kimildamadi,bir tane kaybim var öyle endişeliyim ki sormayin gitsin,birde ishal var bayada sürdü bugün gidebildim anca enfeksiyon hastalıklarına, ateş iştahsızlık bulantı yoksa çok önemli değil gibi birşeyler söyledi ama insan korkuyor,ultrasonda bebegi kimildamayanlar oldumu aranizda normaldir değil mi
Bebegin kalp atisini duymadinmi. Allah korusun birsey olsa doktor soylerdi. Herzaman hareketli olmayabiliyolar. Allahin izniyle bebegin sagliklidir insaAllah

Sen sanslisin canim cok masrafin olmaz ne güzel. Benimde canim sıkkindi sinirliydim bebise bisiler bakinca hepsi kayboldu gitti🤗
İkincide sende masraf yapmazsin cnm bide benim oglum yazin doğdu ben yine de uzun kollu 4 5 tane 5 li hastane çıkışı almıştım. O yaz o kadar sicaktiji hicbirini giymedi tertemiz duruyor. Cok hediye gelmişti hepsi küçük oldu giydiremedim derken baya kiyafet var kiz bile giyer .
Dayanamayip cumartesi gidicem galiba cinsiyet ogrenmeye🙈

İnşallah üşütmüşümdür oğluşu parka indiriyorum akşam serinlikte geçen baya rüzgara maruz kaldım tek öyle olsun
Bende oyle oldum geçenlerde ihlamur filan ictim dinledim 2 günde gecti yazın insan bilemiyor usutuyor kendini coronadan oncede yazin cok hasta olunurdu hemen aklina koronayi getirme

Bende oyle oldum geçenlerde ihlamur filan ictim dinledim 2 günde gecti yazın insan bilemiyor usutuyor kendini coronadan oncede yazin cok hasta olunurdu hemen aklina koronayi getirme
Ateş beni korkuttu canım şimdi düştü çok şükür de

İkincide sende masraf yapmazsin cnm bide benim oglum yazin doğdu ben yine de uzun kollu 4 5 tane 5 li hastane çıkışı almıştım. O yaz o kadar sicaktiji hicbirini giymedi tertemiz duruyor. Cok hediye gelmişti hepsi küçük oldu giydiremedim derken baya kiyafet var kiz bile giyer .
Dayanamayip cumartesi gidicem galiba cinsiyet ogrenmeye🙈
Valla canim bende dayanamaz giderdim😅

Selam kızlar. Benim mide sorunum vardı hep gastirit. Surekli talcid yada mide ilaci iciyordum idare ediyordum. Hamilelikte bununla nasil basa cikacagim ilac icmeden 😞 midem yanıyor agriyor. Varmi bitkisel çözüm bilen.

Benim de burnum tıkalı su sıralar kızlar arada da hapsuruyorum, kizimda da bu haftalarda olmuştu doktorum normal demişti ama komik oluyor ya deli gibi sicaklarken hapsurmak😆

Fetal DNA testim normal gelene kadar hiçbir şey alasım yok.Resmen hevesim kalmadı..Kendime kıyafet alacaktım ondan bile vazgeçtim...İçimde hep bir kuşku..
Risk mi yüksek çıktı cnm? Ultrason bulguları nasıl önemli olan o benim bildiğim

Risk mi yüksek çıktı cnm? Ultrason bulguları nasıl önemli olan o benim bildiğim
Ense kalınlığı normal burun kemiği var yaş 1/271 çıktı bu mühim değil dedi ama biyokimyasal risk 1/56 çıktı:( Genel anlamda raporun iyi bir sıkıntı yok dedi ama buda bir soru işareti o 1 anne sen olabilirsin dedi:(

Geçen yıllarda aynı senin gibi çıkmış bir arkadaşımın eşinin sonuçları şimdi maşallah 2.5 yaşında kızları var fetal dna yaptırmış lar temiz gelmiş gönlünü ferah tut 🤲🤲🙏🙏🥰
Ense kalınlığı normal burun kemiği var yaş 1/271 çıktı bu mühim değil dedi ama biyokimyasal risk 1/56 çıktı:KK43: Genel anlamda raporun iyi bir sıkıntı yok dedi ama buda bir soru işareti o 1 anne sen olabilirsin dedi:KK43:

Back
X