2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yaaa ahaha bimden aldım bunların hepsini geldikçe aldım azar azar. Asıl alacaklarımı 6.aydan sonra alayım diyorum. Şimdilik böyle ucuzken gelmişken stokladım bazı şeyleri
Ne güzel bimmiş bu ya herşey var bende gideyim bari ama ben gitsem de hiçbir şey olmaz kesin yağmalıyorlarmış arkadaşım çalışıyor bim de diyorum bazen şu geliyormuş ayırsana, diyor kanka beni çiğ çiğ yerler sabah 7 de kapıda kuyruk başlıyormuş aktüel ürünler için

Ona da bakayım canim sagol

Cok sağol canım kaydettim ben de . İnstagramda hemşire takip ediyorum da krem tarzı ürünleri bezleri stoklamayın diyor. Bebiş alerji durumuna karşı hepsinden tek azar azar alın diyor aklında bulunsun
Tamam canim zaten hepsinden birer tane alıyorum ablamin bebis alerjikti ona ne iyi geldiyse ondan aliyorum alerjik olursa diye bakalim hayırlısı. Ben primanin 210 adet premium care 1 bedenini aldim bile artik 2 bedeni dogunca duruma gore alcam

Ben kızımda dalinin deterjanını kullanmıştım ama birde durunun bebekler için granül beyaz sabun deterjanı var oda güzeldi. Ben dalini kokusunu vs çok sevdiğim için hep dalin almaya devam ettim ama

Bim a101 ve şok aktuel urunlerini takip et canim elbet birinde bulursun tabikide açıldığı saatte gitmen lazim bazen cidden kaliteli seyler geliyor

Bunu soyledigin iyi oldu canım alirken denerim olursa alırım en kötü
Eğer almadıysanız küveti, set olarak var trendyolda küveti filesi kovası olarak direkt öyle alın dilerseniz her yazılanı okuyamıyorum geride kalıyor da

Bim a101 ve şok aktuel urunlerini takip et canim elbet birinde bulursun tabikide açıldığı saatte gitmen lazim bazen cidden kaliteli seyler geliyor
Ay gidemem kalkıcam hazırlanıcam çocuğu hazırla kahvaltı ettir başka çocuk olmasa dediğin kolay 5 dk da çıkar alırım ama evde çocukla gerçekten zor bana zaten herkes vampir diyor gündüz hiç görünmem dışarıda geceleri çıkarırım evden burnumu o yüzden hayatın yarısını kaçırıyorum

Eğer almadıysanız küveti, set olarak var trendyolda küveti filesi kovası olarak direkt öyle alın dilerseniz her yazılanı okuyamıyorum geride kalıyor da
Yok daha almadim canim nette cok pahali bime falan gelirse alcam denk getiremezsem ablaminkileri alicam alma ne para verion bende var deyip duruo onun yerine bebise kiyafet al dedi.katlanirin filesi farkli olabiliomus ben file aldim ona deneyip almam lazim o yüzden internetten alamam

Benim ilk cocuk olunca rahatim canim tadini cikara cikara alisveris yapıyorum

Kızlar erkenden başlamışsınız alışverişe ne güzel . Ben daha bir iğne bile almadım , cinsiyet tam belli olsun öyle başlayacağım.
Benden tavsiye;bez,ıslak mendil gibi şeyleri stok yapmayın, her bez her bebege yaramıyor tecrübe ile sabit.
Zibin bol bol alınmalı,ilk aylarda kaka bezden dışarı çıkabiliyor. Malum kış ayı, kurutma makinesi yoksa hemen kurumaz. Göğüs pedi,kremi,emzirme sütyeni şart. Pompa oğlumda hiç kullanmadım hiç gerek olmadı ,şimdide almayı düşünmüyorum.
Çanta kesinlikle sırt çantası olmalı, biberon sadece ufak cam alacağım ben,sütümde sorun olsa bile ilk başta biberon vermek doğru değil bana göre.
Aklıma gelenler bunlar

Kızlar ya özellikle çocuklu anneler, annem gelirken benim bebekliğimden saklıdıpı birkaç güzel tulumla nevresim takımımı getirmiş de onları yıkıycam bebekler için çamaşır makinesinde kullanılan hangi sıvı deterjanları kullanıyorsunuz? Yavaştan
Ben kızımda dalinin deterjanını kullanmıştım ama birde durunun bebekler için granül beyaz sabun deterjanı var oda güzeldi. Ben dalini kokusunu vs çok sevdiğim için hep dalin almaya devam ettim ama
Granül sabun olanlar makinaya zarar veriyo diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum

Benimd 2 hafta oldi gideli 1 ay bende dayanamam 3 hafta da 1 gidim deidm onada dayanamiyorum cinsiyeti merak ediyorum icten içe

Dalan roxy sabun tozu zaten en güvenilir o bana göre. Çokta temiz yıkıyor.

Köpük file aldıysanız uyum sağlamaz katlanır olana. Ama önemli değil kancalarını geçirmeden içine yerleştirin fileyi öyle yıkayın bebişi fileyi asmanız çok önemli değil yani

Yaa ben kızımda 32. haftadan önce hiçbir şey almamıştım. O hafta gelince 2-3 mağazaya gittim ara ara onlarda liste vardı aldım çıktım herhalde bunda da öyle yaparım nasip olursa

Cnm bunlar tarihi gecmeye musait seyler. Aslinda bunlari son aylara saklasan daha iyi olur yinede sen bilirsin tabi

Valla bilmiyorum duymadım canım hiç

Cnm bunlar tarihi gecmeye musait seyler. Aslinda bunlari son aylara saklasan daha iyi olur yinede sen bilirsin tabi
Ya baktimda canim 2023 falan dio suresi uzun o zamana kadar biter diye düşünmüştüm zaten simdi sepete ekledim bir ay sonra falan siparis veririm çünkü yine sehir degistircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…