• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar ben bebise mustelanin konak kopuk sampuani ve yine ayni markanin vucut losyonunu alcam simdi eksikleri ablama sordumda anam ne kadar sey varmis dalin sabun, bepanthol pisik kremi,otribebe nazal burun aspiratör ve yedek ucu, depend emici kulot, lansinoh meme ucu kremi bunlari sepete ekledim trendyolda 510 küsür tuttu ay valla bebek isi baya masraflı iş 😂😂😂
Bende şimdiden başladım çok keyifli ya.kargolar gelince çok heyecanlı oluyo.ama bir çocuğunu favorilere ekledim fiyat araştırması yapıcam nasılsa acelemiz yok.dün mustelanın setine baktım 4yüz küsür yazıyordu :) belki indirime girer

Bende şimdiden başladım çok keyifli ya.kargolar gelince çok heyecanlı oluyo.ama bir çocuğunu favorilere ekledim fiyat araştırması yapıcam nasılsa acelemiz yok.dün mustelanın setine baktım 4yüz küsür yazıyordu :) belki indirime girer
Aynen cok heyecanlı yarin bir kargom gelecek ilk kiyafetleri heyecanla bekliyorum🤗 ya bende önce akakceden fiyat karşılaştırması yapiyorum suan trendyolda daha uygun sectiklerim😂

Bende gidip dokunarak seçerek almak istiyorum ama gene kapanma olur diye korkuyorum :KK43: kendimi iyi hisseder hissetmez bir bebek mağazasını dolaşmak olacak.
Ben pandemiden dolayi pek gitmek istemiyorum canim tehlikeli çünkü ama cuma hastane dönüşü e bebege ugrayip kulot alicam baby momun cok guzeldi hamile kulodu internette kalmamis mecbur gidicem

Kizlar bugun pek Canim sıkkındı baktim burda kıyafet konuşuluyor açtım bizim oğlanın sandığı bayaa kıyafet var erkek olsa 1 hastane çıkışı alsam yetecek gibi.
Kiz olsa bile unisex cok almışım genelde hep krem tonlari.

Eklentiler

• 16292929950782075362719050043104.webp
    16292929950782075362719050043104.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar birden ateşim çıktı 38.3 oldu duşa girdim düştü hafif boğaz ağrım sesimde değişme var inşallah covid değilimdir dua edin kimseyle görüşmedim kaç gündür
Canim gecmis olsun hemen kotuye yorma griptir en kötü bende 7.haftamda gecirdim grip once bir gun bogaz agrisi sonra burun ve geniz akintisi oluyor ins seninki o kadaf olmaz hemen geçer ates bende olmamisti sen ne yap biliomusun nanesini az katip limonu bol nane limon kaynat kendine bana cok iyi gelmisti

Kizlar bugun pek Canim sıkkındı baktim burda kıyafet konuşuluyor açtım bizim oğlanın sandığı bayaa kıyafet var erkek olsa 1 hastane çıkışı alsam yetecek gibi.
Kiz olsa bile unisex cok almışım genelde hep krem tonlari.
Sen sanslisin canim cok masrafin olmaz ne güzel. Benimde canim sıkkindi sinirliydim bebise bisiler bakinca hepsi kayboldu gitti🤗

Canim gecmis olsun hemen kotuye yorma griptir en kötü bende 7.haftamda gecirdim grip once bir gun bogaz agrisi sonra burun ve geniz akintisi oluyor ins seninki o kadaf olmaz hemen geçer ates bende olmamisti sen ne yap biliomusun nanesini az katip limonu bol nane limon kaynat kendine bana cok iyi gelmisti
Canım nane ve limon aşırı midemi bulandırıyor yarın izmire gidecektik evde meyve bile kalmadı şuan çok çaresizim eşim zaten iş sebebiyle 1 haftadır yok akşam 10 da ancak gelir burnum tıkalı mı açık mı belli değil ama böyle bi doluluk hissi var hafif boğazımda tahriş hissi var başka da birşey yok grip olsam salya sümük olmaz mıyım test yaptırmayı kan pıhtılaşmasından korktuğum için yaptırmak istiyorum. Aslında idare edebilir durumdayım ama bebek olunca korktum

Canım nane ve limon aşırı midemi bulandırıyor yarın izmire gidecektik evde meyve bile kalmadı şuan çok çaresizim eşim zaten iş sebebiyle 1 haftadır yok akşam 10 da ancak gelir burnum tıkalı mı açık mı belli değil ama böyle bi doluluk hissi var hafif boğazımda tahriş hissi var başka da birşey yok grip olsam salya sümük olmaz mıyım test yaptırmayı kan pıhtılaşmasından korktuğum için yaptırmak istiyorum. Aslında idare edebilir durumdayım ama bebek olunca korktum
Canim ihlamur var mi ihlamur icsen ben bu ara sabah kahvaltida bir bardak iciyorum sabahlari bogazim yumuşuyor

Kızlar birden ateşim çıktı 38.3 oldu duşa girdim düştü hafif boğaz ağrım sesimde değişme var inşallah covid değilimdir dua edin kimseyle görüşmedim kaç gündür
Canım bu aralar havaların dengesizliğinden midir cevremde hasta cok var virüs değiller üşütmüş olabilirsin geçmiş olsun

Back
X