- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.463
- 53
Ben bekleyemem.testi verdik dedim beni gezdir eve gidince vakit gecmez neyse arabayla dolanioz arabayi bari yikayayim dedi araba yikiodu hatta bi baktim 69 kapıdan bagirdim hamileyim diye araba fırçası elindeyken ogrendi esim hahaHemde ne heyecan ben bide babalar gününde supriz yaparim diye beklicem dedim 3 gun dayanabildim eşime soylememek icin. 3 gün yalniz basima yasadim hamileligimi
Matematik dersine hoşbuldukTam 4 aylik degil canim 1 ay 30 gun olarak dusuncen 7×16=112 gun yapar 3ayda 90 gun 112-90=22 gun o yuzden 3 ay 22 gunluk oluyor17+1 tam 4 aylik olur
Bana aşı oldugumda kadina 15 haftalik hamileyim dedim yani kac ay dedi 4e gircem dedimMatematik dersine hoşbuldukevet de mesela biri sorduğunda 16 haftalıkken misal ben 3.5 dersem az oluyor 4 deyip geçiyorum siz öyle yapmıyor musunuz
Canım ben de listeyi hazırlayacağımda eğer hazır ettiğin liste var ise çekip atabilir misinKızlar ben bebise mustelanin konak kopuk sampuani ve yine ayni markanin vucut losyonunu alcam simdi eksikleri ablama sordumda anam ne kadar sey varmis dalin sabun, bepanthol pisik kremi,otribebe nazal burun aspiratör ve yedek ucu, depend emici kulot, lansinoh meme ucu kremi bunlari sepete ekledim trendyolda 510 küsür tuttu ay valla bebek isi baya masraflı iş
4 ayın içindeyim diyorum genelde ince hesabına girmiyorum hiç zor geliyorC
Canim mesela bebek 1 yili doldurunca 1 yasinda diyoruzya ay hesabida oyle 17.haftaya girdiginde 4 aylik deriz 5.ayi doldurmadan 5 aylik demeyiz ben mantiken oyle dusunuyorum
evet ben öyle diyorumMatematik dersine hoşbuldukevet de mesela biri sorduğunda 16 haftalıkken misal ben 3.5 dersem az oluyor 4 deyip geçiyorum siz öyle yapmıyor musunuz
Konak tarağı alın mutlaka şampuan tek başına yeterli olmuyor tarak ile hemen sorun çözülüyor tarağı set halinde alınca zaten içinde oluyor sık dişli Konak tarağı. Kafası güzelce durulanırsa Konak olmuyor da. O şampuanın çok güzel arınması gerekiyor kafasından ben uzun uzun durulardım severdi de suyu bir kere hafif olur gibi oldu bir Konak şampuanı ve tarama ile oda başlamadan bittiKızlar ben bebise mustelanin konak kopuk sampuani ve yine ayni markanin vucut losyonunu alcam simdi eksikleri ablama sordumda anam ne kadar sey varmis dalin sabun, bepanthol pisik kremi,otribebe nazal burun aspiratör ve yedek ucu, depend emici kulot, lansinoh meme ucu kremi bunlari sepete ekledim trendyolda 510 küsür tuttu ay valla bebek isi baya masraflı iş
ben de erken gidiyorum yarın ra devum 3 hafta bile olmadı. ama başka hastaneye aldım önceden gittiğim devlettr ekranı göremiyordum. bu hastanede görürüm cinsiyeti öğrwnirim. bebişi de ilk defa görücem 8 haftada görmüştüm en son. sonrasında hep doktor baktı sadece. ben kızımda da hiç 4 haftada gitmedim.bana basarlar dayanamamGunaydinnn
Ayin 28inde doktor randevum dayanamiyorum
Son 10 gün acaba daha mi erken gitsem diyorum
Cinsiyetde ogrenmedim daha.
Listeyi hazir etmedim de canım ablama sordum kiyafetti bilmem neydi harici ne lazim diye bunlar aklina geldi. Sana sectiklerimin resmini atayim sepete ekledim bendeCanım ben de listeyi hazırlayacağımda eğer hazır ettiğin liste var ise çekip atabilir misinben şimdilik listeyi hazırlayayım 6.ayımda alayım diyorum zıbındır tulumdur battaniyedir krem şampuan a dan z ye hepsini listelicem
Eee siz başlamışsınızKızlarr hazır konusu açılmışken A dan Z ye liste hazırlayacağım. Birbirimize paylasalım listelerimizi eksiklerimizi alacaklarımıızıben şimdilik 1 battaniye ,12 tane ağız mendili, cam biberon, 4 tane zıbın ve süt sağma makinesi aldım
Cok sağol canım kaydettim ben de . İnstagramda hemşire takip ediyorum da krem tarzı ürünleri bezleri stoklamayın diyor. Bebiş alerji durumuna karşı hepsinden tek azar azar alın diyor aklında bulunsunListeyi hazir etmedim de canım ablama sordum kiyafetti bilmem neydi harici ne lazim diye bunlar aklina geldi. Sana sectiklerimin resmini atayim sepete ekledim bendebirde bebise banyo icin bornoz alcam civile baktimda cok guzelleri var fileyi e bebekten ici kopuklu olanlardan aldim onu da atayim hatta fotosunu. Banyo kuvet takimi da bime gelmis katlanir kaçırdım onu ama gelirse alcam katlanirlar internette 500 tl bulamazsam ablam zaten onemli olan filesi bendekileri veririm dedi onlari listene ekle yani ben birde canta aldim bak hepsini atıyorum fikir olur sanada
katlanır küvet filesi ayrı oluyor canım diğerleri uyum saglamayabilir haberin olsunListeyi hazir etmedim de canım ablama sordum kiyafetti bilmem neydi harici ne lazim diye bunlar aklina geldi. Sana sectiklerimin resmini atayim sepete ekledim bendebirde bebise banyo icin bornoz alcam civile baktimda cok guzelleri var fileyi e bebekten ici kopuklu olanlardan aldim onu da atayim hatta fotosunu. Banyo kuvet takimi da bime gelmis katlanir kaçırdım onu ama gelirse alcam katlanirlar internette 500 tl bulamazsam ablam zaten onemli olan filesi bendekileri veririm dedi onlari listene ekle yani ben birde canta aldim bak hepsini atıyorum fikir olur sanada
Küvetini katlanır alsanıza yer kaplamasın. Küvet kova seti var katlanıyor hepsi ben ondan alacağım işimiz bitince katla kaldır dolap üstüne yatak altına nereye isterseniz. Yer kaplayan şeyler sıkıntı basıyor bana tavsiyemdir katlanan almanızListeyi hazir etmedim de canım ablama sordum kiyafetti bilmem neydi harici ne lazim diye bunlar aklina geldi. Sana sectiklerimin resmini atayim sepete ekledim bendebirde bebise banyo icin bornoz alcam civile baktimda cok guzelleri var fileyi e bebekten ici kopuklu olanlardan aldim onu da atayim hatta fotosunu. Banyo kuvet takimi da bime gelmis katlanir kaçırdım onu ama gelirse alcam katlanirlar internette 500 tl bulamazsam ablam zaten onemli olan filesi bendekileri veririm dedi onlari listene ekle yani ben birde canta aldim bak hepsini atıyorum fikir olur sanada
Yaaa ahaha bimden aldım bunların hepsini geldikçe aldım azar azar. Asıl alacaklarımı 6.aydan sonra alayım diyorum. Şimdilik böyle ucuzken gelmişken stokladım bazı şeyleriEee siz başlamışsınız
Bir hatırası olsun diye yazlık bi takım aldım işte o kadar
10 gün sonra muayenem var 4 ay bitecek nerdeyse o zaman almaya başlarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?