• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Hemde ne heyecan ben bide babalar gününde supriz yaparim diye beklicem dedim 3 gun dayanabildim eşime soylememek icin. 3 gün yalniz basima yasadim hamileligimi😂
Ben bekleyemem.testi verdik dedim beni gezdir eve gidince vakit gecmez neyse arabayla dolanioz arabayi bari yikayayim dedi araba yikiodu hatta bi baktim 69 kapıdan bagirdim hamileyim diye araba fırçası elindeyken ogrendi esim haha😂

Kızlar ben bebise mustelanin konak kopuk sampuani ve yine ayni markanin vucut losyonunu alcam simdi eksikleri ablama sordumda anam ne kadar sey varmis dalin sabun, bepanthol pisik kremi,otribebe nazal burun aspiratör ve yedek ucu, depend emici kulot, lansinoh meme ucu kremi bunlari sepete ekledim trendyolda 510 küsür tuttu ay valla bebek isi baya masraflı iş 😂😂😂

Tam 4 aylik degil canim 1 ay 30 gun olarak dusuncen 7×16=112 gun yapar 3ayda 90 gun 112-90=22 gun o yuzden 3 ay 22 gunluk oluyor😅 17+1 tam 4 aylik olur
Matematik dersine hoşbulduk 😂😂 evet de mesela biri sorduğunda 16 haftalıkken misal ben 3.5 dersem az oluyor 4 deyip geçiyorum 😂 siz öyle yapmıyor musunuz

Kızlar ben bebise mustelanin konak kopuk sampuani ve yine ayni markanin vucut losyonunu alcam simdi eksikleri ablama sordumda anam ne kadar sey varmis dalin sabun, bepanthol pisik kremi,otribebe nazal burun aspiratör ve yedek ucu, depend emici kulot, lansinoh meme ucu kremi bunlari sepete ekledim trendyolda 510 küsür tuttu ay valla bebek isi baya masraflı iş 😂😂😂
Canım ben de listeyi hazırlayacağımda eğer hazır ettiğin liste var ise çekip atabilir misin 😊 ben şimdilik listeyi hazırlayayım 6.ayımda alayım diyorum 😊 zıbındır tulumdur battaniyedir krem şampuan a dan z ye hepsini listelicem

C

Canim mesela bebek 1 yili doldurunca 1 yasinda diyoruzya ay hesabida oyle 17.haftaya girdiginde 4 aylik deriz 5.ayi doldurmadan 5 aylik demeyiz ben mantiken oyle dusunuyorum😅
4 ayın içindeyim diyorum genelde ince hesabına girmiyorum hiç zor geliyor 😂 hoşuma gidiyor birde ayın büyümesi 🙈😂😂

Kızlarr hazır konusu açılmışken A dan Z ye liste hazırlayacağım. Birbirimize paylasalım listelerimizi eksiklerimizi alacaklarımıızı 😊 ben şimdilik 1 battaniye ,12 tane ağız mendili, cam biberon, 4 tane zıbın ve süt sağma makinesi aldım 🙈

Konak tarağı alın mutlaka şampuan tek başına yeterli olmuyor tarak ile hemen sorun çözülüyor tarağı set halinde alınca zaten içinde oluyor sık dişli Konak tarağı. Kafası güzelce durulanırsa Konak olmuyor da. O şampuanın çok güzel arınması gerekiyor kafasından ben uzun uzun durulardım severdi de suyu bir kere hafif olur gibi oldu bir Konak şampuanı ve tarama ile oda başlamadan bitti ☺️

Kızlar ya özellikle çocuklu anneler, annem gelirken benim bebekliğimden saklıdıpı birkaç güzel tulumla nevresim takımımı getirmiş de onları yıkıycam 😍 bebekler için çamaşır makinesinde kullanılan hangi sıvı deterjanları kullanıyorsunuz? Yavaştan alayım

Gunaydinnn
Ayin 28inde doktor randevum dayanamiyorum
Son 10 gün acaba daha mi erken gitsem diyorum
Cinsiyetde ogrenmedim daha.
ben de erken gidiyorum yarın ra devum 3 hafta bile olmadı. ama başka hastaneye aldım önceden gittiğim devlettr ekranı göremiyordum. bu hastanede görürüm cinsiyeti öğrwnirim. bebişi de ilk defa görücem 8 haftada görmüştüm en son. sonrasında hep doktor baktı sadece. ben kızımda da hiç 4 haftada gitmedim.bana basarlar dayanamam 😄

Canım ben de listeyi hazırlayacağımda eğer hazır ettiğin liste var ise çekip atabilir misin 😊 ben şimdilik listeyi hazırlayayım 6.ayımda alayım diyorum 😊 zıbındır tulumdur battaniyedir krem şampuan a dan z ye hepsini listelicem
Listeyi hazir etmedim de canım ablama sordum kiyafetti bilmem neydi harici ne lazim diye bunlar aklina geldi. Sana sectiklerimin resmini atayim sepete ekledim bende😅 birde bebise banyo icin bornoz alcam civile baktimda cok guzelleri var😅 fileyi e bebekten ici kopuklu olanlardan aldim onu da atayim hatta fotosunu. Banyo kuvet takimi da bime gelmis katlanir kaçırdım onu ama gelirse alcam katlanirlar internette 500 tl bulamazsam ablam zaten onemli olan filesi bendekileri veririm dedi onlari listene ekle yani😅 ben birde canta aldim bak hepsini atıyorum fikir olur sanada

Eklentiler

• Screenshot_20210818-152017_ebebek.webp
    Screenshot_20210818-152017_ebebek.webp
    27 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20210818-151946_ebebek.webp
    Screenshot_20210818-151946_ebebek.webp
    39 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210818-124409_Trendyol.webp
    Screenshot_20210818-124409_Trendyol.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20210818-124405_Trendyol.webp
    Screenshot_20210818-124405_Trendyol.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20210818-124359_Trendyol.webp
    Screenshot_20210818-124359_Trendyol.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 35
Kızlarr hazır konusu açılmışken A dan Z ye liste hazırlayacağım. Birbirimize paylasalım listelerimizi eksiklerimizi alacaklarımıızı 😊 ben şimdilik 1 battaniye ,12 tane ağız mendili, cam biberon, 4 tane zıbın ve süt sağma makinesi aldım 🙈
Eee siz başlamışsınız 🙈😂
Bir hatırası olsun diye yazlık bi takım aldım işte o kadar 😂
10 gün sonra muayenem var 4 ay bitecek nerdeyse o zaman almaya başlarım artık 🐣

Listeyi hazir etmedim de canım ablama sordum kiyafetti bilmem neydi harici ne lazim diye bunlar aklina geldi. Sana sectiklerimin resmini atayim sepete ekledim bende😅 birde bebise banyo icin bornoz alcam civile baktimda cok guzelleri var😅 fileyi e bebekten ici kopuklu olanlardan aldim onu da atayim hatta fotosunu. Banyo kuvet takimi da bime gelmis katlanir kaçırdım onu ama gelirse alcam katlanirlar internette 500 tl bulamazsam ablam zaten onemli olan filesi bendekileri veririm dedi onlari listene ekle yani😅 ben birde canta aldim bak hepsini atıyorum fikir olur sanada
Cok sağol canım kaydettim ben de . İnstagramda hemşire takip ediyorum da krem tarzı ürünleri bezleri stoklamayın diyor. Bebiş alerji durumuna karşı hepsinden tek azar azar alın diyor aklında bulunsun 😌

katlanır küvet filesi ayrı oluyor canım diğerleri uyum saglamayabilir haberin olsun

Küvetini katlanır alsanıza yer kaplamasın. Küvet kova seti var katlanıyor hepsi ben ondan alacağım işimiz bitince katla kaldır dolap üstüne yatak altına nereye isterseniz. Yer kaplayan şeyler sıkıntı basıyor bana tavsiyemdir katlanan almanız ☺️

Eee siz başlamışsınız 🙈😂
Bir hatırası olsun diye yazlık bi takım aldım işte o kadar 😂
10 gün sonra muayenem var 4 ay bitecek nerdeyse o zaman almaya başlarım artık 🐣
Yaaa ahaha bimden aldım bunların hepsini geldikçe aldım azar azar. Asıl alacaklarımı 6.aydan sonra alayım diyorum. Şimdilik böyle ucuzken gelmişken stokladım bazı şeyleri 😊

Back
X