• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bugün doktor kontrolüm vardı tahminlerimizdeki gibi bi oğlumuz olucak 💙 ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı ensesi güzel çıktı cok şükür, kan aldi 2li test için inşallah onda da bi sıkıntı çıkmaz. Bulantı icin konuştum doktorumla miğde rahatlatıcı bi ilac verdi eger cok zorlanirsam diye de zofer verdi ama öncelikle prilamin dozunu yükselt dedi
Maşallah canım gözün aydın. Sağlıcakla gelsin inşallah paşan. Aynı haftadayız seninle ben daha öğrenemedim. 20 Ağustosta test sonucu için gideceğim ultrasona alır mı bilmiyorum.

Ne güzel canım :) bana da on gün dediler Fransaya gönderiyorlarmış hayırlısı olur inşallah :dua:
Canım benimki de Fransaya gitti geldi. Cuma kan vermiştim, sonraki perşembe aradılar. Ama bir arkadaşımınki tam 10 gün sürdü mesela. 10 gün içinde çıkar merak etme...

Valla cnm sağlıklı olduğunu öğrenince insan rahatlıyor biraz, açıkçası bizim için cok farketmezdi cinsiyet, ilk bebeğimiz (cennette bi melek kizim var) tabi ikinci için sanırım daha cok merak ederiz tabi cesaret edebilirsem ikinciye 😀
Aynen canım haklısın yeterki sağlıklı olsun bebislerimiz. Bizimde ilk bebeğimiz ama insanız sonuçta merak etmiyor değilim. Sağlık la ilkini kucağımıza alalım sağ Salim ikinci için belki düşünmem gerekebilir cesaretim yok benimde 😂

Ne güzel canım :) bana da on gün dediler Fransaya gönderiyorlarmış hayırlısı olur inşallah :dua:
Bende pazartesi yaptirdim 10 gun dediler amerikaya gidiyormus. Ben inviate die bir firmaya yaptirdim siz hangisine yaptirdiniz acaba.

Beni de taşlamak isteyenler olucak muhtemelen ama ben samimiyetle cevap vereyim; sonlandırmak isterdim. O şekilde bir hayat yaşamasını istemezdim. Kendi hayatımı da bu duruma adapte edip ölene kadar kahrolmayı kaldıramam gibime geliyor. Allahın verdiği can falan diyen olucak muhtemelen ama her gün bir yaranın kabuğunu koparıp kanatmak gibi geliyor bana bu durum😔
ne güzel özetlemişsiniz

Ya kızlar bu belirti olayı çok acayip birşey. Ben ilk oğlumda doğru düzgün bulantı yaşamadım. Ekmeğine limon sıkıp yiyen biriyken ekşiden nefret ettim. 2.oğlumda 5 ay boyunca bulantı ve kusma yaşadım. Kahvenin kokusundan bile nefret eden ben kahve içer olmuştum. Ekşi şeylerden yine uzak durdum midem almadı. Bunda ise bulantı ve kusma hat safhada.Tatlıdan tiksindim. Ekşi,tuzlu ve acı şeyleri daha rahat yiyebiliyorum. Henüz cinsiyet belli değil bakalım sonuç ne olacak🤷‍♀️
Bende aci tuzlu salcali seyler yiyebiliyorum. Tatlidan heleki cikolatanin kokusuna tahammül edemiyorum. Cinsiyetimiz kız :)

Merhaba. Evet bu karar çok zor. Bizzat yaşamış birisi olarak yazıyorum. Geçen yıl 13 haftalıkken sonlandırdım ben aklıma hayalime bile gelmeyecek bir şeydi iki düşük yaşamıştım günlerce ağladım isyan ettim neden ben diye. Allah birde beni böyle sınadı sana hayırlı olmayacak diye senden aldım birde bunu yaşa dedi ben senden aldım isyan ettin birde sen yap dedi. kanamam vardı suyum azdı günlerce Allah ım sen al bana bırakma diye dua ettim ama olmadı kendi ayağımla gittim hayatımdaki en büyük sınavlardan biriydi daha beterlerini rabbim yaşatmasın. Hala içimde sızı 2 ay antidepresan tedavisi gördüm terapi aldım. Diyeceğim şey bu kararı nasıl veriyorsunuz demişsiniz ya öyle bir yola giriyorsunuz ki o kapı açılıyor size. Bu arada asla kimsenin beni yargılamasına izin vermedim. Dediğim tek şey başına gelmeyen anlayamaz ben asla yapmam asla olmaz dememek lazım. :KK43:
sen muhteşemsin ve bunu yaşamayı sen seçmedin. muhteşem bir anne olacaksın. yarana bastığım için özür dilerim. üzülme olur mu

Kızlar merhaba bugunkü randevudan 12+2 günlüğüz doktor cinsiyeti için hiçbişey söyleyemedi çok meraklanıyorum ilk olduğu için tabi ki öncelik sağlıklı ve hayırlı olması Sizin yorumlarınız ve kalbinizden geçenler neler benim için çok değerli 💖💖💖💖 Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🌸🌸🌸

Kızlar merhaba bugunkü randevudan 12+2 günlüğüz doktor cinsiyeti için hiçbişey söyleyemedi çok meraklanıyorum ilk olduğu için tabi ki öncelik sağlıklı ve hayırlı olması Sizin yorumlarınız ve kalbinizden geçenler neler benim için çok değerli 💖💖💖💖 Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🌸🌸🌸
E0975ED9-FE83-41B3-B7B5-49AC21C96829.jpeg
E0975ED9-FE83-41B3-B7B5-49AC21C96829.jpeg
B1EB5511-5A9D-4DE2-A31B-4AE103585C37.jpeg

Eklentiler

• 4BBD0708-876D-413B-9FFC-50DD99EA97B9.jpeg
    4BBD0708-876D-413B-9FFC-50DD99EA97B9.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 55
Ya kızlar bu belirti olayı çok acayip birşey. Ben ilk oğlumda doğru düzgün bulantı yaşamadım. Ekmeğine limon sıkıp yiyen biriyken ekşiden nefret ettim. 2.oğlumda 5 ay boyunca bulantı ve kusma yaşadım. Kahvenin kokusundan bile nefret eden ben kahve içer olmuştum. Ekşi şeylerden yine uzak durdum midem almadı. Bunda ise bulantı ve kusma hat safhada.Tatlıdan tiksindim. Ekşi,tuzlu ve acı şeyleri daha rahat yiyebiliyorum. Henüz cinsiyet belli değil bakalım sonuç ne olacak🤷‍♀️
Kendine göre degerlendir canim mesela eksi yiyordum ilkte bunda tatli canim istiyor kiz dedi doktor şayet değişmezse onun gibi yani ikinci olmadan anlaşılmıyor 😂

Ayy ne güzel bir yorumlama. Çok tuttum beğendim bu öngörüyü. 🤭🌹
😁
inşllah gönlündeki olur canim 🤲Bir de tavuktan acayip tiksinistim🙃
Bak benim gorumcemde ikiz kizlara hamile onda aynisi oldu
Ben de psikopat gibi yağın içine koyduğum sarımsakları kokluyorum erkek geliyor herhalde 🤣🤣
Ya canm gönlünden istiyorsan o olsun insllah 🤲
Olabilir bir prens de gelebilir bir prenseste🤩🤭
Bende sogan ve sarimsak kokusuna bayiliyorum yemekten gelen hosuma gitmeye basladi. Ama doktor kızın olcak dedi nasipse. 😃
Hayirla gelsin minik prenses 🥰bende bu hamileligimde yiyorum bakalim ne çıkacak 🤭😇

Kizlar bugün doktor kontrolüm vardı tahminlerimizdeki gibi bi oğlumuz olucak 💙 ense kalınlığı burun kemiğine bakıldı ensesi güzel çıktı cok şükür, kan aldi 2li test için inşallah onda da bi sıkıntı çıkmaz. Bulantı icin konuştum doktorumla miğde rahatlatıcı bi ilac verdi eger cok zorlanirsam diye de zofer verdi ama öncelikle prilamin dozunu yükselt dedi
Ya ne güzel bir haber😍 canim sağlıkla gelsin minik paşan cnm🤲
Sanada daha once tahmin yapmıştı demi canim😇
Darisi bana ve öğrenmeyen arkadaşlarıma 🤲

Yorum yapan yok mu 😢

canm gönlünden istiyorsan o olsun insllah 🤲
Olabilir bir prens de gelebilir bir prenseste🤩🤭
Aslında eşimle ikimizin de gönlünden geçen kız. Eşimin aile tarafında erkek çoğunlukta olunca eşim de kız olsa güzel olur diyor ama erkekte olsa evlat ne fark eder gerçekten sağlıklı olsun her türlü bağrıma basarım ☺️☺️

Maalesef elimizde olmayan şeyler yaşıyoruz. Özür dilenecek bir şey yok canım. Rabbim kimseyi bununla eşiyle evladıyla sınamasın.
Bunda ayıplanacak bir şey yok canım. Herkesin tercihi ve yaşadıkları kendinedir….Büyük ihtimal ben de senin gibi yapardım düşünüyorum da…İnşallah şimdiki bebeğin çok sağlıklıdır ve hayırlı bir evlat olur, acılarını unutturur 🙏💙😘

Kızlar bisey soracağım size ben suyu bulantim olmadığı zaman içmeye çalışıyorum ve içtiğim an bi bardagi dikiyorum o an tepeme sonra bildiğiniz ter döküyorum aniden yarım saat boyunca saçlarım falan ıslanıyor terden o derece terliyorum bunun bobreklerle veya şekerle bi alakası olabilir mi neden böyle oluyor olabilir sizde var mı böyle yaşayan

Bunda ayıplanacak bir şey yok canım. Herkesin tercihi ve yaşadıkları kendinedir….Büyük ihtimal ben de senin gibi yapardım düşünüyorum da…İnşallah şimdiki bebeğin çok sağlıklıdır ve hayırlı bir evlat olur, acılarını unutturur 🙏💙😘
Allah hiçbirimize böyle dert vermesin canım. Amin inşallah :dua:

Back