• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bu bebeğin eşi olayı nedir tam olarak?
Ultrasonda belli olur mu?

Covid var gelmeyin desen yada tek tek alsan 🤣

Söylemişti eğitimini ama unuttum açıkcası😁 Eğitimi bebek üstüne değil diye hatırlıyorum. Çok uzun süre bebek istemiş olmamış, doğal yolla hamile kalma sürecinde boş durmamış ne kadar yayın kaynak varsa okumuş. Mantık çerçevesinde değerlendirmeler yapıyor ve gerçekten aşırı mantıklı👍🏻 Modern hayatta var olan zaman kısıtlılığından doğan ticari yönlendirmeleri mantık çerçevesinde yıkıyor desem yeridir. Tüketim toplumu olmaktan kaynaklanan ve evrimsel sürece karşı olan uygulamaları güzel bir eleştiriyle "düzeltiyor" bence. Kapital sistemin anneleri nasıl esiri ettiğini (bu çıkarımı yaptım ben) çok tatlı dille yüzüne çarpıyor insanın. He amaaaa belki ben de beceremem belki uğraşmak istemem belki o olur belki şu olur amacım kimseyi yermek değil😌😁

Youtube da var dicektim bulmuşsun😅
Herkesin kendi düşüncesi tabi ama bana göre herkesin hikayesi bambaşka bebeklerin kendi karakterleri var ve tek bir doğru yok, baksanıza doktorlar bile kendi aralarında çatışıyorlar ☺️ Kim ne yapmak nasıl eğitmek isterse kimsenin ama kimsenin karışma eleştirme hakkı yok bu tarz konularda 🙏 Ben sadece daha düz mantık düşünüyorum teknolojinin, yeni dünya düzeninin bize sunduğu kolaylıklardan faydalanmak isterim ne bebeğimi ne kendimi bir kalıba sokup hareket edemem özgür olmak önceliğim olur 😘

Bence asıl sorun sonlandırma gibi

Tek tek almak daha stresli de benim kv fena ilkinde bana son dk haber ederdi geliyorlar ben yardım ederim sana diye bende direk cocuk doğar doğmaz bütün akrabalara durum paylaşıp ziyaretçi kabul etmiyoruz derim hastalık var diye yazarım anlasınlar artık bi zahmet diye düşünüyorum bizde az değiliz😂😂🙄
Ben 40ı çıkana kadar kimseye doğurduğumu ilan etmeyi düşünmüyorum🤭🤫🤣 zten doktoruma aşıyı sordum ne sağlık bakanlığı ne başka bir kurum hamilelere yüzde yüz öneride bulunamıyo çünkü çalışma yok dedi. Yaptırma diyemedide kibarlaştırdı😅 risk alamıcam ne zihnen ne bedenen😁🤣

Kızlar bisey soracağım size ben suyu bulantim olmadığı zaman içmeye çalışıyorum ve içtiğim an bi bardagi dikiyorum o an tepeme sonra bildiğiniz ter döküyorum aniden yarım saat boyunca saçlarım falan ıslanıyor terden o derece terliyorum bunun bobreklerle veya şekerle bi alakası olabilir mi neden böyle oluyor olabilir sizde var mı böyle yaşayan
Bir arkadaşıma sordum cnm o da terliyorum ama şekerden kaynaklı mıdır bilmiyorum dedi 27. Haftada o. Gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor şu an. Bir açlık birde tokluk şekerine Baktır istersen aklında kalmasın

benim de var ama ara ara 2 3 gun olmuyor ben de telşalanıyorum. tatlı bişey yiyip dinlenme modunda uzanıyorum. bazen olmuyor bazen oluyor mesela gecen 3 gun denedim olmadı. dün oldu.
doktorum da çok erken hissedemezsin dedi inanmadı ama ben eminim gibi. bu haftalarda bazen günlerce uyuyorlar. ondan hissedemiyorsundur canım.
Çikolata yiyip yattım ufak kipirtilar duydum ,kelebek kanadı çırpınışları gibi sanırım bebeğimin hareketiydi😍
Arkasını dönmüş sanki değil mi?pek anlaşılmıyor ama içime erkek doğdu , öyle hissettim❤
Kızlar bisey soracağım size ben suyu bulantim olmadığı zaman içmeye çalışıyorum ve içtiğim an bi bardagi dikiyorum o an tepeme sonra bildiğiniz ter döküyorum aniden yarım saat boyunca saçlarım falan ıslanıyor terden o derece terliyorum bunun bobreklerle veya şekerle bi alakası olabilir mi neden böyle oluyor olabilir sizde var mı böyle yaşayan
Bu bana ramazanda orucumu açtığımda olur. Önce terler, sonra üşürüm. Kan şekeri aniden yükselince oluyor bnde yada vücut çok hararet yapınca. Bence seninde öyle biseydr.

Aslında eşimle ikimizin de gönlünden geçen kız. Eşimin aile tarafında erkek çoğunlukta olunca eşim de kız olsa güzel olur diyor ama erkekte olsa evlat ne fark eder gerçekten sağlıklı olsun her türlü bağrıma basarım ☺️☺️
Tabi canim evlat evlattir erkegi kizi yok ama insan gönlündeki olsun istiyor insllah tatlımı tatlı bir bir prensesin olur cnm🤲
Bizim taraftada hep kiz bebis var erkek bebek nadir😁🤭

Kesinlikle tiroid değerlerine baktır canım. Hipertiroid olmuş olabilirsin, gebelikte tiroid değerlerin hep belli aralıkta olmalı, çok önemli atlama sakın 👍🏻

Tabi canim evlat evlattir erkegi kizi yok ama insan gönlündeki olsun istiyor insllah tatlımı tatlı bir bir prensesin olur cnm🤲
Bizim taraftada hep kiz bebis var erkek bebek nadir😁🤭
Tabii insanın gönlü bir tarafa daha çok kayıyor. 🥰
Amin inşallah
Senin cinsiyet belli olmuş muydu benim hafıza kötü de hatırlayamıyorum özür dilerim 😊

Tabii insanın gönlü bir tarafa daha çok kayıyor. 🥰
Amin inşallah
Senin cinsiyet belli olmuş muydu benim hafıza kötü de hatırlayamıyorum özür dilerim 😊
Yok kuzum daha bellii olmadi doktor erkek tahmininde bulundu bakalim iki kizim var oğluş olursa cok güzel olur 🤲😇

Bir arkadaşıma sordum cnm o da terliyorum ama şekerden kaynaklı mıdır bilmiyorum dedi 27. Haftada o. Gebelik şekeri çıktı diyet yapıyor şu an. Bir açlık birde tokluk şekerine Baktır istersen aklında kalmasın
Bende zaten sınırda cikiyorda ilkinde de böyle oluyordum diyet yaptığım halde oda yaz aylarında oluyordu kışın olmuyordu hatırlamıyorum ama aklıma geldi şimdi içinde çok erken değil mi şeker için bilemedim

Kesinlikle tiroid değerlerine baktır canım. Hipertiroid olmuş olabilirsin, gebelikte tiroid değerlerin hep belli aralıkta olmalı, çok önemli atlama sakın 👍🏻
Tiroidlerim normaldi bi sorun çıkmamıştı 2 aydır tahlil yapılmadı herhalde ama

Acaba ben mi abartıyorum hararetten mi diyordum ama doktora sorucam gidince çok rahatsız oldum bugün

Ben 40ı çıkana kadar kimseye doğurduğumu ilan etmeyi düşünmüyorum🤭🤫🤣 zten doktoruma aşıyı sordum ne sağlık bakanlığı ne başka bir kurum hamilelere yüzde yüz öneride bulunamıyo çünkü çalışma yok dedi. Yaptırma diyemedide kibarlaştırdı😅 risk alamıcam ne zihnen ne bedenen😁🤣
Bende yaptiramiyorum aşı ki aşıdan ziyade benim psikolojim müsait değil böyle şeylere ilkinde fazlasiyla aldım boyumun ölçüsünü 😂

Aletim var evde olmazsa kendim ölceyim bu bulantiyla açlık tahlili vermem imkansız

Merhaba, Bende hayırlısıyla Şubat 2022 de kucağıma alacağım bebişimi :) 12 haftaya girmemize bişey kalmadı :) Cinsiyet için yorum yapamadı doktorum :) 3 hafta sonra kontrolüm. Tahmin yürütmek isteyen :) ??

Eklentiler

• 4D3A0D3B-A0FB-4965-BB91-FA5BE2E4BB32.jpeg
    4D3A0D3B-A0FB-4965-BB91-FA5BE2E4BB32.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 48
  • BFFF652C-D09F-4ADD-9037-EEEF26E29B5E.png
    BFFF652C-D09F-4ADD-9037-EEEF26E29B5E.png
    413,1 KB · Görüntüleme: 48
  • C037722B-E86F-4B89-91A6-2E01BFC015C3.png
    C037722B-E86F-4B89-91A6-2E01BFC015C3.png
    427,7 KB · Görüntüleme: 50
Back