Yaaa çok tatlısınızValla burda sonuclar güzel geldikçe kendiminki öyle gelmiş gibi sevinip rahatlıyorum. Rabbim hepimize nasip etsin bu mutluluğu.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok tatlısınızValla burda sonuclar güzel geldikçe kendiminki öyle gelmiş gibi sevinip rahatlıyorum. Rabbim hepimize nasip etsin bu mutluluğu.![]()
Çok güçlü bi kadınsınızMerhaba. Evet bu karar çok zor. Bizzat yaşamış birisi olarak yazıyorum. Geçen yıl 13 haftalıkken sonlandırdım ben aklıma hayalime bile gelmeyecek bir şeydi iki düşük yaşamıştım günlerce ağladım isyan ettim neden ben diye. Allah birde beni böyle sınadı sana hayırlı olmayacak diye senden aldım birde bunu yaşa dedi ben senden aldım isyan ettin birde sen yap dedi. kanamam vardı suyum azdı günlerce Allah ım sen al bana bırakma diye dua ettim ama olmadı kendi ayağımla gittim hayatımdaki en büyük sınavlardan biriydi daha beterlerini rabbim yaşatmasın. Hala içimde sızı 2 ay antidepresan tedavisi gördüm terapi aldım. Diyeceğim şey bu kararı nasıl veriyorsunuz demişsiniz ya öyle bir yola giriyorsunuz ki o kapı açılıyor size. Bu arada asla kimsenin beni yargılamasına izin vermedim. Dediğim tek şey başına gelmeyen anlayamaz ben asla yapmam asla olmaz dememek lazım.![]()
Amiinn inşaAllahYaaa çok tatlısınıziçiniz rahat olsun eminim sizlerin de çok güzel gelecektir sonucu
İlk hamileliğimde her şeyi kendime çok stres yapmıştım tadını çıkaramamıştım hiçbir şeyin bu sefer daha en başında kendime söz verdim rahat olacağım diye çok daha zor bir hamilelik geçirmeme rağmen içim çok rahat ve çok huzurluyum
![]()
Siz de kalbinizi ferah tutun rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun
![]()
İnşallah gönlünüze göre güzel haberler alırsınız hayırlısıylaNe güzel canım :) bana da on gün dediler Fransaya gönderiyorlarmış hayırlısı olur inşallah![]()
Canım balon patlatmadan önce sadece sen ve eşin mi öğrendi cinsiyeti? Biz kimse ogrenmiyor zannediyordukBiz balon patlatiyoruz cnm dedik doktoruma kesin degilse sonra patlatalım yok kesin dedi, zaten belirtilerimden anlamıştım ben bide ruyalarimda hep erkek bebek görüyodumRabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hepimize..
Bence asıl sorun sonlandırma gibiMerhaba herkese. sizlere bir görüş sunmak istiyorum . Mutlaka beni taşlamak bile isteyenler olacaktır :)
Bebeğinizin down sendromu olduğunu öğrendiniz. Gebeliği sonlandırır mıydınız?
Asla diyen arkadaşlara ikinci sorum. YArın birgün sana birşey olduğunda (hani bebek sonradan da hastalanabilir diyorsunuz ya bence aynı mantık) dünyaya getirdiğiniz bebeğinize sizin verebileceğiniz ilgiyi ve geleceği verebilecek birileri var mı?
Bunun kararını nasıl veriyorsunuz. Teşekkür ederim.
Tek tek almak daha stresli de benim kv fena ilkinde bana son dk haber ederdi geliyorlar ben yardım ederim sana diye bende direk cocuk doğar doğmaz bütün akrabalara durum paylaşıp ziyaretçi kabul etmiyoruz derim hastalık var diye yazarım anlasınlar artık bi zahmet diye düşünüyorum bizde az değilizCovid var gelmeyin desen yada tek tek alsan
Söylemişti eğitimini ama unuttum açıkcasıEğitimi bebek üstüne değil diye hatırlıyorum. Çok uzun süre bebek istemiş olmamış, doğal yolla hamile kalma sürecinde boş durmamış ne kadar yayın kaynak varsa okumuş. Mantık çerçevesinde değerlendirmeler yapıyor ve gerçekten aşırı mantıklı
Modern hayatta var olan zaman kısıtlılığından doğan ticari yönlendirmeleri mantık çerçevesinde yıkıyor desem yeridir. Tüketim toplumu olmaktan kaynaklanan ve evrimsel sürece karşı olan uygulamaları güzel bir eleştiriyle "düzeltiyor" bence. Kapital sistemin anneleri nasıl esiri ettiğini (bu çıkarımı yaptım ben) çok tatlı dille yüzüne çarpıyor insanın. He amaaaa belki ben de beceremem belki uğraşmak istemem belki o olur belki şu olur amacım kimseyi yermek değil
Youtube da var dicektim bulmuşsun![]()
Çok teşekkür ederim. Allah kimseyi bu tarz konularda güçlü olmak zorunda bırakmasın. Umarım bütün kadınların hayatında her şey çok güzel olur Hepimiz sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza alırızÇok güçlü bi kadınsınız
Bundan sonraki herşey çok güzel olsunAllah karnınızdaki evladınızı size bağışlasın, sağlıkla kavuşun
![]()
Bende hep ekşi ve tuzlu yiyorum ama cinsiyetimiz belli oldu erkekBenimde bulantım var, ekşi tuzlu harici yiyemem, tatlıdan nefret ediyorum:) bakalım sonuç ne olacak..Ramziye bakmadım ama çin takvimi hep kız diyor..
Bende sırf o yüzden yazdım yazdım sildim bana hiç bi şekilde doğru gelmiyor mesela sende tam tersi düşünüyorsun ama insanın kendi hayatı ve ömür boyu etkileyecek bi karar bence o yüzden yorumsuz kalmak istiyorum@zeyneptugba evet bu karar kimseyi ilgilendirmez çünkü eğer böyle bir durumun içindeysen sana akıl verenler olmayacak yanında. Sen, bebeğin ve eşin. Belki eşin de olmayacak yanında. Zor bir karar. İki türlü de ömür boyu maddi-manevi etkileri olacak bir karar. Senin için doğru olanı en iyi sen bilirsin.
Ya demismiydim iyle hissediyorum diye çok sevindimKizlar bugün doktor kontrolüm vardı tahminlerimizdeki gibi bi oğlumuz olucakense kalınlığı burun kemiğine bakıldı ensesi güzel çıktı cok şükür, kan aldi 2li test için inşallah onda da bi sıkıntı çıkmaz. Bulantı icin konuştum doktorumla miğde rahatlatıcı bi ilac verdi eger cok zorlanirsam diye de zofer verdi ama öncelikle prilamin dozunu yükselt dedi
allah bir daha yaşatmasın canım. kimseyi yargılayamam zaten ne haddimize. senin için en hayırlısı olmuatur umarım. zor günler yaşamışsın. allah yavrucuğunla mutlu gunler yaşatsın inşallahMerhaba. Evet bu karar çok zor. Bizzat yaşamış birisi olarak yazıyorum. Geçen yıl 13 haftalıkken sonlandırdım ben aklıma hayalime bile gelmeyecek bir şeydi iki düşük yaşamıştım günlerce ağladım isyan ettim neden ben diye. Allah birde beni böyle sınadı sana hayırlı olmayacak diye senden aldım birde bunu yaşa dedi ben senden aldım isyan ettin birde sen yap dedi. kanamam vardı suyum azdı günlerce Allah ım sen al bana bırakma diye dua ettim ama olmadı kendi ayağımla gittim hayatımdaki en büyük sınavlardan biriydi daha beterlerini rabbim yaşatmasın. Hala içimde sızı 2 ay antidepresan tedavisi gördüm terapi aldım. Diyeceğim şey bu kararı nasıl veriyorsunuz demişsiniz ya öyle bir yola giriyorsunuz ki o kapı açılıyor size. Bu arada asla kimsenin beni yargılamasına izin vermedim. Dediğim tek şey başına gelmeyen anlayamaz ben asla yapmam asla olmaz dememek lazım.![]()
Hayır cnm o an öğrendik bizde cinsiyetiCanım balon patlatmadan önce sadece sen ve eşin mi öğrendi cinsiyeti? Biz kimse ogrenmiyor zannediyorduk
Amin canım sadece kocaman bir merak bizimkisi:)Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah cnm, sağlıklı olsunlar en önemlisi o, benim de Çin takvimi kiz diyodu
Sağol cnmYa demismiydim iyle hissediyorum diye çok sevindiminşallah faydası olur canım dene bakalım bide ben iki gündür çorap çıkarmıyorum ayagimdan yanıyorum ama galiba usutmeden oluyor bizim buralar serinledi biraz gece de cam açmıyorum lohusa gibi takılıyorum yani biraz etki ederse sizde dikkat edin derim
Anladım cnm teşekkür ederim. Bizde cuma günü belli olacak ama balon patlayana kadar nasıl dayanicam benHayır cnm o an öğrendik bizde cinsiyeti
Valla cnm sağlıklı olduğunu öğrenince insan rahatlıyor biraz, açıkçası bizim için cok farketmezdi cinsiyet, ilk bebeğimiz (cennette bi melek kizim var) tabi ikinci için sanırım daha cok merak ederiz tabi cesaret edebilirsem ikinciyeAnladım cnm teşekkür ederim. Bizde cuma günü belli olacak ama balon patlayana kadar nasıl dayanicam ben![]()
Hamileyken yaptırmanın çok bir anlamı yok eğer sma geni olan bebekse…önemli olan gebe kalmadan önce yaptırıp, tüp bebek vs sağlıklı embriyo oluşturup ilerlemek…Sma’lı ise bebek ne yapacaksınız ? Kesin tedavisi yok bu hastalığın. Detaylara girmek istemiyorum ama çok zor ve çok kötü durumlar yaşanıyor hem maddi hem maneviCanım bana doktorum sma testinin hamileyken de yapılabildiğini söylemişti. Anne kanından bakılan bi testmiş. Ben yaptırmayı düşünüyorum ama henüz testin ayrıntılarını bilmiyorum dr um sadece bilgi amaçlı paylaşmıştı
Cinsiyet belli oldu mu canım ?Valla cnm sağlıklı olduğunu öğrenince insan rahatlıyor biraz, açıkçası bizim için cok farketmezdi cinsiyet, ilk bebeğimiz (cennette bi melek kizim var) tabi ikinci için sanırım daha cok merak ederiz tabi cesaret edebilirsem ikinciye![]()
Evet cnm oğlum olucakCinsiyet belli oldu mu canım ?![]()