2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhaba 14 hafta 2 gün lük hamileyim nifty testini Perşembe verdim daha 10 gün var sonucun çıkmasına biliyorsunuz ense kalınlığı vardı zaten üstüne burun kemiği yok demişti bir dr.. bugün başka doktora gittim burun kemiği için ense kalınlığına 2.9 mm dedi ama burun kemiği yok dedi bu iki bulgu varlığında büyük ihtimal down dedi .. hepsi nerdeyse aynı şeyi söylüyor çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ağlıyorum. Nifty testi sonucu down gelecek gibi konuşuluyor aşırı moralim bozuk

listenin en güncel halidir. Eklenmeyen varsa lütfen bana bilgi versin....

Kızlar gidip ikili test risk raporunu aldim şükür bir sıkıntı yok bende
Maşallah gözün aydın canım. Darısı bizim başımıza inşallah...
Bende 4 Ağustosta verdim kanı,2 hafta sonra gel dedi doktorum. 20 ağustosa randevu aldım. E nabızda görünüyor sonuç fakat anlamadığım için hiç kafa yormuyorum.
Güzel düşünelim güzel olsun. Bebeklerimiz gayet iyi ve onlarda bizim gibi kavuşmaya hazırlanıyorlar inşallah
Bu süt sağma makineleri hangi durumlarda en çok işe yarıyor acaba?
Yani kesinlikle alınması gereken bir şey mi?
Sıfır bilgim var malesef
Bazı bebekler meme seçebiliyorlar. Tek taraflı emince diğer göğüs bay balon oluyor ve inanılmaz ağrı yapıyor.
Benim daha doğum şekli de belli değil bu hafta doktora soracağım
Şimdiden sorman hiçbişey ifade etmiyor İlk oğlumda 38.haftaya kadar normal doğum olarak konuştuk hep. 39.haftamın başında kontol için gittiğimde bebeğin ters döndüğünü ve hemen yatış vereceğini söyledi doktorum. Dedimki bugün olmaz anestezi alamam kahvaltı yaptım falan diye kaçmaya çalıştım ama ertesi gün doğuma gittim
Geçmiş olsun canım. Havalar sıcak olunca bizde sere serpe takılıyoruz ve üşüdüğümüzün farkına bile varmıyoruz aslında. Aklına kötü şeyler getirme... kuzucuğun gayet iyidir,zehirlenme olsa bu kadar rahat olabileceğini sanmıyorum.
Kızlar cinsiyetimizi öğrendik, benim de kızım olacak darısı tüm bekleyenlerin başına, sağlıkla gelsin yavrularımız
Kazen cinsiyetimizi ekler misin
Maşallah gözünüz aydın. Böyle kız haberleri duydukça ben daha da heyecanlanıyorum. Sağlıcakla gelsin inşallah prenses

Merhaba canım. Kolay değil biliyorum ama kendini yıpratma. Bol bol dua et bizlerde ederiz. İnşallah bilim yanılır ve nur topu gibi sağlıklı hayırlı bir evlâdın olur. Derdi veren Mevlâm,dermanından mahrum bırakmasın inşallah...

Teşekkürler darısı böyle güzel haberler bekleyen herkese olsun

Canım kaç gün sonra çıktı e nabızda sonuç

Canım çok geçmiş olsun, üzülme demek çare değil biliyorum ama sen yine de bol bol dua et, benim kuzenimin de testleri böyle çıkmıştı, tam değerlerini bilmiyorum ne derece aynı senle ama, maşallah sağlıklı bir bebeği oldu şimdi 6 yaşlarında hiç problemi yok, böyle çok duyuyoruz ama doğru da çıkabilir Allah büyüktür, bakalım sonuç nasıl gelecek doktor ne diyecek, inşallah rabbim yüzüne güler

Cok zor Allah yardımcin olsun cnm Allahın izniyle insallah iyidir bebeğin, bol bol dua et..

Ben de 4 kilo verdim

Bende daha almadım canım ama çok yiyemiyorum hemen doyuyorum galiba o yüzden birde bulantı da etkili oldu galiba bende
Bende yiyemiyorum 2 öğün zorla yiyorm canm. Bebekler sağlıklı olsunda artar inşallah iştahlarda
Bende su sıralar meyve yiyebiliyorum cok şükür, kahvaltı da yapabiliyorum ama sonrası yok ya ne zaman bişeyler yemeye kalksam mutlaka çıkartıyorum patates haslama yada fırında yesem rahatım
Ben patateste yiyemiyorum garip bi koku geldi ondanda tiksindim

Benim omurgada platin var o yüzden direkt sezaryen kararı verilebilir. O sebeple rapor almamı istemişti doktorum. Gidince onu soracağım ne düşünüyorsunuz diye.

Yoksa evet son dakikaya kadar belli olmaz normalde

Calisan arkadaslarimin tecrubesine dayanarak tabiki 2 li. Cunku yarim saatte vaktin varken tek tek sagmak var iki gogusu ayni anda sagmak var.

Bende yiyemiyorum 2 öğün zorla yiyorm canm. Bebekler sağlıklı olsunda artar inşallah iştahlarda

Ben patateste yiyemiyorum garip bi koku geldi ondanda tiksindim
Haslanmisi bende yiyemiyorum artık ama fırında iyi geldi bakalım kac gün bikmicam ondan da

Lansinoh’un manuel süt sağma mak gayet işimi görmüştü, elektrikliye gerek yok bence hem gereksiz pahalı
Manuel olanlar gogus uclarini sürekli kullanimda tahris ediyormu. Nasip olursa çalışacağım icin onlarin vakum gucu daha kuvvetli biliyorum. Hergun sagmada tahris edermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…