2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bizde aynı durumdayız aksam veya hafta sonu babası varken hayatta gelmez yanıma banyosu tuvaleti ona ait sürekli top araba oynanır beraber gerçekten ilgili baba esim ama o hala beni önde görüyor hic böyle bi takıntım yoktu aslında küçükken bazıları der düşkün olsun bana diye aksine hep sosyal olsun istedim ama özellikle şu ara bulantim olduğundan hastayım izlenimiyle daha beter oldu

Manuel olanlar gogus uclarini sürekli kullanimda tahris ediyormu. Nasip olursa çalışacağım icin onlarin vakum gucu daha kuvvetli biliyorum. Hergun sagmada tahris edermi?
Mochi'nin bi pompası var meşhur son zamanlarda, manuel biraz sağıyormuşsun sonra kendisi sağmaya devam ediyormuş galiba vakum gibi, ya da öyle bişey var mı kullanan ya da bilgisi olan o marka hakkında?

Manuel olanlar gogus uclarini sürekli kullanimda tahris ediyormu. Nasip olursa çalışacağım icin onlarin vakum gucu daha kuvvetli biliyorum. Hergun sagmada tahris edermi?
Tahriş etmez aynı zaten mekanizmalari canim ama kesinlikle seni zorlamazsa fiyati otomatik al çünkü çok zor oluyor elin aciyor bi süre sonra özellikle calisacaksan zamana ihtiyacın olacak ben ilk Manuel aldım sonra okul başlayınca olmadı otomatik aldım tekrar çok kolay oluyordu

Arkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de
Ben düşünmüyorum çok esikteyim basta bazı konularda onlar ileride diye yazdım ocak grubu da güzel ama isimlerinize çok alıştım hepinizin kafamda profili var açıkçası sen adını değiştirince zor oldu profil resmi değişikliği bile farklı geliyordu basta

Adet tarihimi alıyor benim canim benimkide erken yumurtlama ve hep önde çıkıyor bazen bir hafta önde gidiyor ama tarih olarak 1 şubat verdi hatta 7 şubata kadar beklerim sancin olmazsa dedi içim rahatladı açıkçası

kızlar merhaba nasılsınız :) sizlere sorum olacakdı süt sağma makinası olarak önerileriniz neler acaba :)
Ben baby plus otomatik ve lansinoh Manuel ikisinide kullandım eğer calisacaksan kesinlikle otomatik öneririm ise erken döneceksin beni evde idare etti 6 7 ay ama okula başladığımda otomatik almak zorunda kalmıştım vaktim olmuyordu hem yemek hem sagma bide gerçekten uzun süre sagimlarda Manuel cok acıtıyor elini konfor fiyat seçimi olarak düşünebilirsin su an artmıştır muhtemelen ama ben otomatigi 280 civari bi fiyata almıştım o zaman için

Bende kesin sizden sonra dogururum ocak annesi olmam imkansız son ana kadar duruyor benimkiler catlarjm son anlarda niye dogamadi diye

Birde 2 Şubat'ta doğuran olursa aşırı güzel bir tarih denk gelmiş olacak.
02.02.2022
Ay super ya ben hiç heveslenmeyeyim benim çocuklar bu konuda asla istediğim zaman gelmez

Daha iyi değil mi aniden ya bekle bekle çok zor oluyor

Bende kesin sizden sonra dogururum ocak annesi olmam imkansız son ana kadar duruyor benimkiler catlarjm son anlarda niye dogamadi diye
Durması daha iyi ama ya 3 kilo doğdu kızım biraz daha dursa iyiydi biraz kilolu olunca çocuk bakması da kolay oluyor

Mochi'nin bi pompası var meşhur son zamanlarda, manuel biraz sağıyormuşsun sonra kendisi sağmaya devam ediyormuş galiba vakum gibi, ya da öyle bişey var mı kullanan ya da bilgisi olan o marka hakkında?
Ben daha once arastirmistim da onlardan alacagim bir tane, farkli marka da alabilirim ama cok mantikli geldi bana, videolarda da baya sagiyor gorunuyor.
ben calismasigim icin elektrikli pompa almiyorum, ilk gunlerde de memeyi az bosaltip bwbege tutturmak gerekiyor o donemde silikon pompa kullanirim diye dusundum

Yaa
Abla çok öngörülüymüş
Doğum sancısı çok mu feci bir şey?
Doğuma yakın anlatırım sizlere doğum hikayemi. Herkesin sancı hissetmesi çok farklı acı eşiğine göre değişir. Evet bazen gerçekten ağladım sezeryana alın dayanamıyorum dedim ama öyle dedikleri gibi saatler yada günler sürmedi totelde 4 saat sancı çektim 2 si en baba sancılar dayanılmayacak gibi olanlar. Ama bazı taktikler var benim tecrübe ettiğim o zaman çok daha kolay oluyor doğum anlatırım doğuma yakın hepsini diğer tecrübeli anneler de anlatır bildiklerini gördüklerini konuşuruz hep birlikte. Ama kafanızda büyütmeyin güzel yanı saymakla bitmez

Rabbim yardimcin olsun inşllah sonuclarin cok iyi gelir

Super bu akşam yapayim geceleri çok acikmaya başladım ekmek yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…