- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
- 108
Adımı unuturum kızımın sabah 05:37 de doğduğunu unutmam böcük böcük açık gözlerle doğdu hemdeSizin tarihte güzelmiş gerçekten
Doğum belgesine saati yazıyorlar mi ben bakmayı kesin unuturum çünkü.
Bende bu ara kumpir sardım bol kaşar ve zeytinli başka bir şey koydurmuyorumBenimde fırında içim almıyo kumpir yaptm sade yedim birden bi koku geldi tiksindimhaşlanmışa devam
Onu esim kullanmıştı canim ishal olduğunda ishali kesmek için bana da raxerin vermişti oda b grubu imiş aynı görevi görüyormuş doktor verdiyse güveniyorsan kullanabilirsin anında kesiyor ishali salgın var etrafimizda herkes hasta o yüzden olabilirKızlar merhaba. İki gündür aşırı bağırsak hareketlerim var çok halsiz bırakıyor Dr reflor şase verdi kullanan var mı? Bu arada ishal gibi de değilim bir tuhaf oldum bulantım da oldu çok tedirgin oldum 15 gün önce de olmuştum geçti şimdi tekrar başladı acaba hamilelikten midir ya da klima mı çarptı acabazehirlendim diye korktum zehirlensem hiç duramam değil mi kafamda bin tane soru dolanıyor
Sonuçların inşallah çok çok güzel gelir canımMerhaba 14 hafta 2 gün lük hamileyim nifty testini Perşembe verdim daha 10 gün var sonucun çıkmasına biliyorsunuz ense kalınlığı vardı zaten üstüne burun kemiği yok demişti bir dr.. bugün başka doktora gittim burun kemiği için ense kalınlığına 2.9 mm dedi ama burun kemiği yok dedi bu iki bulgu varlığında büyük ihtimal down dedi .. hepsi nerdeyse aynı şeyi söylüyor çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ağlıyorum. Nifty testi sonucu down gelecek gibi konuşuluyor aşırı moralim bozuk
Cok yakınında birinden de alabilirsin eğer varsa ben yakınımızda doğum yapana hatırlatırım pompa lazım olursa alma ben vereyim diye sterilize ediliyor kaynatıp kullansan bi sıkıntı olmazBen de bir araştırıp bakayım son kararı vereyim
Canim üzülme lütfen ne denir bilmiyorum belki yanlış çıkma ihtimali vardır yoksa bile melek oluyorlar sevgi dolu oluyorlar özel çocuklar eğitimle cok guzel yetisiyorlar hayata sakın kalmaya çalış sonuç gelinceye kadar en azındanMerhaba 14 hafta 2 gün lük hamileyim nifty testini Perşembe verdim daha 10 gün var sonucun çıkmasına biliyorsunuz ense kalınlığı vardı zaten üstüne burun kemiği yok demişti bir dr.. bugün başka doktora gittim burun kemiği için ense kalınlığına 2.9 mm dedi ama burun kemiği yok dedi bu iki bulgu varlığında büyük ihtimal down dedi .. hepsi nerdeyse aynı şeyi söylüyor çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ağlıyorum. Nifty testi sonucu down gelecek gibi konuşuluyor aşırı moralim bozuk
Kaşar benim göresim gelmiyo. Yiyebiliyorsan ne mutluBende bu ara kumpir sardım bol kaşar ve zeytinli başka bir şey koydurmuyorumaz da yesem iyi geliyor
Benimki dura dura 3 kilo oldu valla cocuk agirlastikca benim baş omurga ağrılarım başlıyor hic hevesim yok açıkçası kilolu cocukta 6 aydan sonrası ful baş ağrısıydi ilk çocuğuma mahvoluyordum en son sırtımda fitikla emzirmeye bitirip kucaktan indirdikDurması daha iyi ama ya 3 kilo doğdu kızım biraz daha dursa iyiydi biraz kilolu olunca çocuk bakması da kolay oluyor
AyyyBende bu ara kumpir sardım bol kaşar ve zeytinli başka bir şey koydurmuyorumaz da yesem iyi geliyor
Yaa bilsem değiştirmezdim tühBen düşünmüyorum çok esikteyim basta bazı konularda onlar ileride diye yazdım ocak grubu da güzel ama isimlerinize çok alıştım hepinizin kafamda profili var açıkçası sen adını değiştirince zor oldu profil resmi değişikliği bile farklı geliyordu basta
Canımsın takıl kafana göre her türlü kabulümdürYaa bilsem değiştirmezdim tüh
Eski fotoğrafı bulursam onu koyacagim söz
Çevremde doğum yapmış kimse yok malesef.Cok yakınında birinden de alabilirsin eğer varsa ben yakınımızda doğum yapana hatırlatırım pompa lazım olursa alma ben vereyim diye sterilize ediliyor kaynatıp kullansan bi sıkıntı olmaz
Aminnn insaAllah canımOo maşallah Allah zihin açıklığı versin , of bende korkuyorum allahım beterinden saklasın ya sağlıkla huzurla sevinçle kavuşalım inşallah canım
Canım zehirlenme olsa ishal ve kusma çok şiddetli olur belki üşütmüşsündür bende şu sıcakta ayaklarım yanıyor ama çorapsız durduğumda bağırsaklarım çok hareketli oluyor üşütmemeye çalış soğuk su İçince de oluyor gaz olma ihtimali var yaniKızlar merhaba. İki gündür aşırı bağırsak hareketlerim var çok halsiz bırakıyor Dr reflor şase verdi kullanan var mı? Bu arada ishal gibi de değilim bir tuhaf oldum bulantım da oldu çok tedirgin oldum 15 gün önce de olmuştum geçti şimdi tekrar başladı acaba hamilelikten midir ya da klima mı çarptı acabazehirlendim diye korktum zehirlensem hiç duramam değil mi kafamda bin tane soru dolanıyor
Canım benim Allah büyük hamilelik kapalı bir kutu üzülme lütfen Almanya’da bi arkadaşımın da ölçüm sonuçları çok kötü gelmişti test bile yapmadan aldırmasını önerdiler ama bir sonraki ay normal çıktı ölçümleri rabbimin hediyesi evlatlarımız sağlıklı olmalarında en büyük duamız dua edelim inş hepimiz birbirimiz için Allah bebeğine sağlık sana da gönül ferahlığı versin inşMerhaba 14 hafta 2 gün lük hamileyim nifty testini Perşembe verdim daha 10 gün var sonucun çıkmasına biliyorsunuz ense kalınlığı vardı zaten üstüne burun kemiği yok demişti bir dr.. bugün başka doktora gittim burun kemiği için ense kalınlığına 2.9 mm dedi ama burun kemiği yok dedi bu iki bulgu varlığında büyük ihtimal down dedi .. hepsi nerdeyse aynı şeyi söylüyor çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ağlıyorum. Nifty testi sonucu down gelecek gibi konuşuluyor aşırı moralim bozuk
Yaaa benim oğlum da sabah 5:35 de doğdu doğduğu gibi doğumhaneyi yıkmıştı resmen ama şükür kolay bir doğumdu sancım 3:30 da başladı arabada doğurmamak İçin zor dayanmıştımAdımı unuturum kızımın sabah 05:37 de doğduğunu unutmam böcük böcük açık gözlerle doğdu hemde
Burada her konuda deneyimli birsürü kişi var canım hiç üzülme merak ettiğin ne varsa cevaplarızÇevremde doğum yapmış kimse yok malesef.
Zaten pek kimseyle samimi de değilim
Ya benim kızım hem 1 yaşına kadar aşırı iştahsız hem emmeyi ve biberonu reddeden bi çocuktu ve kolikti. O yüzden emen iştahlı kilolu çocuğa hasretim. Oğlum 7 yaşına kadar emse valla of demem bir gün bile yeter ki emsin içimde kaldı çok sütümü kaşığa sıkıp sıkıp mı vermedim sağdım da mı vermedim neler yaptım ya kabus gibi günlerdiBenimki dura dura 3 kilo oldu valla cocuk agirlastikca benim baş omurga ağrılarım başlıyor hic hevesim yok açıkçası kilolu cocukta 6 aydan sonrası ful baş ağrısıydi ilk çocuğuma mahvoluyordum en son sırtımda fitikla emzirmeye bitirip kucaktan indirdik
Kusma ve ishal salgını var halsizlik ve as miktarda ateş yapıyor belli belirsiz. Kızım oldu benimde acile gittim heryer doluydu aynı şikayetten. Sulardan geçen bir tür mikropmuş. Çok kötü olursanız bir serum taktırın 2-3 güne hafifliyor geçmiş olsun çokKızlar merhaba. İki gündür aşırı bağırsak hareketlerim var çok halsiz bırakıyor Dr reflor şase verdi kullanan var mı? Bu arada ishal gibi de değilim bir tuhaf oldum bulantım da oldu çok tedirgin oldum 15 gün önce de olmuştum geçti şimdi tekrar başladı acaba hamilelikten midir ya da klima mı çarptı acabazehirlendim diye korktum zehirlensem hiç duramam değil mi kafamda bin tane soru dolanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?