2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Sizin tarihte güzelmiş gerçekten
Doğum belgesine saati yazıyorlar mi ben bakmayı kesin unuturum çünkü .
Adımı unuturum kızımın sabah 05:37 de doğduğunu unutmam böcük böcük açık gözlerle doğdu hemde

Onu esim kullanmıştı canim ishal olduğunda ishali kesmek için bana da raxerin vermişti oda b grubu imiş aynı görevi görüyormuş doktor verdiyse güveniyorsan kullanabilirsin anında kesiyor ishali salgın var etrafimizda herkes hasta o yüzden olabilir

Sonuçların inşallah çok çok güzel gelir canım

Ben de bir araştırıp bakayım son kararı vereyim
Cok yakınında birinden de alabilirsin eğer varsa ben yakınımızda doğum yapana hatırlatırım pompa lazım olursa alma ben vereyim diye sterilize ediliyor kaynatıp kullansan bi sıkıntı olmaz

Canim üzülme lütfen ne denir bilmiyorum belki yanlış çıkma ihtimali vardır yoksa bile melek oluyorlar sevgi dolu oluyorlar özel çocuklar eğitimle cok guzel yetisiyorlar hayata sakın kalmaya çalış sonuç gelinceye kadar en azından

Durması daha iyi ama ya 3 kilo doğdu kızım biraz daha dursa iyiydi biraz kilolu olunca çocuk bakması da kolay oluyor
Benimki dura dura 3 kilo oldu valla cocuk agirlastikca benim baş omurga ağrılarım başlıyor hic hevesim yok açıkçası kilolu cocukta 6 aydan sonrası ful baş ağrısıydi ilk çocuğuma mahvoluyordum en son sırtımda fitikla emzirmeye bitirip kucaktan indirdik

Yaa bilsem değiştirmezdim tüh
Eski fotoğrafı bulursam onu koyacagim söz

Cok yakınında birinden de alabilirsin eğer varsa ben yakınımızda doğum yapana hatırlatırım pompa lazım olursa alma ben vereyim diye sterilize ediliyor kaynatıp kullansan bi sıkıntı olmaz
Çevremde doğum yapmış kimse yok malesef.
Zaten pek kimseyle samimi de değilim

Canım zehirlenme olsa ishal ve kusma çok şiddetli olur belki üşütmüşsündür bende şu sıcakta ayaklarım yanıyor ama çorapsız durduğumda bağırsaklarım çok hareketli oluyor üşütmemeye çalış soğuk su İçince de oluyor gaz olma ihtimali var yani

Canım benim Allah büyük hamilelik kapalı bir kutu üzülme lütfen Almanya’da bi arkadaşımın da ölçüm sonuçları çok kötü gelmişti test bile yapmadan aldırmasını önerdiler ama bir sonraki ay normal çıktı ölçümleri rabbimin hediyesi evlatlarımız sağlıklı olmalarında en büyük duamız dua edelim inş hepimiz birbirimiz için Allah bebeğine sağlık sana da gönül ferahlığı versin inş

Adımı unuturum kızımın sabah 05:37 de doğduğunu unutmam böcük böcük açık gözlerle doğdu hemde
Yaaa benim oğlum da sabah 5:35 de doğdu doğduğu gibi doğumhaneyi yıkmıştı resmen ama şükür kolay bir doğumdu sancım 3:30 da başladı arabada doğurmamak İçin zor dayanmıştımAllah hepimize öyle doğum nasip etsin

Ya benim kızım hem 1 yaşına kadar aşırı iştahsız hem emmeyi ve biberonu reddeden bi çocuktu ve kolikti. O yüzden emen iştahlı kilolu çocuğa hasretim. Oğlum 7 yaşına kadar emse valla of demem bir gün bile yeter ki emsin içimde kaldı çok sütümü kaşığa sıkıp sıkıp mı vermedim sağdım da mı vermedim neler yaptım ya kabus gibi günlerdi

Kusma ve ishal salgını var halsizlik ve as miktarda ateş yapıyor belli belirsiz. Kızım oldu benimde acile gittim heryer doluydu aynı şikayetten. Sulardan geçen bir tür mikropmuş. Çok kötü olursanız bir serum taktırın 2-3 güne hafifliyor geçmiş olsun çok

Deli gibi limonata İcesim var... Bir bardak içtim ama kesmiyor... Hazır limonata maalesef bu aradanapayım icsem mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…