- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Benimde fırında içim almıyo kumpir yaptm sade yedim birden bi koku geldi tiksindimHaslanmisi bende yiyemiyorum artık ama fırında iyi geldi bakalım kac gün bikmicam ondan da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde fırında içim almıyo kumpir yaptm sade yedim birden bi koku geldi tiksindimHaslanmisi bende yiyemiyorum artık ama fırında iyi geldi bakalım kac gün bikmicam ondan da![]()
Bizde aynı durumdayız aksam veya hafta sonu babası varken hayatta gelmez yanıma banyosu tuvaleti ona ait sürekli top araba oynanır beraber gerçekten ilgili baba esim ama o hala beni önde görüyorOğlum hep ikinizide cok seviyorum diyor bu gune kadar hic annemi yada babami demedi. Babasina cok düşkün banada düşkün şükürler olsun. Eşime diyorum sen dur bir de kiz ise bebisimiz daha düşkünü geliyor sana gülüyor. Not: oglum o kadar babacıki adam nefes alamiyor evde iken![]()
Mochi'nin bi pompası var meşhur son zamanlarda, manuel biraz sağıyormuşsun sonra kendisi sağmaya devam ediyormuş galiba vakum gibi, ya da öyle bişeyManuel olanlar gogus uclarini sürekli kullanimda tahris ediyormu. Nasip olursa çalışacağım icin onlarin vakum gucu daha kuvvetli biliyorum. Hergun sagmada tahris edermi?
Tahriş etmez aynı zaten mekanizmalari canim ama kesinlikle seni zorlamazsa fiyati otomatik al çünkü çok zor oluyor elin aciyor bi süre sonra özellikle calisacaksan zamana ihtiyacın olacak ben ilk Manuel aldım sonra okul başlayınca olmadı otomatik aldım tekrar çok kolay oluyorduManuel olanlar gogus uclarini sürekli kullanimda tahris ediyormu. Nasip olursa çalışacağım icin onlarin vakum gucu daha kuvvetli biliyorum. Hergun sagmada tahris edermi?
Ben düşünmüyorum çok esikteyim basta bazı konularda onlar ileride diye yazdım ocak grubu da güzel ama isimlerinize çok alıştım hepinizin kafamda profili var açıkçası sen adını değiştirince zor oldu profil resmi değişikliği bile farklı geliyordu bastaArkadaşlar olurda doğumlar Ocak veya marta kayarsa grup değiştirmeyi düşünüyor musunuz?
Ben yine burdan devam etmek isterim de![]()
Adet tarihimi alıyor benim canim benimkide erken yumurtlama ve hep önde çıkıyor bazen bir hafta önde gidiyor ama tarih olarak 1 şubat verdi hatta 7 şubata kadar beklerim sancin olmazsa dedi içim rahatladı açıkçasıKızlar bebeğim haftasını adete göre mi ultrasona göre mi dusunmemiz lazım... Benim daha önce hep adetle birebir gitti ve adete göre düşündük... Ama bu farklı gidiyor ve ben tahminen erken yumurtladim...bilemedim... Ultrason mu adet tarihimi baz alınacak doğumda...
Ben baby plus otomatik ve lansinoh Manuel ikisinide kullandım eğer calisacaksan kesinlikle otomatik öneririm ise erken döneceksin beni evde idare etti 6 7 ay ama okula başladığımda otomatik almak zorunda kalmıştım vaktim olmuyordu hem yemek hem sagma bide gerçekten uzun süre sagimlarda Manuel cok acıtıyor elini konfor fiyat seçimi olarak düşünebilirsin su an artmıştır muhtemelen ama ben otomatigi 280 civari bi fiyata almıştım o zaman içinkızlar merhaba nasılsınız :) sizlere sorum olacakdı süt sağma makinası olarak önerileriniz neler acaba :)
Bende kesin sizden sonra dogururum ocak annesi olmam imkansız son ana kadar duruyor benimkiler catlarjm son anlarda niye dogamadi diyeHayır tabiki 9 ayı acısıyla tatlısıyla burada birlikte geçirip başka hiç bir yere gidemem ölümüne şubatçıyımAma ben kesin Ocakta doğururum öyle hissediyorum kızımda da 38 e girdim doğum başlamıştı gene öyle olacak gibi hissediyorum niyetse
![]()
Sonrada uykusuz gecelerde bi bakacağız gece 3 4 mesaj saatleri olacak allahim22 ocaksa bence senden duyma ihtimalimiz var
Ya çok heyecanlı olur o günler. Peş peşe patır patır doğuracağız![]()
Ay super ya ben hiç heveslenmeyeyim benim çocuklar bu konuda asla istediğim zaman gelmezBirde 2 Şubat'ta doğuran olursa aşırı güzel bir tarih denk gelmiş olacak.
02.02.2022![]()
O an fena da dayanilmayacak gibi değil doğunca geçiyor ama uzun sürebiliyor sabırlı olmak lazım birazYaa
Abla çok öngörülüymüş
Doğum sancısı çok mu feci bir şey?![]()
Daha iyi değil mi aniden ya bekle bekle çok zor oluyorOğlumda 2014 ocak annelerindeydim 8 aralıkta dogurdumocak annelerinden hiç ayrilmadim oraya alışmıştim çünkü. Şimdi de isteğim 02.02.2022 tarihi ama nerdeee
ben o güne kadar beklemem ocak 20 gibi doğururum bence. İnşallah bu kez apar topar doğuma girmem çok kötü oluyor öylesi
Durması daha iyi ama ya 3 kilo doğdu kızım biraz daha dursa iyiydi biraz kilolu olunca çocuk bakması da kolay oluyorBende kesin sizden sonra dogururum ocak annesi olmam imkansız son ana kadar duruyor benimkiler catlarjm son anlarda niye dogamadi diye![]()
Hayatta unutmazsın o anı kadının sesi kulağımda hala hasta bakıcı ablacımdogum saati aksam 7 3 kilo doğdu oğlun dediSizin tarihte güzelmiş gerçekten
Doğum belgesine saati yazıyorlar mi ben bakmayı kesin unuturum çünkü.
Ben daha once arastirmistim da onlardan alacagim bir tane, farkli marka da alabilirim ama cok mantikli geldi bana, videolarda da baya sagiyor gorunuyor.Mochi'nin bi pompası var meşhur son zamanlarda, manuel biraz sağıyormuşsun sonra kendisi sağmaya devam ediyormuş galiba vakum gibi, ya da öyle bişeyvar mı kullanan ya da bilgisi olan o marka hakkında?
Amiin inşallah
Bende yiyemiyorum 2 öğün zorla yiyorm canm. Bebekler sağlıklı olsunda artar inşallah iştahlarda
Ben patateste yiyemiyorum garip bi koku geldi ondanda tiksindim![]()
Doğuma yakın anlatırım sizlere doğum hikayemi. Herkesin sancı hissetmesi çok farklı acı eşiğine göre değişir. Evet bazen gerçekten ağladım sezeryana alın dayanamıyorum dedim ama öyle dedikleri gibi saatler yada günler sürmedi totelde 4 saat sancı çektim 2 si en baba sancılar dayanılmayacak gibi olanlar. Ama bazı taktikler var benim tecrübe ettiğim o zaman çok daha kolay oluyor doğum anlatırım doğuma yakın hepsini diğer tecrübeli anneler de anlatır bildiklerini gördüklerini konuşuruz hep birlikte. Ama kafanızda büyütmeyin güzel yanı saymakla bitmezYaa
Abla çok öngörülüymüş
Doğum sancısı çok mu feci bir şey?![]()
Rabbim yardimcin olsun inşllah sonuclarin cok iyi gelirMerhaba 14 hafta 2 gün lük hamileyim nifty testini Perşembe verdim daha 10 gün var sonucun çıkmasına biliyorsunuz ense kalınlığı vardı zaten üstüne burun kemiği yok demişti bir dr.. bugün başka doktora gittim burun kemiği için ense kalınlığına 2.9 mm dedi ama burun kemiği yok dedi bu iki bulgu varlığında büyük ihtimal down dedi .. hepsi nerdeyse aynı şeyi söylüyor çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum sürekli ağlıyorum. Nifty testi sonucu down gelecek gibi konuşuluyor aşırı moralim bozuk
Super bu akşam yapayim geceleri çok acikmaya başladım ekmek yemek istemiyorumÇok şükür iyiler sağlıklı lar canm. Ben zaten sıkıntı yapmıyorm kimse durduk yere aç kalmaz ki zaten bizden aldıkları ne kadar açta yatsak o alacağını alıyor. Bende akşamları meyve salatası yapıyorm yoğurt bal o biraz açlığı yatıştırıyo hem rahatsız etmiyor leblebi derken bişeyler geçiyo boğazımdan. Suyu içemiyorm mahvediyor o biraz sıkıntı veriyo.