2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben yarın bu devletteki doktorun istediği tahliller için hastaneye gidip kan vercem. Haftaya bir gün kontrole giderim. Ordanda özeldeki doktoruma gidicem belki kalp atımını da duyarız hem:) İkili gidicem çünkü testlere özelde para vermek istemiyorum açıkcası. Benim gibi yapıcak olan var mı? Devlette testleri yaptırıp özele gidenler?

Kizlar benim akintim cogalmis cpk afedersiniz hep bi islaklik hissediyprum normalmi ?

Sağlıkla kucağınıza alın
1 hafta önce beta 2458 derken 3 haftalık betası mıydı değeriniz

ben ilk cocugumda öyle yapmıştım 6 aya kadar devlete gidip sonra özelde devam edip orda doğurmuştum yine aynısını düşüyorum, tamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştım o da faydalı oldu

Sağlıkla kucağınıza alın
1 hafta önce beta 2458 derken 3 haftalık betası mıydı değeriniz
Evet ama orada bir handikap var henüz ben de anlayamadım. Doktor daha 3 haftalık kadar dedi, ama o gün verdiğim sonuçtaki değer 2bin küsurlardaydı bahsettiğim gibi. Geç döllenme de olabilir ya da benim adet düzenizliğimden ve şaşkınlıktan dolayı sat tarihimi doğru hesaplayamamamdan da kaynaklanabilir hiç emin değilim, çok cahil hissediyorum bu konuda kendimi, kabul

Amin canım, Salı verdim, 163,21 di. Bugün tam 5 hafta bitti. 2 hafta sonra gideceğim doktora. Sen verdin mi kan, doktora ne zaman gitçen
Evet cnm verdim bende kan pihtilasmasi oldugu için hemen iğneye baslamam gerekiyordu sali 55.19 cikmisti bugunde 208.01 Çıkmış doktora gosteremedim daha pazartesi sonkez vereyim kani sonra doktor nezaman gel derse gideceğem cnm

Evet cnm verdim bende kan pihtilasmasi oldugu için hemen iğneye baslamam gerekiyordu sali 55.19 cikmisti bugunde 208.01 Çıkmış doktora gosteremedim daha pazartesi sonkez vereyim kani sonra doktor nezaman gel derse gideceğem cnm
Hayırlısı olsun canım, güzel hayırlı bir süreç geçirelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…