Aksam 18 dan sonra sabah 10 a kadar kati bisi yemiyosun 16 saatlik aclik dedikleri o canimAhmet apa da uzun süre açlık var diye hatırlıyorum gebelik için uygun mu o bilginiz var mı genelde açıklıyor oyle şeyleri ama
Sarı ,kokulu ve kaşıntı yoksa normal .Kizlar benim akintim cogalmis cpk afedersiniz hep bi islaklik hissediyprum normalmi ?
Süper bende yarın gidicem kalp atışı için inşaAllah iyi haberlerle dönerizBugün gittim 5+ 1 im karından ultrasonla kese hemen göründü. Haftaya cuma kalp atışı için randevu verdi
Benim de 2. Olacak canım, 4 yaşında bir kızım var ? Senin ufaklık kız-erkek ? Sen kaç yaşındasın bir deBenim 2. Olcak inşaAllah:)
Ne güzel, hayırlı haberlerle gelin yarın ❤Süper bende yarın gidicem kalp atışı için inşaAllah iyi haberlerle döneriz
Ahahahaha ben 33 yaşındayım. Oğlum var 5 yaşında :) aynı ay doğacaklar inşaAllahBenim de 2. Olacak canım, 4 yaşında bir kızım var ? Senin ufaklık kız-erkek ? Sen kaç yaşındasın bir deNe çok soru sordum
Ahh çok teşekkür ederim. Rabbim arzulayan bütün herkese nasip etsin. Rabbim bütün hamilelere sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşaAllah.Ne güzel, hayırlı haberlerle gelin yarın ❤
Kaçıncı haftadasınızıBenim de 2. Olacak canım, 4 yaşında bir kızım var ? Senin ufaklık kız-erkek ? Sen kaç yaşındasın bir deNe çok soru sordum
Canım hayırlı olsun çok sevindimHayirli olsun cnm.gebeliginbence herkeste bulanti olacakti diye birsey yok cnm ben 3 hamilelik geçirdim 3 de farkliydi birbinden
Cnm stres yapma yeni hamileyim bende daha hic bulanti olmadi erken diye düşünüyorum
Sağlıkla kucağınıza alınBen4 haftalık hamileyim ve tek belirtim yoğun göğüs ağrısı.
Yerleşme kanaması, kasık ağrısı, mide bulantısı, düşme hissi falan hiçbir şey yok.
1 hafta önce beta hcg sonucum 2,458 çıktı. Dün doktor kontrolüm vardı, büyüyormuş bebiş.
Senin çocuk bi değişik hiç bir belirti vermiyor dedi doktorum ama korkma herkeste aynı durum gerçekleşmez diye ekledi
Ben yarın bu devletteki doktorun istediği tahliller için hastaneye gidip kan vercem. Haftaya bir gün kontrole giderim. Ordanda özeldeki doktoruma gidicem belki kalp atımını da duyarız hem:) İkili gidicem çünkü testlere özelde para vermek istemiyorum açıkcası. Benim gibi yapıcak olan var mı? Devlette testleri yaptırıp özele gidenler?
Evet ama orada bir handikap var henüz ben de anlayamadım. Doktor daha 3 haftalık kadar dedi, ama o gün verdiğim sonuçtaki değer 2bin küsurlardaydı bahsettiğim gibi. Geç döllenme de olabilir ya da benim adet düzenizliğimden ve şaşkınlıktan dolayı sat tarihimi doğru hesaplayamamamdan da kaynaklanabilir hiç emin değilim, çok cahil hissediyorum bu konuda kendimi, kabulSağlıkla kucağınıza alın
1 hafta önce beta 2458 derken 3 haftalık betası mıydı değeriniz
Teşekkür ederim cnmCanım hayırlı olsun çok sevindim
Bana hemen başla dedi canım, hatta folattro önerdi aldım ve başladım benBen daha doktoruma görünemedim 24 haziranda randevum ama baslayimmi bende ? Yani bisi yiyesimde yok beni istahim yok
Amin canım, Salı verdim, 163,21 di. Bugün tam 5 hafta bitti. 2 hafta sonra gideceğim doktora. Sen verdin mi kan, doktora ne zaman gitçenTeşekkür ederim cnmrabbim gönlümüzdeki dualari kabul etsin insllah sen verdin mi kan testi
Evet cnm verdim bende kan pihtilasmasi oldugu için hemen iğneye baslamam gerekiyordu sali 55.19 cikmisti bugunde 208.01 Çıkmış doktora gosteremedim daha pazartesi sonkez vereyim kani sonra doktor nezaman gel derse gideceğem cnmAmin canım, Salı verdim, 163,21 di. Bugün tam 5 hafta bitti. 2 hafta sonra gideceğim doktora. Sen verdin mi kan, doktora ne zaman gitçen
Hayırlısı olsun canım, güzel hayırlı bir süreç geçirelim inşallahEvet cnm verdim bende kan pihtilasmasi oldugu için hemen iğneye baslamam gerekiyordu sali 55.19 cikmisti bugunde 208.01 Çıkmış doktora gosteremedim daha pazartesi sonkez vereyim kani sonra doktor nezaman gel derse gideceğem cnm