- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Süper Umarım güzeldir her şey yolundadırAaaa aynen super bi tesaduf bende bugun normalde 5+6 olmam gerekiyor. Birazdan doktora gidecegim. Kalp atisi dinlemek icin cagirdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper Umarım güzeldir her şey yolundadırAaaa aynen super bi tesaduf bende bugun normalde 5+6 olmam gerekiyor. Birazdan doktora gidecegim. Kalp atisi dinlemek icin cagirdi
Umarim insaAllahSüper Umarım güzeldir her şey yolundadır
Umarim insaAllahSüper Umarım güzeldir her şey yolundadır
Umarim insaAllah
Hangi sehirdesinizSüper Umarım güzeldir her şey yolundadır
Ankara, siz ?Umarim insaAllah
Hangi sehirdesiniz
IstanbulAnkara, siz ?
Hayirli olsun bebeğiniz normal bebek yerlesirken ağrı oluyor adet agrisi gibi bebek buyutukce ağrıda azalacak ama fazla ağrınız varsa dokturunuza danışınhamiş anneler meraba Kendi hesaplarıma göre 5+4 üm bugün. Adet öncesi gibi ağrılarım oluyor. Sizlerde de oluyor mu bu durum normal mi? Biraz endişeleniyorum.. sanki her an adet olcam hissi oluyor..
Çok doğal şeyler, benim de ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, rahim büyüyor çünkü bebek için ve bazı organlar yer değiştiriyormuş, kalp biraz daha sola kayıyor mesela.. daha dur ne değişimler yaşayacağız ama dayanılmayacak bir ağrı olursa doktora git mutlaka...hamiş anneler meraba Kendi hesaplarıma göre 5+4 üm bugün. Adet öncesi gibi ağrılarım oluyor. Sizlerde de oluyor mu bu durum normal mi? Biraz endişeleniyorum.. sanki her an adet olcam hissi oluyor..
Diyetisyen önerilerini bizimle de paylaş bebeğe kilo aldırıp anneye aldırmayan besinler neymiş
diyestisyen tavsiyelerini bekliyoruz
Özel için 6-8 çok önemli değilBenimde sigortam var ama işte tahlilleri kapsamıyo ve o ilk testler var ya kan değerleri bulaşıcı hastalık falan bakıyolar. Geçen hamileliğimde nerdeyse 3 bin fiyat biçmişlerdi özelde. Devlette hepsini parasız yaptırdım :)
6.aydan sonra kabul ediyolarsa gayet iyi bir yöntem
Yerleşme kanamasi olabilir isterseniz bir doktora danışın akliniza kötü bir şey getirmeyinKizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
Yerlesme kanamasidir. Kırmızıya dönmediği sürece korkmayın doktorunuza sa söyleyin belki ilave ilaç verir.Kizlar bana acil bakin lütfennn bugün adet günüm kahverengi leke gelmis ama öyle damla damla degil günlük pede akinti gibi bugün sabah da test yaptim ben koyulasmisti test ilk defa yasiOrum suan cok kötüyümm
Danistik aradik simdi olabilir diyolar ama miktari nasil olurko ? Damla damla olmazmi ? Gebelik testiyle takip ediyorum bu sabah dahada koyulasmisti bu lek3 neyin nesi oglumda yasamadim.cok korkuyorumYerleşme kanamasi olabilir isterseniz bir doktora danışın akliniza kötü bir şey getirmeyin
Hic bisi yapmiyolar burda kafayi yemek üzereyimmm benYerlesme kanamasidir. Kırmızıya dönmediği sürece korkmayın doktorunuza sa söyleyin belki ilave ilaç verir.
Cnm korkma insallah birsey olmaz tekrar kan testi ver istersen yukselmis mi degerin bakarsinDanistik aradik simdi olabilir diyolar ama miktari nasil olurko ? Damla damla olmazmi ? Gebelik testiyle takip ediyorum bu sabah dahada koyulasmisti bu lek3 neyin nesi oglumda yasamadim.cok korkuyorum
Kan vermeye gittim dün almadilar Almanyada cok zor ama gebelik testi koyulasiyo bu sabahta yaptim heesey yolundaydiCnm korkma insallah birsey olmaz tekrar kan testi ver istersen yukselmis mi degerin bakarsin
Ben hic yerlesme kanamasi yasamadim bilmiyorum onun icin istersen baska bir doktora git progesteron verir
Cnm dinlen bol bol insallah birsey olmaz .Aklinada kötü bir şey getirme yerlesmedir insllahKan vermeye gittim dün almadilar Almanyada cok zor ama gebelik testi koyulasiyo bu sabahta yaptim heesey yolundaydi
Korkma bence çünkü aşırı bir kanama olsa ağrın olsa sıkıntı o kadarı muhtemelen yerleşme veya kanamadı stres yapma stres cok etkilerHic bisi yapmiyolar burda kafayi yemek üzereyimmm ben