Taaa ne güzel maşallah darısı bizlere bi sorun olmadığı sürece 6 dolmadan gitmek istemiyorum bende bakalım dayanabilirsemBugun 6+2 de kalp atışını duyduk mercimegimin göründü kesesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taaa ne güzel maşallah darısı bizlere bi sorun olmadığı sürece 6 dolmadan gitmek istemiyorum bende bakalım dayanabilirsemBugun 6+2 de kalp atışını duyduk mercimegimin göründü kesesinde
Ben kuru kayısı ve susamlı Kraker yiyorum aşırı var benimde iki gundur daha zorluyorKızlar mide bulantınız var mı varsa önlemek için neler yapıyorsunuz
Göğüs ağrısı benim hiç olmadı zaten gebelik belirtileri arasında en belirgin belirti göğüs ağrısıdır adet tarihinde zirve yapar sonrasında gittikçe azalır ve yok olur yazıyorMerhabalar benim geçen cuma 4+6 yken kese ve bebek göründü üstten. Fakat zaman zaman göğüslerimin acısı geçiyor ve kasık ağrısı azalıyor. Belirtileri azalıp sağlıklı olduğu haberi alan varmı bebeğinin? Yarın kalp atışı dinlemeye gidicem. Dua edin lütfen bir sıkıntı olmasın. Solda da 5 cm lik bir çikolata kistim var oda korkutuyor biraz beni
Ahmet apa da uzun süre açlık var diye hatırlıyorum gebelik için uygun mu o bilginiz var mı genelde açıklıyor oyle şeyleri amaYok canimm ben diyetisyene pek inanmiyorum cünkü yemeyerek kilo verirsin elbet ama yiyince iki katinida alirsin , ben Ahmet Apa 1 ve 2. Seviyeyi yaptim aslinda saglikli beslenme diyolae o sekilde verdim suan bile yapabilirsin onu hicbir sakincasi yok daha güzwl saglikli hamilelik gecirirsin bende 1. Seviyeye gecis yapicam doguma kadar o sekilde beslenicem
Benim bulantilarim başladı o yüzden digr belirtilere cok odaklanamıyorum ama kasık ağrılarım azaldı biraz bir de cildim bebek gibi maşallah asiri yağlı görünüyor ama pasparlak ve pürüzsüz görünüyor hayretler icerisindeyim ilkinde felaket yara gibi sivilcelerim vardiCok sewindim bende yarın gideceğim kalp atışı dinlemeye. 5+6 oluyorum. Acaba belirtilerinizde artma azalma oluyor mu
Gitme canim görünce beklemek daha zor bende enfeksiyon sorunları vardı mecbur gittim ama fena heyecanTaaa ne güzel maşallah darısı bizlere bi sorun olmadığı sürece 6 dolmadan gitmek istemiyorum bende bakalım dayanabilirsem
Evet Türk kahvesi beni de çok rahatlatıyor hamilelikte icemeyecegim eyvah kabızlık gelecek derken kuru kayısı keşfettim cok rahatladım sagolsun kabızlık yaşayan arkadaşlara tavsiye olsunBenim bağırsaklar da inanılmaz çalışır günde 2 kere wc’ye çıkarım kızıma hamileyken de 3 kere çıkardım günde kayınvalidem şok geçiriyordu kalmaya gelmişti bir süre , kabızlık sorunu vardı kadın 1 haftadır wc’ye gidemiyordu Acı sos baharat severim ve türk kahvesi nescafe de bağırsaklarımı çok çalıştırır, ondan sanırım böyleyim..
Bende o haftada ne güzel ilki gibi olmayacak demiştim ama bu sabah yumurta beni yanılttı haftaya daha gelecek sanki bol bol ye başlamadan bulantinAmin canım inş hepimizin güzel geçer şuan 44 kiloyum daha başlamadı şükür takvime göre 4+2 yim diğerlerinde 6. Haftayı doldurduğum sabah bulantı ile uyanmıştım
Cok sewindim. Benim midem yemek yedikten sonra fena oluyor sadece. Dediğim gibi çikolata kisti biraz korkuyor. Bakalım yarın inşaAllah güzel haberler alırım. Doğurana kadar sanırım evhamlı olmak annelikte var:)Benim bulantilarim başladı o yüzden digr belirtilere cok odaklanamıyorum ama kasık ağrılarım azaldı biraz bir de cildim bebek gibi maşallah asiri yağlı görünüyor ama pasparlak ve pürüzsüz görünüyor hayretler icerisindeyim ilkinde felaket yara gibi sivilcelerim vardi
Oradan anla işte annesi sorun olmaz insallah kanama olmasında geri kalaninda rahat ol ilk bebekte böyle oluyor insandaCok sewindim. Benim midem yemek yedikten sonra fena oluyor sadece. Dediğim gibi çikolata kisti biraz korkuyor. Bakalım yarın inşaAllah güzel haberler alırım. Doğurana kadar sanırım evhamlı olmak annelikte var:)
Benim 2. Olcak inşaAllah:)Oradan anla işte annesi sorun olmaz insallah kanama olmasında geri kalaninda rahat ol ilk bebekte böyle oluyor insanda
Kesinlikle öyle ben ilk gittiğimde dış gebelik dediler. Sonra başka bir doktor kese ve bebeği gördü yarın kalp atışı dinlemeye gideceğim. Dedğiniz gibi doktor seçimi çok önemli.Kızlar biraz önce doktordan geldim . İki farklı doktora göründüm . İlki vajinal baktığı halde bebeği göremedim haftaya tekrar bakalım her şey olabilir dedi . Diğer doktor ise karından baktığı halde bebeği ve kalp atımlarını gördü . Pazartesi kalp atışını duymak iÇin çağırdı. İlk doktor yüzünden bir baftadır diken üstündeyim . Gerçekten doktor seçimi çok önemliymiş.
Bugun 6+2 de kalp atışını duyduk mercimegimin göründü kesesinde
Kizlar gözünüz aydin olsun masallah küçük kuzulara darisi bizilerin basina inşllahKizlar kalp atışının hangi haftada duyulduğunu merak eden cok var ben bugun 6+4te duydum haber vermis olayim :)
Açsam midem bulanıyor az ve sık bişeyler yemeye çalışıyorum ancak böyle rahat oluyorum.Kızlar mide bulantınız var mı varsa önlemek için neler yapıyorsunuz
Sabah kalkınca mıbi tandığım fasulye yutuyordu
Henüz başlamadı mide bulantım ama zencefilli çay ya da zencefilli kurabiye bunaltıya çok iyi geliyor ve tuzlu çubuklar falan.. ilk gebeliğimden tecrübe
[/QUOTE,
Ben hiçbir şey yemek istemiyorum az az yemeye çalışıyorum ama sanki hiçbir şey yememiş gibi midem değişik oldu yemek yaparken bile ögürüyorumAçsam midem bulanıyor az ve sık bişeyler yemeye çalışıyorum ancak böyle rahat oluyorum.