2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Merhabalar benim geçen cuma 4+6 yken kese ve bebek göründü üstten. Fakat zaman zaman göğüslerimin acısı geçiyor ve kasık ağrısı azalıyor. Belirtileri azalıp sağlıklı olduğu haberi alan varmı bebeğinin? Yarın kalp atışı dinlemeye gidicem. Dua edin lütfen bir sıkıntı olmasın. Solda da 5 cm lik bir çikolata kistim var oda korkutuyor biraz beni :KK43:
Göğüs ağrısı benim hiç olmadı zaten gebelik belirtileri arasında en belirgin belirti göğüs ağrısıdır adet tarihinde zirve yapar sonrasında gittikçe azalır ve yok olur yazıyor

Yok canimm ben diyetisyene pek inanmiyorum cünkü yemeyerek kilo verirsin elbet ama yiyince iki katinida alirsin , ben Ahmet Apa 1 ve 2. Seviyeyi yaptim aslinda saglikli beslenme diyolae o sekilde verdim suan bile yapabilirsin onu hicbir sakincasi yok daha güzwl saglikli hamilelik gecirirsin bende 1. Seviyeye gecis yapicam doguma kadar o sekilde beslenicem
Ahmet apa da uzun süre açlık var diye hatırlıyorum gebelik için uygun mu o bilginiz var mı genelde açıklıyor oyle şeyleri ama

Cok sewindim bende yarın gideceğim kalp atışı dinlemeye. 5+6 oluyorum. Acaba belirtilerinizde artma azalma oluyor mu
Benim bulantilarim başladı o yüzden digr belirtilere cok odaklanamıyorum ama kasık ağrılarım azaldı biraz bir de cildim bebek gibi maşallah asiri yağlı görünüyor ama pasparlak ve pürüzsüz görünüyor hayretler icerisindeyim ilkinde felaket yara gibi sivilcelerim vardi

Taaa ne güzel maşallah darısı bizlere bi sorun olmadığı sürece 6 dolmadan gitmek istemiyorum bende bakalım dayanabilirsem
Gitme canim görünce beklemek daha zor 😊 bende enfeksiyon sorunları vardı mecbur gittim ama fena heyecan 🥰

Benim bağırsaklar da inanılmaz çalışır günde 2 kere wc’ye çıkarım 🤣🤣 kızıma hamileyken de 3 kere çıkardım günde 🤣🤣 kayınvalidem şok geçiriyordu kalmaya gelmişti bir süre , kabızlık sorunu vardı kadın 1 haftadır wc’ye gidemiyordu 😄☺️ Acı sos baharat severim ve türk kahvesi nescafe de bağırsaklarımı çok çalıştırır, ondan sanırım böyleyim..🙃
Evet Türk kahvesi beni de çok rahatlatıyor hamilelikte icemeyecegim eyvah kabızlık gelecek derken kuru kayısı keşfettim cok rahatladım sagolsun kabızlık yaşayan arkadaşlara tavsiye olsun

Amin canım inş hepimizin güzel geçer şuan 44 kiloyum daha başlamadı şükür takvime göre 4+2 yim diğerlerinde 6. Haftayı doldurduğum sabah bulantı ile uyanmıştım
Bende o haftada ne güzel ilki gibi olmayacak demiştim ama bu sabah yumurta beni yanılttı haftaya daha gelecek sanki bol bol ye başlamadan bulantin

Buralar canlanıyor ne güzel ilk gelenlerden olunca burayı böyle görmek güzel geldi 😊

Benim bulantilarim başladı o yüzden digr belirtilere cok odaklanamıyorum ama kasık ağrılarım azaldı biraz bir de cildim bebek gibi maşallah asiri yağlı görünüyor ama pasparlak ve pürüzsüz görünüyor hayretler icerisindeyim ilkinde felaket yara gibi sivilcelerim vardi
Cok sewindim. Benim midem yemek yedikten sonra fena oluyor sadece. Dediğim gibi çikolata kisti biraz korkuyor. Bakalım yarın inşaAllah güzel haberler alırım. Doğurana kadar sanırım evhamlı olmak annelikte var:)

Kızlar biraz önce doktordan geldim . İki farklı doktora göründüm . İlki vajinal baktığı halde bebeği göremedim haftaya tekrar bakalım her şey olabilir dedi . Diğer doktor ise karından baktığı halde bebeği ve kalp atımlarını gördü . Pazartesi kalp atışını duymak iÇin çağırdı. İlk doktor yüzünden bir baftadır diken üstündeyim . Gerçekten doktor seçimi çok önemliymiş. 😔

Cok sewindim. Benim midem yemek yedikten sonra fena oluyor sadece. Dediğim gibi çikolata kisti biraz korkuyor. Bakalım yarın inşaAllah güzel haberler alırım. Doğurana kadar sanırım evhamlı olmak annelikte var:)
Oradan anla işte annesi 🙂 sorun olmaz insallah kanama olmasında geri kalaninda rahat ol ilk bebekte böyle oluyor insanda 🥰

Kızlar biraz önce doktordan geldim . İki farklı doktora göründüm . İlki vajinal baktığı halde bebeği göremedim haftaya tekrar bakalım her şey olabilir dedi . Diğer doktor ise karından baktığı halde bebeği ve kalp atımlarını gördü . Pazartesi kalp atışını duymak iÇin çağırdı. İlk doktor yüzünden bir baftadır diken üstündeyim . Gerçekten doktor seçimi çok önemliymiş. 😔
Kesinlikle öyle ben ilk gittiğimde dış gebelik dediler. Sonra başka bir doktor kese ve bebeği gördü yarın kalp atışı dinlemeye gideceğim. Dedğiniz gibi doktor seçimi çok önemli.

X