2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben hiçbir şey yemek istemiyorum az az yemeye çalışıyorum ama sanki hiçbir şey yememiş gibi midem değişik oldu yemek yaparken bile ögürüyorum
Evet mide boşmuş gibi tuhaf bi bulantı. Tost ,patlıcan közlemesi ,tarhana çorbası, cacık bunlar iyi geliyo bana bide karpuz. Artık canım istemese bile zorluyorum biraz yoksa açken devamlı bulanıyor

Evet mide boşmuş gibi tuhaf bi bulantı. Tost ,patlıcan közlemesi ,tarhana çorbası, cacık bunlar iyi geliyo bana bide karpuz. Artık canım istemese bile zorluyorum biraz yoksa açken devamlı bulanıyor
Ay evet ben de bol bol karpuz yiyorum ama diğerleride iyi gelebilir ben de onlardan yapıp yemeye çalışıyım.Yemek yemeyincede insanın eli kolu kalkmıyor

Yaa kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok 5+5 teyim memelerimin yanları biraz acıyo, bir de sol yumurtalığımı hissediyorum sanki ara ara. Gerçekten doktor çok önemli. Kadın resmen mıyy mıyyy mıyy hevesimi kırdı. Allahtan kötü de bitse bir hamilelik geçirdimde biraz bilgim var bu işlerle ilgili.

Benimde hiç bulantım yok dedğiniz gibi göğüslerimin yanı acıyor:) bende 5+5 teyim

Kontrole gittiniz mi kalp atımı kese ve bebek için

Hayirli olsun cnm.gebeligin bence herkeste bulanti olacakti diye birsey yok cnm ben 3 hamilelik geçirdim 3 de farkliydi birbinden
Cnm stres yapma yeni hamileyim bende daha hic bulanti olmadi erken diye düşünüyorum

Kontrole gittiniz mi kalp atımı kese ve bebek için
Dün gittim mesai bitimi son hasta olarak Doktor kötü bişey demedi aslında ama ilk defa kontrole gelen birinin bu kadar ruhu emilmemeli Dün bu mesajı yazmıştım;

Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İçim rahat etmedi bekleyemedim doktora gittim . Keseyi gördü ama mırım kırım bişeyler dedi başka bir doktoru daha çağırdı. Betaları söyledim cumartesi 121 pazartesi 309 diye hmm nerde yaptırdın falan dedi. Fısıldaşmalardan duyduğuma göre ölçümde 7haftalık çıkıyomuş ama tarih olarak hesaplayınca 5+4. Bir tutardızlık var diye konuştular. Test yazdı işte beta hgc başka testler fln. Yarın gidip kan vericem. Folik asit kullanıyo musun diye bile sormadı ne garip bir doktora denk geldim
Ben heveslenmiyim bari...

Öyle düşünme bana dış gebelik dedi. Cuma gitmiştim kendi doktorum kese ve bebeği gördü. Yarın kalp atışı için gidicem. Doktor seçimi çok önemli

Öyle düşünme bana dış gebelik dedi. Cuma gitmiştim kendi doktorum kese ve bebeği gördü. Yarın kalp atışı için gidicem. Doktor seçimi çok önemli
Kesinlikle haklısın. Bu gittiğim doktor devlet hastanesinde daha önceden bilmediğim bir doktor, buna boş randevu bulabildim. Sırf kesenin yeri normal mi diye gittim çünkü burda çok okudum dış gebelik hikayelerini.
Umarım gebeliklerimiz güzel ilerler

Aynen bende devlete gittim çok büyük bir hata yaptım. Güzel ilerler inşaAllah

Doktor takvimi var google arama motoruna yazınca hemen çıkıyor orada doktorlarla ilgili yorumlar var ona göre doktor seçimi yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…