- 24 Nisan 2021
- 398
- 312
Benim de öyle 2 gündür zorluyorBen kuru kayısı ve susamlı Kraker yiyorum aşırı var benimde iki gundur daha zorluyor
27 mayista catlama oldu o gunu degerlendirmistim zaten sali gunu yani 8 haziranda degerim 86ydiAyniyiz ozamanbenim ovulasyon 27.28 mayisti 29 catlamaydi ,8 Haziranda kan vermistim 28 cikti iste ondan sonrada testle takip ettim cünkü 24 haziranda randevum ..
Öyle valla ilk haftalar geçmek bilmiyor 3. Olmasına rağmen heyecan içerisindeyimGitme canim görünce beklemek daha zorbende enfeksiyon sorunları vardı mecbur gittim ama fena heyecan
Ayy Allah yardımcın olsun bende yemeye çalışıyorum bulantı başlamadan ne yersem kar gibiBende o haftada ne güzel ilki gibi olmayacak demiştim ama bu sabah yumurta beni yanılttı haftaya daha gelecek sanki bol bol ye başlamadan bulantin
Evet mide boşmuş gibi tuhaf bi bulantı. Tost ,patlıcan közlemesi ,tarhana çorbası, cacık bunlar iyi geliyo bana bide karpuz. Artık canım istemese bile zorluyorum biraz yoksa açken devamlı bulanıyorBen hiçbir şey yemek istemiyorum az az yemeye çalışıyorum ama sanki hiçbir şey yememiş gibi midem değişik oldu yemek yaparken bile ögürüyorum
Ay evet ben de bol bol karpuz yiyorum ama diğerleride iyi gelebilir ben de onlardan yapıp yemeye çalışıyım.Yemek yemeyincede insanın eli kolu kalkmıyorEvet mide boşmuş gibi tuhaf bi bulantı. Tost ,patlıcan közlemesi ,tarhana çorbası, cacık bunlar iyi geliyo bana bide karpuz. Artık canım istemese bile zorluyorum biraz yoksa açken devamlı bulanıyor
Benimde hiç bulantım yok dedğiniz gibi göğüslerimin yanı acıyor:) bende 5+5 teyimYaa kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok 5+5 teyimmemelerimin yanları biraz acıyo, bir de sol yumurtalığımı hissediyorum sanki ara ara. Gerçekten doktor çok önemli. Kadın resmen mıyy mıyyy mıyy hevesimi kırdı. Allahtan kötü de bitse bir hamilelik geçirdimde biraz bilgim var bu işlerle ilgili.
Kontrole gittiniz mi kalp atımı kese ve bebek içinYaa kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok 5+5 teyimmemelerimin yanları biraz acıyo, bir de sol yumurtalığımı hissediyorum sanki ara ara. Gerçekten doktor çok önemli. Kadın resmen mıyy mıyyy mıyy hevesimi kırdı. Allahtan kötü de bitse bir hamilelik geçirdimde biraz bilgim var bu işlerle ilgili.
Hayirli olsun cnm.gebeliginYaa kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok 5+5 teyimmemelerimin yanları biraz acıyo, bir de sol yumurtalığımı hissediyorum sanki ara ara. Gerçekten doktor çok önemli. Kadın resmen mıyy mıyyy mıyy hevesimi kırdı. Allahtan kötü de bitse bir hamilelik geçirdimde biraz bilgim var bu işlerle ilgili.
Dün gittim mesai bitimi son hasta olarakKontrole gittiniz mi kalp atımı kese ve bebek için
Öyle düşünme bana dış gebelik dedi. Cuma gitmiştim kendi doktorum kese ve bebeği gördü. Yarın kalp atışı için gidicem. Doktor seçimi çok önemliDün gittim mesai bitimi son hasta olarakDoktor kötü bişey demedi aslında ama ilk defa kontrole gelen birinin bu kadar ruhu emilmemeli Dün bu mesajı yazmıştım;
Kızlar ben şimdi doktordan çıktım. İçim rahat etmedi bekleyemedim doktora gittim . Keseyi gördü ama mırım kırım bişeyler dedi başka bir doktoru daha çağırdı. Betaları söyledim cumartesi 121 pazartesi 309 diye hmm nerde yaptırdın falan dedi. Fısıldaşmalardan duyduğuma göre ölçümde 7haftalık çıkıyomuş ama tarih olarak hesaplayınca 5+4. Bir tutardızlık var diye konuştular. Test yazdı işte beta hgc başka testler fln. Yarın gidip kan vericem. Folik asit kullanıyo musun diye bile sormadı ne garip bir doktora denk geldim
Ben heveslenmiyim bari...
Kesinlikle haklısın. Bu gittiğim doktor devlet hastanesinde daha önceden bilmediğim bir doktor, buna boş randevu bulabildim. Sırf kesenin yeri normal mi diye gittim çünkü burda çok okudum dış gebelik hikayelerini.Öyle düşünme bana dış gebelik dedi. Cuma gitmiştim kendi doktorum kese ve bebeği gördü. Yarın kalp atışı için gidicem. Doktor seçimi çok önemli
Aynen bende devlete gittim çok büyük bir hata yaptım. Güzel ilerler inşaAllahKesinlikle haklısın. Bu gittiğim doktor devlet hastanesinde daha önceden bilmediğim bir doktor, buna boş randevu bulabildim. Sırf kesenin yeri normal mi diye gittim çünkü burda çok okudum dış gebelik hikayelerini.
Umarım gebeliklerimiz güzel ilerler
Doktor takvimi var google arama motoruna yazınca hemen çıkıyor orada doktorlarla ilgili yorumlar var ona göre doktor seçimi yapabilirsinizKesinlikle haklısın. Bu gittiğim doktor devlet hastanesinde daha önceden bilmediğim bir doktor, buna boş randevu bulabildim. Sırf kesenin yeri normal mi diye gittim çünkü burda çok okudum dış gebelik hikayelerini.
Umarım gebeliklerimiz güzel ilerler
Aynen deneyin mideniz yatisirAy evet ben de bol bol karpuz yiyorum ama diğerleride iyi gelebilir ben de onlardan yapıp yemeye çalışıyım.Yemek yemeyincede insanın eli kolu kalkmıyor
6+0 dayim 3 gün öncesine kadar yoktu bulantim hatta hiç olmayacak zannetmiştim biraz başladı zaten 7 haftada yoğunluk oluyor bulantı olarakBenimde hiç bulantım yok dedğiniz gibi göğüslerimin yanı acıyor:) bende 5+5 teyim
Bugün gittim 5+ 1 im karından ultrasonla kese hemen göründü. Haftaya cuma kalp atışı için randevu verdiKontrole gittiniz mi kalp atımı kese ve bebek için
Inşallah bende yarın güzel haberler alırımBugün gittim 5+ 1 im karından ultrasonla kese hemen göründü. Haftaya cuma kalp atışı için randevu verdi
İnşallah alırsınız. ❤Inşallah bende yarın güzel haberler alırım