2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aksam 18 dan sonra sabah 10 a kadar kati bisi yemiyosun 16 saatlik aclik dedikleri o canim
Evet canım uzun süre bisey yemeyince ben dayanamam aslında ama o yüzden hamilelikte yapılıyor olmasına şaşırdım açıkçası

Ay evet ben de bol bol karpuz yiyorum ama diğerleride iyi gelebilir ben de onlardan yapıp yemeye çalışıyım.Yemek yemeyincede insanın eli kolu kalkmıyor
Bende oyle oluyorum sıcak yemek yemek iyi geliyor belli ama yemek görmeye de bir yandan tahammülüm yok mesela yemek yapıyordum tezgahta tabakta kurabiye gördüm bakasim gelmiyor gördükçe midem bulandı cok acayip ilk hamileligimde telefona bakmak bulandiriyordu alamıyordum elime acayip şeylerden tiksiniyorum bir de buna kendim bile güldüm burnuma bir koku havlıyor durup dururken ama kaynağını çözemedim sağı solu kokluyorum yemek gibi değil gibi değişik koku geldikçe bulanıyor midem baya aradim sonra pazara gittim gecen gün daha pazara girer girmez aynı koku resmen pazar kokusundan tiksinmisim sebze meyve kokusu 1😂😂

Yaa kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok 5+5 teyim :olamaz: memelerimin yanları biraz acıyo, bir de sol yumurtalığımı hissediyorum sanki ara ara. Gerçekten doktor çok önemli. Kadın resmen mıyy mıyyy mıyy hevesimi kırdı. Allahtan kötü de bitse bir hamilelik geçirdimde biraz bilgim var bu işlerle ilgili.
Gercekten önemli canim ilk doktorum cok dramatikdi zaten ağlamaya hazırım soylemiyordu bak üzülme ama ağlama ben dünya yanacak saniyordum.aman bulanmasin çağırma hic güzel bir belirti değil hayattan soğutuyor ara ara 🙄

Bende oyle oluyorum sıcak yemek yemek iyi geliyor belli ama yemek görmeye de bir yandan tahammülüm yok mesela yemek yapıyordum tezgahta tabakta kurabiye gördüm bakasim gelmiyor gördükçe midem bulandı cok acayip ilk hamileligimde telefona bakmak bulandiriyordu alamıyordum elime acayip şeylerden tiksiniyorum bir de buna kendim bile güldüm burnuma bir koku havlıyor durup dururken ama kaynağını çözemedim sağı solu kokluyorum yemek gibi değil gibi değişik koku geldikçe bulanıyor midem baya aradim sonra pazara gittim gecen gün daha pazara girer girmez aynı koku resmen pazar kokusundan tiksinmisim sebze meyve kokusu 1😂😂
Şu an yazdıklarını okuyunca kendim yazdım sandım 😂 ben de aynı durumdayım dolapları falan açıp bakıyorum birşey mi koktu acaba diye 😂

Şu an yazdıklarını okuyunca kendim yazdım sandım 😂 ben de aynı durumdayım dolapları falan açıp bakıyorum birşey mi koktu acaba diye 😂
En son oğlum geldi bluzunu koklarken anne bluzumda mi kokuyor diyor cocuk şaşkın 😂 yalnız olmadığıma sevinsem mi bu çileyi çeken birine üzülsem mi bilemedim inan😂😂

Amin canım, Salı verdim, 163,21 di. Bugün tam 5 hafta bitti. 2 hafta sonra gideceğim doktora. Sen verdin mi kan, doktora ne zaman gitçen
Haftamız aynı canım, ben de pazartesi verdim kan, beta 482 çıktı. Benimki daha önce mi döllenmiş ondan mı yüksek acaba ? 🙂 önümüzdeki hafta içi gideceğim doktora, belki kalp atışını duyarım..

Haftamız aynı canım, ben de pazartesi verdim kan, beta 482 çıktı. Benimki daha önce mi döllenmiş ondan mı yüksek acaba ? 🙂 önümüzdeki hafta içi gideceğim doktora, belki kalp atışını duyarım..
Hayırlı olsun inşallah, Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. 🙏🏻 Valla benim 11 yıl sonra ikinci çocuk, herşeyi unutmuşum ☺️🙈 ama ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum, döllenmenin 19. Günü kan verdim,

Yaa kızlar bende hiç mide bulantısı falan yok 5+5 teyim :olamaz: memelerimin yanları biraz acıyo, bir de sol yumurtalığımı hissediyorum sanki ara ara. Gerçekten doktor çok önemli. Kadın resmen mıyy mıyyy mıyy hevesimi kırdı. Allahtan kötü de bitse bir hamilelik geçirdimde biraz bilgim var bu işlerle ilgili.
ende de henüz hiç bulantı yok,imaşşlah da olmaz :) kasık agrım oluyor ara ara ve temasa duyarlı göğüslerim acıyor.
Şu doktorun sizinle kurduğu bozuk iletişim beni üzdü ,umarı diğer doktorunuz içinize sinmiştir.

Günaydın kızlar 🥰🥰 bugün uygulamaya göre 4+2 haftadayım. İnşallah ayın 16sında keseyi görmeye gideceğiz. Sizde durumlar nedir

ben ilk cocugumda öyle yapmıştım 6 aya kadar devlete gidip sonra özelde devam edip orda doğurmuştum yine aynısını düşüyorum, tamamlayıcı sağlık sigortası yapmıştım o da faydalı oldu
Benimde sigortam var ama işte tahlilleri kapsamıyo ve o ilk testler var ya kan değerleri bulaşıcı hastalık falan bakıyolar. Geçen hamileliğimde nerdeyse 3 bin fiyat biçmişlerdi özelde. Devlette hepsini parasız yaptırdım :)
6.aydan sonra kabul ediyolarsa gayet iyi bir yöntem :KK28:

Hayırlı olsun inşallah, Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. 🙏🏻 Valla benim 11 yıl sonra ikinci çocuk, herşeyi unutmuşum ☺️🙈 ama ben ne zaman hamile kaldığımı biliyorum, döllenmenin 19. Günü kan verdim,
Vaaay insanın kendini bilmesi de güzel valla..aminnn canımm, sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallah...🙏🙏 11 yıl aradan sonra çok tatlı gelir bir bebek , eve neşe getirir🤗 planlı mıydı peki ?

X