Ohh gözün aydın olsunKızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyikanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm
Pipisini gösterdi artık kesin alışveriş yapabilirsin dedi bende papyonlu takım aldım hep çok özenirdim iki kız yeğen ve bir kız giydirince papyonlu şeylere hemen gittim aldım içim eridi alırken, içinde de görmeyi nasip etsin Allah hepimizesizde doktora gidenlerde durumlar nasıl
Bence vakit kaybetmeden yarın polikliniğe gidin doktorunuz progestan takviyesi yapar. Kırmızı leke önemli, kahve rengi önemsizdir. Çok geçmiş olsun.Kızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedisizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık
Acilde ilgilenmedi pek canım progestan verdi de ben istemedim yarın doktoruma görüneceğim zaten. Sadece kese var dedi daha önce gitmemiştim kese içinNasıl doktor bişey demedi? Kesede sıkıntı yoksa da önlem amaçlı progestan vermeliydi, kadin doğumcu mu bakti?
Sağ ol canımBence vakit kaybetmeden yarın polikliniğe gidin doktorunuz progestan takviyesi yapar. Kırmızı leke önemli, kahve rengi önemsizdir. Çok geçmiş olsun.
Mutlaka doktoruna git o zaman cnm kırmızı leke sıkıntı yaratabilirAcilde ilgilenmedi pek canım progestan verdi de ben istemedim yarın doktoruma görüneceğim zaten. Sadece kese var dedi daha önce gitmemiştim kese için
Teşekkürler canımm aynen öyle inşallah artık tadını çıkarabilirizOhh gözün aydın olsun
Artık hamileliğinin tadını çıkarma vaktiii❤
5 haftalık iken benimde gelmişti kahverengi çok korkmuştum ama devamı olmayınca doktor yerleşmedendir demişti kızımdayken de pembeydi ama tabi kırmızı da olabilir.. siz genede tedbirli olun her türlü lekelenme rengi fark etmeksizin mutlaka doktora bildirilmeli. Dinlenin bol bol ayakta kalmayın ve kendi doktorunuza hemen görünün iğne vurur fitil başlatır istirahat verir atlatırsın canım merak etme önemli olan aksatmadan doktora görünmenKızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedisizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık
Benide kanama alanından dolayı çok sık çağırıyorlardı şimdi 3 hafta sonra dedi ama ben bi sıkıntı yaşamadığım sürece tam 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum 2 Eylül de giderim artık hastane çok uzak evimize başka şehirde, gidince çok yoruluyorum bari 1 ay sonra gideyim diyorum bu zamana kadar çok sık gördüm zaten biraz uzak tutayım usgden bebişimi deçok geliyor bana 4 hafta da
Çok teşekkür ederim cevabın için. Kendi kafama göre B12 almak istememiştim yanlış bir şey yapmamak için ama doktorun önerdiği sadece reklam gibi bi şey olmuş önemsememişti zaten düşüklüğünü. 153tü bugün 100e düştüğünü öğrendim. Çok tedirgin oldum. Solgarın folik asitini kullanmıştım daha önce faydasını görmüştüm. Yine solgardan devam ederim.Canım benim hep düşüktür b12 ve dil altı hap olanlarından kullanmanı öneririm. B12 bağırsaktan emiliyor ve hamilelikte zaten bağırsaklar tembel. Ama dil altı direk kana karıştığı için jet hızıyla yükseltiyor. Solgarın dil altını ve NBL'nin dil altını kullandım. Test sonuçlarına göre gayet güzel yükseltiyor.
Canım benim allah razı olsun bilgiler için şimdi acile gittim hcg verdim yarın da doktoruma görüneceğim inş bi sıkıntı olmaz aşılama ile oldu korkuyorum çokk 2 senedir deniyoruz5 haftalık iken benimde gelmişti kahverengi çok korkmuştum ama devamı olmayınca doktor yerleşmedendir demişti kızımdayken de pembeydi ama tabi kırmızı da olabilir.. siz genede tedbirli olun her türlü lekelenme rengi fark etmeksizin mutlaka doktora bildirilmeli. Dinlenin bol bol ayakta kalmayın ve kendi doktorunuza hemen görünün iğne vurur fitil başlatır istirahat verir atlatırsın canım merak etme önemli olan aksatmadan doktora görünmen
Ben sormuştum, takip edelim demişti…benimki de 2 defa kanadı, biri gece biri de sabah…bir daha da olmadı..kan hacmimiz fazla olduğu için diş eti ve burun kanaması abartı olmadıkça normal canım endişelenmeKizlar 2 gündür burnum kaniyor. Daha once konusulmustu grupta doktoruna soran oldumu.
Şimdi kahve olmuş rengi canım inşallah yerleşmeden dolayıdır yaaaMutlaka doktoruna git o zaman cnm kırmızı leke sıkıntı yaratabilir
İçinizi ferah tutun inşallah güzel haberler verirsiniz yarın bize mutlaka haber verinCanım benim allah razı olsun bilgiler için şimdi acile gittim hcg verdim yarın da doktoruma görüneceğim inş bi sıkıntı olmaz aşılama ile oldu korkuyorum çokk 2 senedir deniyoruz
Ben b12 eksikliğimi fark edip doktora danışma gereği duymadan (ki b12 ne kadar kullanırsanız kullanın depoları doldurup aşmanız imkansız olan tek vitamin, b12 fazlalığı diye birşey yoktur) solgar b12 dil altı aldım. Bir kutu içtim en fazla ne kadar yükselebilir ki dedim ve 90 larda olan değerimi bir kutu ile 300 küsüre çıkarmış değeri görünce şok oldum ancak bu kadar etkili olabilir. Solgardan vazgeçmeyinÇok teşekkür ederim cevabın için. Kendi kafama göre B12 almak istememiştim yanlış bir şey yapmamak için ama doktorun önerdiği sadece reklam gibi bi şey olmuş önemsememişti zaten düşüklüğünü. 153tü bugün 100e düştüğünü öğrendim. Çok tedirgin oldum. Solgarın folik asitini kullanmıştım daha önce faydasını görmüştüm. Yine solgardan devam ederim.
Canım sonucum çıkmış 48 saat önce 2050 şimdi 4650 inşallah bi sıkıntı yoktur yaaaİçinizi ferah tutun inşallah güzel haberler verirsiniz yarın bize mutlaka haber verin
Yaaa sonucunuz çok güzeeellCanım sonucum çıkmış 48 saat önce 2050 şimdi 4650 inşallah bi sıkıntı yoktur yaaa
Canım benim içime su serptin enerjin ne kadar da güzel inan tanımadan bile ne kadar iyi bir insan olduğunu hissedebiliyorum...❤yerleşme kanamasını yaşamıştım aslında adetten önce ben bir kere olup bittiğini sanıyordum heralde öyle değil inş yine yerleşmedir bebişim kendine yer ediniyor belki deYaaa sonucunuz çok güzeeellyerleşme kanaması yaşıyorsunuzdur muhtemelen içinizi ferah tutup lütfen sadece dinlenin ilk 3 ay fitil istirahat derken sonrası düzlük inşallah hayırlı haberlerinizin olacağına inanıyorum yarın
Çok iyi maşallah çok güzel yükselmiş böyle yükselmiş olması kimyasal falan olmadığı gösteriyor diye biliyorum inş yerleşme kanamasıdır yarına biter gider bize güzel haberler yazarsınCanım sonucum çıkmış 48 saat önce 2050 şimdi 4650 inşallah bi sıkıntı yoktur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?