2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ohh gözün aydın olsun
Artık hamileliğinin tadını çıkarma vaktiii❤

Bence vakit kaybetmeden yarın polikliniğe gidin doktorunuz progestan takviyesi yapar. Kırmızı leke önemli, kahve rengi önemsizdir. Çok geçmiş olsun.

Nasıl doktor bişey demedi? Kesede sıkıntı yoksa da önlem amaçlı progestan vermeliydi, kadin doğumcu mu bakti?
Acilde ilgilenmedi pek canım progestan verdi de ben istemedim yarın doktoruma görüneceğim zaten. Sadece kese var dedi daha önce gitmemiştim kese için

Acilde ilgilenmedi pek canım progestan verdi de ben istemedim yarın doktoruma görüneceğim zaten. Sadece kese var dedi daha önce gitmemiştim kese için
Mutlaka doktoruna git o zaman cnm kırmızı leke sıkıntı yaratabilir

5 haftalık iken benimde gelmişti kahverengi çok korkmuştum ama devamı olmayınca doktor yerleşmedendir demişti kızımdayken de pembeydi ama tabi kırmızı da olabilir.. siz genede tedbirli olun her türlü lekelenme rengi fark etmeksizin mutlaka doktora bildirilmeli. Dinlenin bol bol ayakta kalmayın ve kendi doktorunuza hemen görünün iğne vurur fitil başlatır istirahat verir atlatırsın canım merak etme önemli olan aksatmadan doktora görünmen

çok geliyor bana 4 hafta da
Benide kanama alanından dolayı çok sık çağırıyorlardı şimdi 3 hafta sonra dedi ama ben bi sıkıntı yaşamadığım sürece tam 1 ay sonra gitmeyi düşünüyorum 2 Eylül de giderim artık hastane çok uzak evimize başka şehirde, gidince çok yoruluyorum bari 1 ay sonra gideyim diyorum bu zamana kadar çok sık gördüm zaten biraz uzak tutayım usgden bebişimi de

Çok teşekkür ederim cevabın için. Kendi kafama göre B12 almak istememiştim yanlış bir şey yapmamak için ama doktorun önerdiği sadece reklam gibi bi şey olmuş önemsememişti zaten düşüklüğünü. 153tü bugün 100e düştüğünü öğrendim. Çok tedirgin oldum. Solgarın folik asitini kullanmıştım daha önce faydasını görmüştüm. Yine solgardan devam ederim.

Canım benim allah razı olsun bilgiler için şimdi acile gittim hcg verdim yarın da doktoruma görüneceğim inş bi sıkıntı olmaz aşılama ile oldu korkuyorum çokk 2 senedir deniyoruz

Kizlar 2 gündür burnum kaniyor. Daha once konusulmustu grupta doktoruna soran oldumu.
Ben sormuştum, takip edelim demişti…benimki de 2 defa kanadı, biri gece biri de sabah…bir daha da olmadı..kan hacmimiz fazla olduğu için diş eti ve burun kanaması abartı olmadıkça normal canım endişelenme

Canım benim allah razı olsun bilgiler için şimdi acile gittim hcg verdim yarın da doktoruma görüneceğim inş bi sıkıntı olmaz aşılama ile oldu korkuyorum çokk 2 senedir deniyoruz
İçinizi ferah tutun inşallah güzel haberler verirsiniz yarın bize mutlaka haber verin

Ben b12 eksikliğimi fark edip doktora danışma gereği duymadan (ki b12 ne kadar kullanırsanız kullanın depoları doldurup aşmanız imkansız olan tek vitamin, b12 fazlalığı diye birşey yoktur) solgar b12 dil altı aldım. Bir kutu içtim en fazla ne kadar yükselebilir ki dedim ve 90 larda olan değerimi bir kutu ile 300 küsüre çıkarmış değeri görünce şok oldum ancak bu kadar etkili olabilir. Solgardan vazgeçmeyin

Canım sonucum çıkmış 48 saat önce 2050 şimdi 4650 inşallah bi sıkıntı yoktur yaaa
Yaaa sonucunuz çok güzeeell yerleşme kanaması yaşıyorsunuzdur muhtemelen içinizi ferah tutup lütfen sadece dinlenin ilk 3 ay fitil istirahat derken sonrası düzlük inşallah hayırlı haberlerinizin olacağına inanıyorum yarın

Canım benim içime su serptin enerjin ne kadar da güzel inan tanımadan bile ne kadar iyi bir insan olduğunu hissedebiliyorum...❤yerleşme kanamasını yaşamıştım aslında adetten önce ben bir kere olup bittiğini sanıyordum heralde öyle değil inş yine yerleşmedir bebişim kendine yer ediniyor belki de

Canım sonucum çıkmış 48 saat önce 2050 şimdi 4650 inşallah bi sıkıntı yoktur yaaa
Çok iyi maşallah çok güzel yükselmiş böyle yükselmiş olması kimyasal falan olmadığı gösteriyor diye biliyorum inş yerleşme kanamasıdır yarına biter gider bize güzel haberler yazarsın

İyi akşamlar kızlar ilaç konusu benimde canımı şıktı ya benim 4 tane içtiğim bile oldu şuan sanki iyileşiyor gibiyim günde 2 ye düşürmüştüm bırakmaya korkuyorum aklım karıştı diğer arkadaşların da dediği gibi 10ve 8 yaşında çocuklarım ilaç hiç önermiyorlardı metpamit zorda kalırsan iç demişti onu da içtiğim gibi kusuyordum çok zor du iki hamileliğimde bunda da bulantım çok ama şükür ilaç aldığımda kusmuyorum bana da yüksek riskli gebelik doktoru yazdı zararlı olsa bi uyarıda bulunmaz mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…