2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok güzel süper 😍
Pekala afedersiniz, orgazm olduğunuzda ağrınız oluyor mu? Eşim ve ben ilişkiden korktuğumuz için orgazm durumu oldu ama inanılmaz bir ağrı yaşadım. Sanırım rahim kasılıyormuş orgazm esnasında bebeği de kasıyor sanırım. Yaklasık 1 saat ağrım oldu. İlişkiden hepten korktum😕
orgazm bebeğe en iyi gelen :) çünkü sen mutlusun ;)

orgazm bebeğe en iyi gelen :) çünkü sen mutlusun :KK66:
Yaaaa öyle olmadı bende 😔 orgazm oldugum an rahimim kasım kasım kasılıyor. Adetmişim gibi ağrım başlıyor. Orgazmsız ilişki de nasıl olur bilmiyorum. Nette ağrı çok normal yazıyor. Ama ağrı olunca ben tedirgin oluyorum 😔

Yaaaa öyle olmadı bende 😔 orgazm oldugum an rahimim kasım kasım kasılıyor. Adetmişim gibi ağrım başlıyor. Orgazmsız ilişki de nasıl olur bilmiyorum. Nette ağrı çok normal yazıyor. Ama ağrı olunca ben tedirgin oluyorum 😔
hiç olma yat dinlen sabaha uyandığında ağrı yoksa herşey yolunda

Yaaa öğrendik cinsiyetiii, minik bir kız geliyooor, ilk bebeğim çok mutluyummm biz hep kız istiyordukkk 😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖
Maşallah minik prensese sağlıkla gelsin annesi gönlündeki oldu ne mutlu sana😍ramzi teorisi tuttu ozaman demi canim🙈🥰

Eğer içiniz rahat etmiyorsa emedur içebilirsiniz tamamen doğal zencefilin sıkıştırılmış hap formu gibi düşünün. Ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım zaten içtikten sonra zencefil tadını hissediyorsunuz 😊
Aaa hiç kullanmadım bilmiyordum öyle olduğunu perşembe gidince onu yazdırayım olmadı

Kızlar riskli gebeliğe gidenler e nabızdan randevu alırken riskli gebelikten randevu alabiliyormusunuz bana doktor sistemden açtım artık direk bizden al dedi ama ben alamıyorum bişi mi yapmam gerekiyor biliyormusunuz yada Ankara şehir hastanesine gidenler direk gitsen alıyorlar mı orada biri randevusuz gelinebiliyor demişti de

Kızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedi :KK43: sizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık
Öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin .İlk gebeliğimin ilk haftalarında oldu benimde peçeleye sildikçe bi iki gün ara ara gelmişti hafif , yerleşme kanaması demişti doktor baktıktan sonra , kanama kesesi yda rahim ağzı uzunluğu fazla değilse genelde çok sorun olmuyor başlarda bi kaç ay hafif kanaması olan bile var. Şehir efsanesi değil ise eskiden bazı kadınlar doğum yapana kadar adet gibi kanama görürlermiş🤔 kayınvalidem der durur☹️Sen en yakın zamanda doktoruna görün ihmal etme

Yaaa öğrendik cinsiyetiii, minik bir kız geliyooor, ilk bebeğim çok mutluyummm biz hep kız istiyordukkk 😍😍😍😍😍💖💖💖💖💖
Hayırlı uğurlu olsun canım prenses annesi oluyorsun💗 ikili test yaptırmaya gittiğinizde mi görünmüş oldu prenses , doktor yüzdelik mi verdi net mi gördü benimde 12+2 de yani cuma günü kontrolüm var görünür mü diye düşünürken sizin belli olunca heyecanlandım💝

Hayırlı uğurlu olsun canım prenses annesi oluyorsun💗 ikili test yaptırmaya gittiğinizde mi görünmüş oldu prenses , doktor yüzdelik mi verdi net mi gördü benimde 12+2 de yani cuma günü kontrolüm var görünür mü diye düşünürken sizin belli olunca heyecanlandım💝
Benim 12+5 canım, ikili test yaptırdık aynen bir de detaylı ultrason baktı, direk gördü net söyledi yüzdelik vs hiç bir şey demedi 😍😍😍

Eklentiler

• A17C5934-2EB2-4846-B69F-29EA7FC5C036.jpeg
    A17C5934-2EB2-4846-B69F-29EA7FC5C036.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 68
  • F7F908EA-0BF2-441B-A4BD-7952F9E508A0.jpeg
    F7F908EA-0BF2-441B-A4BD-7952F9E508A0.jpeg
    89,3 KB · Görüntüleme: 66
  • 0C7CF7CF-BCDE-4B65-82DF-FDB39FF78451.jpeg
    0C7CF7CF-BCDE-4B65-82DF-FDB39FF78451.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 63
Benim 12+5 canım, ikili test yaptırdık aynen bir de detaylı ultrason baktı, direk gördü net söyledi yüzdelik vs hiç bir şey demedi 😍😍😍
Ayyy çok heyecanlı yaaa maşallah 🧿 Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin . Bende 12+2 olucam ama bebek 6 gün önde görünüyormuş muhtemelen 13+1 gibi olacak ozaman az tiyo verir inşallah . Doktorun özel hastane mi özel muayeneye mi devlet mi peki canım?

Ayyy çok heyecanlı yaaa maşallah 🧿 Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin . Bende 12+2 olucam ama bebek 6 gün önde görünüyormuş muhtemelen 13+1 gibi olacak ozaman az tiyo verir inşallah . Doktorun özel hastane mi özel muayeneye mi devlet mi peki canım?
Özel hastane canım özel hastaneyse kesin söyler 😍

Back