2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bu arada hep yazağım unutuyorum bende bulantı İçin akupunktur yaptırdım kolda ve bacakta iki nokta var oraya yapıştırılıyor 3 gün duruyor arada baskı uyguluyorsun üzerine hiç bir acı hissi yok bana faydası oldu baya gözüm açıldı şükür. Doktor bi arkadaş önerdi ama pirilamı da bırakmadım bu arada heralde artık ilacı bırakıp sadece ona devam edeceğim aklınızda bulunsun alternatif olarak kötü olanlar deneyebilir

Ben b12 eksikliğimi fark edip doktora danışma gereği duymadan (ki b12 ne kadar kullanırsanız kullanın depoları doldurup aşmanız imkansız olan tek vitamin, b12 fazlalığı diye birşey yoktur) solgar b12 dil altı aldım. Bir kutu içtim en fazla ne kadar yükselebilir ki dedim ve 90 larda olan değerimi bir kutu ile 300 küsüre çıkarmış değeri görünce şok oldum ancak bu kadar etkili olabilir. Solgardan vazgeçmeyin 😊
Evet kesinlikle solgar kalitesi başka😊

İyi akşamlar kızlar ilaç konusu benimde canımı şıktı ya benim 4 tane içtiğim bile oldu şuan sanki iyileşiyor gibiyim günde 2 ye düşürmüştüm bırakmaya korkuyorum aklım karıştı diğer arkadaşların da dediği gibi 10ve 8 yaşında çocuklarım ilaç hiç önermiyorlardı metpamit zorda kalırsan iç demişti onu da içtiğim gibi kusuyordum çok zor du iki hamileliğimde bunda da bulantım çok ama şükür ilaç aldığımda kusmuyorum bana da yüksek riskli gebelik doktoru yazdı zararlı olsa bi uyarıda bulunmaz mıydı?
Cnm prilam yeni cıkmış bir ürün hamiler icin ozel uretim yazıyor üstünde hafif bir ilactir diye dusunuyorum.4 yil once metpamid ve zofer vardi ikiside aslinda hamileler icin degildi. Prilam guvenilir olabilir doktorun nasil diyorsa oyle yap.

Cnm prilam yeni cıkmış bir ürün hamiler icin ozel uretim yazıyor üstünde hafif bir ilactir diye dusunuyorum.4 yil once metpamid ve zofer vardi ikiside aslinda hamileler icin degildi. Prilam guvenilir olabilir doktorun nasil diyorsa oyle yap.
Teşekkür ederim canım sağolasın gerçi hepimize kadın doğum doktoru yazdı bu ilacı

Kızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedi :KK43: sizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık
canım bir kadın doğumcuya görünmeni öneririm beta takibin yapılır. Değerlerin düzgün yükseliyorsa lekelenmeler için progestan başlıyorlar düşük önleyici.

İyi akşamlar kızlar ilaç konusu benimde canımı şıktı ya benim 4 tane içtiğim bile oldu şuan sanki iyileşiyor gibiyim günde 2 ye düşürmüştüm bırakmaya korkuyorum aklım karıştı diğer arkadaşların da dediği gibi 10ve 8 yaşında çocuklarım ilaç hiç önermiyorlardı metpamit zorda kalırsan iç demişti onu da içtiğim gibi kusuyordum çok zor du iki hamileliğimde bunda da bulantım çok ama şükür ilaç aldığımda kusmuyorum bana da yüksek riskli gebelik doktoru yazdı zararlı olsa bi uyarıda bulunmaz mıydı?
Bende daha yeni günde bir taneye düşürdüm prilam ı içmesem iyi olmazdım. kızımda sürekli metpamıd yanında da iki güne bir serum alıyordum gözüm açılmıyordu hamileler için üretilen bir ilacın zararlı olabileceğini düşünmüyorum ben olsa dr um da vermezdi diye düşünüyorum.

Eğer içiniz rahat etmiyorsa emedur içebilirsiniz tamamen doğal zencefilin sıkıştırılmış hap formu gibi düşünün. Ben ilk hamileliğimde onu kullanmıştım zaten içtikten sonra zencefil tadını hissediyorsunuz 😊

Günaydın😍
Bugün doktor kontrolü olanlar; herşey çok güzel geçsin, iyi haberler ile dönün ❤
Dün bu prilam ile ilgili mesaja benimde kafam takıldı ve dün gece ilaç içmedim, şuana kadar iyiyim kahvaltı yapacağım birazdan. Umarım bulanti geçmiştir, böylelikle kendimi test edeceğim,diğer türlü cesaret edemiyordum😶

canım bir kadın doğumcuya görünmeni öneririm beta takibin yapılır. Değerlerin düzgün yükseliyorsa lekelenmeler için progestan başlıyorlar düşük önleyici.
Gittim canım öyle yaptı doktor zaten kese göründü inş kalp atışını da duyarımm. Sağ ol cevap için

Kızlarrr 13+4 üz şuan.
Cinsel ilişki yaşayan oldu mu? Ağrısı olan oldu mu?
Doktorumuz serbest artık dedi. Meraktayım açıkçası🙏🏻
ben de bugun bu konuya değinecektim. ilk bebeğimde ilk 3 ay hiç yanaşmadı eşim ama bunda hiç öyle değil :) ben progestan fitil atıyorum ilişki sonrası

Back