2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyi 🥰 kanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm 💃
Pipisini gösterdi artık kesin alışveriş yapabilirsin dedi bende papyonlu takım aldım hep çok özenirdim iki kız yeğen ve bir kız giydirince papyonlu şeylere hemen gittim aldım içim eridi alırken, içinde de görmeyi nasip etsin Allah hepimize 🤗 sizde doktora gidenlerde durumlar nasıl 😊❤️

Yine unutuyor insan canim ben 2 yaşını geçince istemeye başlamıştım ki.mantikli dediğin en azından 5. Aydan sonra geçiyor diyorsun. Gerçekten öyle oluyor ben kusarken koşup geliyor yazık anne iyimisin diye ama yapacak bisey yok onun için daha diri durmaya çalışıyorum açıkçası ilk daha zordu su an avunuyorum onunla
Ah kıyamam miniğime ya, demi o sıkıntılar unutulmasa herkes tek cocukla kalir bide Rabbim daha bi dirayet kolaylık veriyordur size elbet

Kızlar mrb bende Allah kısmet ederse 2022 şubat annesi olacam. Bugün ikili testim sonucu 1/259 bu risk yüksek mi yaş riski 1:353 kombine risk 1:1173 anlayan yorumlayabilr mi? Daha doktora gösteremedim sonucu çok merak ediyorum.

Arkadaşlar ben kayganlaştırıcı geleitgelen kullanıyorum. 60küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Krem tüpü gibi bir tüpte ama baya gidiyo. Su bazlı ve ph bozmuyor.
İlaçlar için panik yapmayın.
En işe yaramaz doktor sınıfı şirket doktorları. Daha bir derde hayırları olduğunu görmedim duymadım. Gebelik kategorisi B olan ilaçları 9 ay da kullansanız hiç bir sıkıntı olmaz korkmayın.

Kızlar doktordan çıktım, oğluşum çok şükür gayet iyi 🥰 kanama alanı geçmiş ağır kaldırmamak ve kendimi yormamak şartıyla özgürüm 💃
Pipisini gösterdi artık kesin alışveriş yapabilirsin dedi bende papyonlu takım aldım hep çok özenirdim iki kız yeğen ve bir kız giydirince papyonlu şeylere hemen gittim aldım içim eridi alırken, içinde de görmeyi nasip etsin Allah hepimize 🤗 sizde doktora gidenlerde durumlar nasıl 😊❤️
Hadi gözün aydın cnm 😊artik dışarı çıkabilirsin
Oğlusunda hayirli olsun tekrardan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm🥰kiz çocuğu olunca insan erkek bebeğe özeniyor 🤭

Genelde erkek bebeklerde önden çıkıyormus. Bu aylarda önden çıkmasının pekte önemi yok aslında. Son aylarda önemli kilosu gelişimi açısından :)
yok tabii de ana yuregi işte 1 gun önde çıksa içimiz rahatlıyo. çocugun 1 kaşık fazla yemek yemiş gibi 😁

Ya cok sevindim birimiz daha ozgurler kervanına katıldık gözün aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰

Kızlar merhaba doktora gittim bugün 12 +0 ım ama 12+4 olmuş dedi. Cinsiyeti söylemedi. Bayadır takip edemedim öğrenen varmı cinsiyeti. Birde doktor elenatal 2 verdi kullnaan var mı
Bende şuan 13+5 teyim. Doktorum bana da elenatal 1 önerdi. B12im çok düşüktü. 24 gün kullandıktan sonra bugün kan testi yaptırdım ve b12im folatım öncesine göre daha da düşük. Yani hiçbir faydası olmamış. Sonuçları görünce gerçekten şok oldum.

Ay sanki kendim güzel haber almışım,ilk alışverişi yapmışım gibi hissettim. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza. Güzel güzel pozlarını paylaşırsın inşallah paşamızın o smokinle 🥰
Masallah cok güzel haberler aldik son günlerde, hem cinsiyet hem yavrularimizin sağlıklı olduklarını öğrendik kizlar, Allahın izniyle ins herşey hep böyle güzel gider hepimiz saglikla alırız kucagimiza💙💖
Maşallah,Sübhanallah. Hep güzel hep olumlu haberler alalım inşallah. Tekmelerini paylaşalım,doğum hikayelerimizi... En nihayetinde gazını uykusunu anlatalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği tatmayı. Sağlıklı ve hayırlı yavrularımız olsun 🥰😊

Ayyy kanamanın durmasına sevindim canım 🥰 oğluşunun ilk kıyafetleri de hayırlı olsun 😍 benim bir sonraki randevuma daha çok var , 28 ağustosta 😄

yaaaa çook mutlu oldum valla gözün aydın canim🥰 darısı benim başıma Ins benimde kanama alanı geçmiştir Cuma kontrol var.

ilk alışveriş en en heyecanlısı😍. özgürlüğünü de ilan etmişsin ohh çok sevindim canım. 🥳

kızlar devlete gidenler randevuyu ne kadarda bir alıyorusnuz. doktor bişey demediği için kafamıza göre alıyoruz 😁

Bende şuan 13+5 teyim. Doktorum bana da elenatal 1 önerdi. B12im çok düşüktü. 24 gün kullandıktan sonra bugün kan testi yaptırdım ve b12im folatım öncesine göre daha da düşük. Yani hiçbir faydası olmamış. Sonuçları görünce gerçekten şok oldum.
Canım benim hep düşüktür b12 ve dil altı hap olanlarından kullanmanı öneririm. B12 bağırsaktan emiliyor ve hamilelikte zaten bağırsaklar tembel. Ama dil altı direk kana karıştığı için jet hızıyla yükseltiyor. Solgarın dil altını ve NBL'nin dil altını kullandım. Test sonuçlarına göre gayet güzel yükseltiyor.

sagol cnm aminnn siz öğrendiniz mi peki

Hadi gözün aydın cnm 😊artik dışarı çıkabilirsin
Oğlusunda hayirli olsun tekrardan rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm🥰kiz çocuğu olunca insan erkek bebeğe özeniyor 🤭

Ya cok sevindim birimiz daha ozgurler kervanına katıldık gözün aydın canim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🥰

Ay sanki kendim güzel haber almışım,ilk alışverişi yapmışım gibi hissettim. Rabbim sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza. Güzel güzel pozlarını paylaşırsın inşallah paşamızın o smokinle 🥰

Maşallah,Sübhanallah. Hep güzel hep olumlu haberler alalım inşallah. Tekmelerini paylaşalım,doğum hikayelerimizi... En nihayetinde gazını uykusunu anlatalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği tatmayı. Sağlıklı ve hayırlı yavrularımız olsun 🥰😊

Ayyy kanamanın durmasına sevindim canım 🥰 oğluşunun ilk kıyafetleri de hayırlı olsun 😍 benim bir sonraki randevuma daha çok var , 28 ağustosta 😄

yaaaa çook mutlu oldum valla gözün aydın canim🥰 darısı benim başıma Ins benimde kanama alanı geçmiştir Cuma kontrol var.

ilk alışveriş en en heyecanlısı😍. özgürlüğünü de ilan etmişsin ohh çok sevindim canım. 🥳
Kızlar hepinize çok çooookk teşekkür ederim inşallah hepinizin güzel haberlerini, sevinçlerini paylaşırız burada ben bugün Özgür olunca biraz azıttım eve daha şimdi girdim yorgunluktan her yerim ağrıyor 🙈😂 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımm sağ Salim güzel bir hamilelik geçirelim inşallah iyi dileklerinize minnettarım güzel kalplerinizden öperim hepinizi 🥰🤗🤗

Kızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedi :( sizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık

Kızlar yaaa yine sorularımla ben geldim 3 saat önce kırmızı lekem oldu peçeteye silince geldi acile gittim bir şey demedi :( sizler bu durumu yaşadınız mı hiç devam etmiyor şimdi sadece 3 saat önce az bi şey geldi çok korkuyorum kese göründü sadece doktor bi şey demedi kaç haftalık falan tahminim 5 haftalık
Nasıl doktor bişey demedi? Kesede sıkıntı yoksa da önlem amaçlı progestan vermeliydi, kadin doğumcu mu bakti?

Back