2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gecmis olsun canım

Canim polene alerjim oldugu icin Propolis almami tavsiye etmiyolar. Bende cesaret edemiyorum acikcasi

Anladim canim, tekrar geçmiş olsun

Kızlar sabah idrar tahlili verdim, biraz akıntım artmisti ve sariya dönüyordu arada rengi, lökosit 22 epitel 15 cikti, doktoruma yazdım ama cvp vermedi daha biraz nete baktım canim sıkıldı, özellikle tecrübeli annelerim sizden yorum bekliyorum, bebeğimi etkiler mi bu durum, cok mu yüksek değerler

Benim göbüşum var normelde simdi anlayamiyorum ama kardesim falan abla biraz çıkmış karnın diyor

Kanaman olmadığı surece bebege bi zarari olmazmis cnm korkma. Degerlerinde kotu degil. Gebelikte bu degerleri referans degerleri ile kıyaslama daha farkli degerlendiriliyo.

Ah kıyamam ya hem hava değişimi hem sıcak hem de gürültü seni mahvetmiş olabilir . Allah yardımcın olsun kuzum . İlk bebiş mi
Sağol tatlım Yok 4,5 yaşında bir kızım var. Evden çalışıyorum bir de çevirmenim. Bir yandan arada iş alıyorum bir yandan kızımla oyun oynama faslı ilgi alaka.. senin ilk mi ? Sen ne durumdasın baş ağrısı mide bulantısı ?

Ooo süper ne şanlısın pastalar börekler önünde seç beğen gerçi öyle olunca da her gün her gün sıradanlaşmıştır Demek kızında 30 kg’yu ondan aldın, seni gidi seni bir sigara böreği yersin bence, üstüne de tartolet iyi gider

Merhabalar Şubat anneleri sizlere bir şey danışmak istiyorum, dün bezmialemde kontrolüm vardı crl ölçümüne göre 9 haftalık çıktı bebeğim. Doktorum 1 ay sonra bezmialemde yine Mehmet Serdar kütüğe randevu yazdırdı ikili test ve renkli ultrason dedi sanırım sizler kaçıncı haftada çektirdiniz beye bezmialeme giden var mı aranızda karından mı muayene oluyor bilgi verirseniz sevinirim

göbek biraz çıktı ama benim gebelikten önce karnım dümdüzdü şimdi eski elbiselerimde belli oluyor karnım sabah pantolonumu giydim patlayacaktım içinde çıkardım hemen göbekten ziyade göğüsler aldı başını gidiyor

Benim de göbeğim büyüdü canım sırt üstü yatınca bile hafif tümsek duruyor

Benim göbüşum var normelde simdi anlayamiyorum ama kardesim falan abla biraz çıkmış karnın diyor
ya sorma aynı sorun bendede var göbeğim vardı herkes diyor senin ki hamilelik göbeği normal göbek değil diyolarlar bakalım şuan anlamak kolay değil gibi geliyor belki çok zayıf olsam anlardım...
ayy bunu duyduğuma sevindim en azından ufakta olsa bebeğim bi etkisi var bi şekilde benim göğüsler olduğu gibi duruyor tık yok
Benim de göbeğim büyüdü canım sırt üstü yatınca bile hafif tümsek duruyor
ayyy kıyamam ya sağlıkla gelsin minişler sevindim ufak ufak göbüş çıkmasına benim ilk gebeliğimde 4 aylıktı kimse anlamıyordu şimdide böyle olunca 5 aylıkken böyle göbeğim vardı bunda çok kilo aldım çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…