- Emoji Skoru
- 4.463
- Puanlar
- 53
Gecmis olsun canımSagol cnm erken zamanda yapilan dusugu ve erken dogumu engelliyo gec yapilirsa o neden olurmuş. Olduğun gun yatiriyolar ertesi gunu taburcu oluyosun. Genel anestezi yapildi bana. İyi oldu o aciyi hissetmek istemem sonrasinda da aksama kadar agrim vardi cunku
Canim polene alerjim oldugu icin Propolis almami tavsiye etmiyolar. Bende cesaret edemiyorum acikcasiPropolis doktoruna sorsana canim eğer kullanabilirsen annem esim kuzenim hepsi öyle çözduler bu alerji işini çok zor gerçekten geceleri mahveder eğer izin verirse doktorun suya damlatilan propolisler var eczanede onlar geçiriyor
Anladim canim, tekrar geçmiş olsunSagol cnm erken zamanda yapilan dusugu ve erken dogumu engelliyo gec yapilirsa o neden olurmuş. Olduğun gun yatiriyolar ertesi gunu taburcu oluyosun. Genel anestezi yapildi bana. İyi oldu o aciyi hissetmek istemem sonrasinda da aksama kadar agrim vardi cunku
Sagol cnmGecmis olsun canım
Sagol cnmAnladim canim, tekrar geçmiş olsun
Benim göbüşum var normelde simdi anlayamiyorum ama kardesim falan abla biraz çıkmış karnın diyor11. haftasına gelen arkadaşım göbüşler ne durumda büyüdü mü ya benim baya göbeğim çıktı zaten kilo almıştım hamile kalmadan önce kendi göbeğim mi gaz mı bilemiyorum :)sizde durumlar nedir?
Kanaman olmadığı surece bebege bi zarari olmazmis cnm korkma. Degerlerinde kotu degil. Gebelikte bu degerleri referans degerleri ile kıyaslama daha farkli degerlendiriliyo.Kızlar sabah idrar tahlili verdim, biraz akıntım artmisti ve sariya dönüyordu arada rengi, lökosit 22 epitel 15 cikti, doktoruma yazdım ama cvp vermedi daha biraz nete baktım canim sıkıldı, özellikle tecrübeli annelerim sizden yorum bekliyorum, bebeğimi etkiler mi bu durum, cok mu yüksek değerler
Sağol tatlımAh kıyamam ya hem hava değişimi hem sıcak hem de gürültü seni mahvetmiş olabilir . Allah yardımcın olsun kuzum . İlk bebiş mi
Benim gobegim 1. Aydan beri 5 aylik gibiBenim göbüşum var normelde simdi anlayamiyorum ama kardesim falan abla biraz çıkmış karnın diyor
Ooo süper ne şanlısın pastalar börekler önünde seç beğenValla dirayetine hayranım ben yapamıyorum anca dışarıda açık havada olcam ki yapıcam bizim pastanemiz var bu arada, eşim börek poğaça simit kek pasta ne istersen getiriyim diyor yok yok yok hiç birini görmek istemiyorum yani tokluk içinde açlık çekiyorum anlamadım gitti insanın canı hiç mi bişey çekmez tatlı istiyo bi Onuda aç karna yiyemiyorum şimdi yazarken aklıma geldi acaba sigara böreği yiyebilir miyim yerim gibi geldi düşününce
Haklısın…öyle güzel yerlerde elbette hava çok güzel rahatsız etmez bence istanbulda yaşasanız benim ne demek istediğimi anlarsınız.. :)ben istanbulu baz alarak söyledim.
göbek biraz çıktı ama benim gebelikten önce karnım dümdüzdü şimdi eski elbiselerimde belli oluyor karnım sabah pantolonumu giydim patlayacaktım içinde çıkardım hemen göbekten ziyade göğüsler aldı başını gidiyor11. haftasına gelen arkadaşım göbüşler ne durumda büyüdü mü ya benim baya göbeğim çıktı zaten kilo almıştım hamile kalmadan önce kendi göbeğim mi gaz mı bilemiyorum :)sizde durumlar nedir?
maşallah çok şükür canımKızlar benim 2’li tarama testimin sonucu çıktı, çok şükür doktor bir sorun yok dedi. İnşallah ayrıntılı ultrason da güzel geçer
Benim de göbeğim büyüdü canım sırt üstü yatınca bile hafif tümsek duruyor11. haftasına gelen arkadaşım göbüşler ne durumda büyüdü mü ya benim baya göbeğim çıktı zaten kilo almıştım hamile kalmadan önce kendi göbeğim mi gaz mı bilemiyorum :)sizde durumlar nedir?
başakşehir bahçeşehir canım o hastane nerde yahiç duymadım
ya sorma aynı sorun bendede var göbeğim vardı herkes diyor senin ki hamilelik göbeği normal göbek değil diyolarlar bakalım şuan anlamak kolay değil gibi geliyor belki çok zayıf olsam anlardım...Benim göbüşum var normelde simdi anlayamiyorum ama kardesim falan abla biraz çıkmış karnın diyor
ayy bunu duyduğuma sevindim en azından ufakta olsa bebeğim bi etkisi var bi şekildegöbek biraz çıktı ama benim gebelikten önce karnım dümdüzdü şimdi eski elbiselerimde belli oluyor karnım sabah pantolonumu giydim patlayacaktım içinde çıkardım hemen göbekten ziyade göğüsler aldı başını gidiyor
ayyy kıyamam ya sağlıkla gelsin minişler sevindim ufak ufak göbüş çıkmasına benim ilk gebeliğimde 4 aylıktı kimse anlamıyordu şimdide böyle olunca 5 aylıkken böyle göbeğim vardı bunda çok kilo aldım çok :)Benim de göbeğim büyüdü canım sırt üstü yatınca bile hafif tümsek duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?