- Emoji Skoru
- 341
- Puanlar
- 53
Amin cnm insallah hepimiz alabiliriz.Rabbim bu kez saglikla kucağına almayı nasip etsin cnm, hepimize ins.. Benimde 4 buçuk aylık bi kaybım var, kromozom bozukluğu dedi doktorum.
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm insallah hepimiz alabiliriz.Rabbim bu kez saglikla kucağına almayı nasip etsin cnm, hepimize ins.. Benimde 4 buçuk aylık bi kaybım var, kromozom bozukluğu dedi doktorum.
çok geçmiş olsun canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsinİnşallah devami güzel olur![]()
Gece aynı şeyi söylene söylene uyudum çekilecek dert değil de şu sevgisine yine düştük aynı hataya diyeGerçekten unutuyorsun şuanı bırak doğum anında o çektiğin sancı o attığın çığlıklar 1 saniye sonra çocuk doğunca hop unutuyorsun öyle mucizevi bişey buAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin geçer bu günler merak etme pozitif düşün herşey pozitif olsun
![]()
Propolis doktoruna sorsana canim eğer kullanabilirsen annem esim kuzenim hepsi öyle çözduler bu alerji işini çok zor gerçekten geceleri mahveder eğer izin verirse doktorun suya damlatilan propolisler var eczanede onlar geçiriyorSelam kizlar. Bende ctesi gunu gormeye gidecegim inşaallah. 11+5 olacak belki 2 li testede alir beni. Benim senelerdir yaşadığım alerjik astimim var. Her sene nisanda baslar kasima kadar sürer. Ev tozu ve polen. Suan igne,ilac ve burun spreyimi kullanamiyorum. Burnum bogazim cok kotu. Burnum sürekli tikali kupkuru. Surekli nefes alma bandi takiyorum burnumun sekli degisti. Önereceğiniz biseyler varmi. Normal sprey ve deniz suyu vikis buhar iyi gelmiyor![]()
Amin cnm hepizin insallahçok geçmiş olsun canım allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin
öyle güzel yerlerde elbette hava çok güzel rahatsız etmez bence istanbulda yaşasanız benim ne demek istediğimi anlarsınız.. :)ben istanbulu baz alarak söyledim.İnan 1 aydır Trabzon’daydım yayla gibi bir yerde evimiz var, nemin kucağından geldim. Hava bahar gibiydi ve çok rahattım, ne başım ağrıyordu ne burnum kanıyordu. Arada yağmur çiseliyordu, mis gibi orman havası, nasıl iştahlıydım ve o kadar yememe rağmen kg da almamışım çünkü her şey taze organik. Ankara’da yaşamak istemezsiniz, gündüz aşırı sıcak, akşamları da soğuk pikesiz uyuyamazsın…![]()
Enfeksiyon olabilir belki cnm, pıhtılaşma icin igne kullanıyorsun demiAmin cnm insallah hepimiz alabiliriz.bana bi neden soylenmedi ani acilma oldu. Sonrasinda test yaptirdim pihtilasma cikti. Ama dr um o yuzden erken dogum olmaz dedi
Evet kullanıyorum. Bilmiyorum artik nasip degilmis diyorum.Enfeksiyon olabilir belki cnm, pıhtılaşma icin igne kullanıyorsun demi
Aynen öyle nasibi yokmus demek dünyada meleklerimizin, önümüze bakalım artık cnm, rabbim bu yavrularımıza saglikla kavuşmayı nasip etsin ins..Evet kullanıyorum. Bilmiyorum artik nasip degilmis diyorum.
Amin cnm insallahAynen öyle nasibi yokmus demek dünyada meleklerimizin, önümüze bakalım artık cnm, rabbim bu yavrularımıza saglikla kavuşmayı nasip etsin ins..
Valla yiyebiliyorsan yap canım ben yulafı normalde de hiç yiyemem şimdi ağzıma bile süremem heraldeTost yazacaktım milli yiyecegimizsen yazınca aklıma geldi pankek yapayim benim kalkar kalkmaz yemem lazım çok zor oluyor sabahları ya önden bisey atistirir oyle yaparım olmaz sa dun de Yulaf pisirdim meyve koydum üzerine çok iyi geldi
Valla dirayetine hayranım ben yapamıyorum anca dışarıda açık havada olcam ki yapıcam bizim pastanemiz var bu arada, eşim börek poğaça simit kek pasta ne istersen getiriyim diyor yok yok yok hiç birini görmek istemiyorum yani tokluk içinde açlık çekiyorum anlamadım gitti insanın canı hiç mi bişey çekmez tatlı istiyo bi Onuda aç karna yiyemiyorum şimdi yazarken aklıma geldi acaba sigara böreği yiyebilir miyim yerim gibi geldi düşününceKendini zorla ama canım, karnındaki minnoşu düşün, onun beslenmesi lazım…
bugün yaptığım kahvaltı ; 1 haşlanmış yumurta ( kayısı kıvamında haşlarsan daha az miden bulanır, üzerine de karabiber ya da tatlı - acı toz biber ek, kokuyu iyi bastırıyor) , 1 dilim peynir, 3-4 sivri yeşil biber, yarım domates, 1 adet ceviz, 1 bardak soğuk süt ( 1 çay kaşığı nesquik koydum , gönül isterdi ki nescafe gold koymak ama işte)
ben de hiçbir şey yemek istemedim bugün inan ama kızımda da iyi beslenmiştim, haksızlık olmasın oğlumun ne suçu var dedim kendimi telkin ettim .![]()
Ah kıyamam ya hem hava değişimi hem sıcak hem de gürültü seni mahvetmiş olabilir . Allah yardımcın olsun kuzum . İlk bebiş miCanım benim çok sağolbenim evimin yanında inşaat var, zır zır zır sabah 7.30’da başlıyorlar akşam 6’ya kadar iş makineleri, kepçe sesleri, başımı bunlar ağrıtıyor. 1 aydır da Trabzon’un bir yaylasındaydım, vücudum Ankara’nın kurak havasına henüz alışamadı sanırım o da var
pencereyi kapatsam sıcak (11.kattayım ve evim güneş alıyor genelde ) , açsam ses. Hamilelikteki kan basıncı bir yandan.. Allah yardımcımız olsun
![]()
Benim 11+2 de söyledi ama usg ye göre 12+4 dü zaten 11. Haftadan önce söylemeleri imkansız genital organları 11. Haftada oturmaya başlıyormuş yerineKızlar kontrolden geldim cinsiyeti sordum görünmesi imkansız dedi şuan. Haftaya 2li test için çağırdı. Normalde 10+2 yiz. 10+5 çıktı baştan beri 3 gün önde gidiyor 3 gün erken doğuracağım galiba 22 şubattan![]()
Ben sürekli o dönemde yulaf pişirerek yedim canım üstüne şeftali ceviz ve pekmez koyarak o bana iyi geliyordu hem sagliklida kabızlığın varsa da bağırsaklara iyi geliyor. Daha yeni yumurta yemeye başladım onuda yanında domates sivri tatlı biberle yiyorum yumurta kokmasin diye bide sadece Beyaz peynir yiyebiliyorum kaşar ve diğerleri bana çok yağlı geldiYa patates de hiç istemiyor canım o kadar değişik bi hamilelik geçiriyorum ki bugüne kadar hiç kusmadan geldim ama canımın istediği şey de hiç yok gibi bi tatlı çok çekiyor karna oda yenmiyor![]()
Demekki canım ben de 2 hafta sonra özel bir hastanede öğreneceğim inşallah söylerBenim 11+2 de söyledi ama usg ye göre 12+4 dü zaten 11. Haftadan önce söylemeleri imkansız genital organları 11. Haftada oturmaya başlıyormuş yerine
Sagol cnm erken zamanda yapilan dusugu ve erken dogumu engelliyo gec yapilirsa o neden olurmuş. Olduğun gun yatiriyolar ertesi gunu taburcu oluyosun. Genel anestezi yapildi bana. İyi oldu o aciyi hissetmek istemem sonrasinda da aksama kadar agrim vardi cunkuLifee22 grcmis olsun canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebegini
Kaç haftalıktın?
Bende rahim perdesi şüphesi var, kesin olmamakla birlitke. Bir dahaki ay olacak kontolde doktorumla konuşmak istiyorum ben de serklaj konusu. Erken doğuma ve erken düşüğe sebep olabiliyormus. Zaten bir düşüğüm var benim de.
Nasıl geçti? Aynı gün mü eve ciktin? Ve uyusturarak mi yapiyorlar?