2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bence öyle görünüyor. Normal yürüteçler sağlığa zararlı falan diyorlarda çoğumuz onlarla büyüdük çok şükür bir şeyimiz yok.
Geri kafalı miyim aceba 🙄
Ayak ucu yürümesi yapar diye istemiyorum ben, yoksa çoğu kişi kullanıyor

sabah 6 da artık hüngür hüngür ağladım
sadece bir seferlik kesintisiz 3 saat uyuyayım nolur hamilelik dahil adam gibi 3 saat uyumadım daha

gece 1-2 arası uyuyorum ve saat 6 ya kadar 2 saatte bir kalkıyorum bazen saat başı uyanıyor
en gec 6:30 da tam uyanış

emzik alsa ağzına verirdim sakinleşip tekrar dalardı ama yok, emmek istiyor derken sıkılıp uyanıyo
şu an gözlerim felaket ağrıyor

sadece bir seferlik kesintisiz 3 saat uyuyayım nolur hamilelik dahil adam gibi 3 saat uyumadım daha

gece 1-2 arası uyuyorum ve saat 6 ya kadar 2 saatte bir kalkıyorum bazen saat başı uyanıyor

emzik alsa ağzına verirdim sakinleşip tekrar dalardı ama yok, emmek istiyor derken sıkılıp uyanıyo
Ben oğlum doğduğundan beri aynıyım, bazen saat başı bazen 2 saatte bi uyanıyor oğlum, ve çok geç yatıyor gece uykusuna, dün baya uykusuz kaldı yatırdım, 9 buçukta kalktı yine, en erken 11 de uyuyor, benim paşa emzik alıyor ama o istediğinde😆 kızıyor bazen emzik verince..

Bizde ayniyiz.saat başı kalkmasına razıyım artik.simdi uyanıp bi de ağlama başladı. Ne emzik ne de emmek istiyor.gözü kapalı agliyor kucakta.üst dişler mi geliyor anlamadım.

Aynindan bende de var 🤦🏻‍♀️ bir iki kere annemin esimin oyalamasiyla iki uc saat uyumuslugum var ama bunye o uykusuzluga o kadar alismis ki uc saatlik uyku beni asiri sersem yapiyor. Cok acayip bisi 😑

Bizde öyleyiz, üst dişler geliyor, 3 gündür gunduz de uyumadi ama gece uykusuzluğu çok zor :KK43:

Kizlar biriniz sormuştunuz belki yine soran olur diye yazmak istedim.
Yumurtanın sarısı içine biraz pekmez katıp verdim bugün kızım yedi. Miktarı azalta azalta yumurtaya da alistiririm belki

Selam kızlar bayadır yazamadım. Buyuklerin okulu acılinca bi rahata ericem insaAllah 😀
Biz yuruteç aldık geri geri gidebiliyor. Iyi oldu cok olmasada oyalaniyor. Ogullarimdada kullandım bi sıkıntı yaşamadik

Kizlar biriniz sormuştunuz belki yine soran olur diye yazmak istedim.
Yumurtanın sarısı içine biraz pekmez katıp verdim bugün kızım yedi. Miktarı azalta azalta yumurtaya da alistiririm belki
Labne peynirle karıstırıncada güzel oluyor 👍🏻

Kolay gelsin hanimlar. Ben bu zamana kadar sansliydim, yanimda ya annem ya kayinvalidem vardi. Simdi iki cocukla tek basimizayiz. Jetlag, covid, bavullar derken tir carpmis gibiyim.
Ek gidaya da neredeyse bir hafta gec basladim. 3 gun kuralina uymuyorum. Once patates verdim ama sonra patates havuc brokoli birlikte verdim. Birazini pure yapiyorum birazini da blw usulu eline veriyorum. Boylece hem kasiga hem kendi yemege alisiyor. Sizlere beslenme icin faydalandiginiz kaynaklari soracagim. Tariflerini begendiginiz instagram sayfalari falan var mi? Ben herseyi cok duz ve sade veriyorum cocuga belki biraz ufkumu genisletir.

X