- 8 Eylül 2021
- 1.863
- 2.848
Kakada kötü koku oldu mu, bugün 3.gunumuz kötü koku vardı ilaçtan mi diye düşünüyorumBiz kullanıyoruz canım günde bi kere 5 6 damla olarak
Koku bizde hep var. Fark eden bir şey olmadı gibi. Alerjiden benceKaka da kötü koku da yaptı mı canım? İnşallah güzel haberler alın
Denize girmek için 6. ay aşıları bitsin diyorlar. Sen bilirsin tabii yine deMerhaba herkese.biz mersin de hemen isilik olduk tabiki.bi denize sokmam lazım ama erken diye cesaret edemedim.ek gıda girişimi başladı bizde patatesle.sabah kahvaltıda anane gizli saklı salatalık emdiriyor.yoğurdu yarı denemeyi düşünüyorum bi alerji olacaksa çıksın ortaya diye
.Ben kan damlası bestiron kullanmaya başladım dilini yada kakayi boyamadi. Bu şişe bitsin kulanmayi düşünmüyorum başka.uyku konusu aynı bi de burda ses çok iyice uyuyamaz oldu.en kötüsü 6. Ay aşısı yaklaşıyor çok korkuyorum 4. Ay da ateslenmis bütün gece uyumamisti
Yok boyamıyor. Tadı da güzel zorlanmadan yutuyor severek hattaKaka da kötü koku da yaptı mı canım? İnşallah güzel haberler alın
Oda dili boyuyor mu
Bizimki de başta çok bağırıyordu cikamiyorduk alıştı çok sukur , en azından hava almaya inebiliyoruz ya da arabada Sağa sola bakıp oyalaniyor bir şekilde, alisir annesi
Aslında denizin suyunu vücuduna dokecegiz içine sokmayacagim sırf isilik için vücudu biraz rahatlasın diye.Koku bizde hep var. Fark eden bir şey olmadı gibi. Alerjiden bence
Denize girmek için 6. ay aşıları bitsin diyorlar. Sen bilirsin tabii yine de
Sudan bir şey kapmasınlar diye o sanırım ama emin değilim. Doktora bir sor istersen. Ben sorduğumda altı aydan sonra dediAslında denizin suyunu vücuduna dokecegiz içine sokmayacagim sırf isilik için vücudu biraz rahatlasın diye.
Aynı şeyi sorucaktim bende ya, biz 10 gündür 3 gün kuralı yla gidiyoruz ama sıkıntı yaşıyoruz ya ezdim çatalla yiyemedi azcık sulandirdim az puturlu kalsın çıkarıyor hemen ağzından normal mi acabaSorum komik gelebilir ama bir şey soracağım ya, kabağı nasıl veriyoruz, hasladim , rendeledim lifli gibi oldu sanki , çatalla ezince de öyle, nasıl yutacak bebis bunu nasıl yapacam
Doktoruna sordum.omuzlari isilikti. Sadece oraya dokebilecegimi söyledi öyle yaptık bizde.Sudan bir şey kapmasınlar diye o sanırım ama emin değilim. Doktora bir sor istersen. Ben sorduğumda altı aydan sonra dedi
Şifa olsun miniğeDoktoruna sordum.omuzlari isilikti. Sadece oraya dokebilecegimi söyledi öyle yaptık bizde.
Bende en son çekirdekli yerini ayırıp kenarını cam rendeyle rendeledim, haşlama suyundan da kattım biraz sulu biraz az öyle lifli gibi kabak, yedi benim kız 2 çay kaşığı, tam oturamadigi için çok korkuyorum verirken boğazına gidecek diye, birde eliyle kaşığı ağzına ittiriveriyor çünküAynı şeyi sorucaktim bende ya, biz 10 gündür 3 gün kuralı yla gidiyoruz ama sıkıntı yaşıyoruz ya ezdim çatalla yiyemedi azcık sulandirdim az puturlu kalsın çıkarıyor hemen ağzından normal mi acaba
Bal olsun kuzuyaD Denizyildizi21burcusami ben kabağı yuvarlak ince sekilde dilimledim buharda o sekilde hasladim çatalla ezildi hemen .İlk verdiğimde birazını çıkartıyor geri kaşıkla o kısmı verdim az az .sevdi bizimki sebzeleri.
İnşallah bu aşısı sıkıntısız geçer.. Bir şey soracağım yolda nasıl gittiniz mersine? Bebek arabadayken klima cam açtınız mı? Biz yarım saatlik bile yola çıksak , klimadan korkup azcık cam açıp kapiyoruz , haliyle cocuk çok terliyorMerhaba herkese.biz mersin de hemen isilik olduk tabiki.bi denize sokmam lazım ama erken diye cesaret edemedim.ek gıda girişimi başladı bizde patatesle.sabah kahvaltıda anane gizli saklı salatalık emdiriyor.yoğurdu yarı denemeyi düşünüyorum bi alerji olacaksa çıksın ortaya diye
.Ben kan damlası bestiron kullanmaya başladım dilini yada kakayi boyamadi. Bu şişe bitsin kulanmayi düşünmüyorum başka.uyku konusu aynı bi de burda ses çok iyice uyuyamaz oldu.en kötüsü 6. Ay aşısı yaklaşıyor çok korkuyorum 4. Ay da ateslenmis bütün gece uyumamisti
Maşallah cnm ya benim paşa da kabağı daha kolay yedi ama havuc ta çok zorlandıkD Denizyildizi21burcusami ben kabağı yuvarlak ince sekilde dilimledim buharda o sekilde hasladim çatalla ezildi hemen .İlk verdiğimde birazını çıkartıyor geri kaşıkla o kısmı verdim az az .sevdi bizimki sebzeleri.
Yüksek ayarda açın. Ayaklara doğru üfürsün. Düşük hızda olsun. Ara ara yine cam açarsınız ama klimasız çok zor olmaz mı? Bizimkinin puseti mi leş nedir çocuk klima olunca bile sırılsıklam oluyor arabadaİnşallah bu aşısı sıkıntısız geçer.. Bir şey soracağım yolda nasıl gittiniz mersine? Bebek arabadayken klima cam açtınız mı? Biz yarım saatlik bile yola çıksak , klimadan korkup azcık cam açıp kapiyoruz , haliyle cocuk çok terliyor
Havucta sıkıntı yaşadık cnm biz ya doğru düzgün yemedi yaBende en son çekirdekli yerini ayırıp kenarını cam rendeyle rendeledim, haşlama suyundan da kattım biraz sulu biraz az öyle lifli gibi kabak, yedi benim kız 2 çay kaşığı, tam oturamadigi için çok korkuyorum verirken boğazına gidecek diye, birde eliyle kaşığı ağzına ittiriveriyor çünkü
Bal olsun kuzuya
Zor oluyor tabi, arabada tek zibinla duruyoruz , terliyoruz üst değişip iniyoruz..dediğin gibi açalım, dışarı sıcak araba serin olunca çarpmaz değil mi? Poşetlerini kendi kılıfı öyle ya, pamuk kılıflar var üzerine geçen de ben bi pazen seriyorum, pazen kare, karenin bir köşesi baş kısmına gelecek şekilde ayarlıyorum, kemer gelen yerleri engellemiyor öyle terlemiyorYüksek ayarda açın. Ayaklara doğru üfürsün. Düşük hızda olsun. Ara ara yine cam açarsınız ama klimasız çok zor olmaz mı? Bizimkinin puseti mi leş nedir çocuk klima olunca bile sırılsıklam oluyor arabada
Biz daha havuca başlamadık, bizim Dr havuç yerine kapya biber dedi de ben yine de günü gelince havuç vereceğim önce. İnşallah yavrularımız hepsini sevip yesin ya vitamini alsın, öyle yemediği olursa suyunu süzüp vermeyi düşünüyorum vitamini alsın diye. Sonraki zamanda başka şeylere karıştırıp yediririzHavucta sıkıntı yaşadık cnm biz ya doğru düzgün yemedi ya
Mecbur klima açık oluyor yoksa çok terliyor ama klima da buz gibi yapmıyor sadece terletmeyecek seviyede açık.isiklarda durunca cam açıp hava alıyoruz. Konya mersinarasi 4 saat olunca çok zorlanmadik.tek bi yerde mola verdik.arabada zibinli durdu.pusetin kafa kısmına mendil koyuyorum terini emsin diye.İnşallah bu aşısı sıkıntısız geçer.. Bir şey soracağım yolda nasıl gittiniz mersine? Bebek arabadayken klima cam açtınız mı? Biz yarım saatlik bile yola çıksak , klimadan korkup azcık cam açıp kapiyoruz , haliyle cocuk çok terliyor