2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Güzel anneler demir damlasını sabah akşam mı veriyorsunuz, iki gündür kullanıyoruz dilimizde sari boya kalmış gibi bir şey oldu sizde de oldu mu, bu arada damlamiz ferrum hausman başka kullanan var mi
Biz sidefer kullanıyoruz. Alışana kadar iki üç gün 5 damla sabah 5 damla akşam verdi. Sonra tek seferde 10 damlaya geçtik

Biz iyiyiz hiç kimseye bayramlaşmaya gidemedik, etrafimizdaki herkes ( annemler, kv ler, amca, dayi vb,) çok fena grip , evdeyiz öyle, sen nasilsin senin nasıl gidiyor
Yaa cok geçmiş olsun cnm, bizde annemin evine geldik Bilecike, bugün biraz gezelim dedik, delirdi benimki arabada ya aman dedim çıkmam artık

Yaa kıyamam size ben, eşinin tarafına gitmiyor musunuz hiç

Bayram mı değil mi ben hiç bir şey anlamadım. hala yorgun ve uykusuzum ne anladım bu işten
Bende ya sorma benim oğlusum hala geceleri fena ya bizim bide anne tarağı kalabalık uykusuz uykusuz gezdim her yeri, orda şebeklik yaptı millete güldü, gece ne uyudu ne uyuttu

Ablası Bursa'da. Geri kalan aile komple başka şehirde. Gitmedik kimseye. Amcamlara falan gidecektik. Bizimkiler coroba yine yayılmış diye göndermedi. Ay eşek çocuk parkta da uyumadı. Mükemnel bir bayramdı
Evet su sıra yine varmış ya, yaa başka şeyler istiyor heralde seninki bıktı parktan

hayırlı bayramalar kızlar,
bayramda memlekete gidip geldim hemen iş başı yaptım bile :)

oğlumun dişi patladı, incimiz meydana çıktı artık
yoğurt ile başladık ek gıdaya, 3 gün alerji takibi yaptık çok şükür sıkıntımız yok
sabah ana sütü kahvaltısından 1 saat sonra yaklaşık 2 çorba kaşığı yoğurt veriyorum
ikindiden sonra da meyve rendeliyorum ondan veriyorum

muz - şeftali - karpuz - kayısı denedik
bi muza burun kıvırdı

yarın haşlanmış patates - havuç deneyeceğim bakalım.

Evet o çokmuş sanki ya. Ben de acaba az mı diyorum ama doktor aynı devam ettiriyor. Yok, gitmedik. Yarına yeni hastane işimiz çıktı, EEG çekilecek. Belki daha sonra gideriz biz de, bakalım
Kaka da kötü koku da yaptı mı canım? İnşallah güzel haberler alın
Biz sidefer kullanıyoruz. Alışana kadar iki üç gün 5 damla sabah 5 damla akşam verdi. Sonra tek seferde 10 damlaya geçtik
Oda dili boyuyor mu
Yaa cok geçmiş olsun cnm, bizde annemin evine geldik Bilecike, bugün biraz gezelim dedik, delirdi benimki arabada ya aman dedim çıkmam artık
Bizimki de başta çok bağırıyordu cikamiyorduk alıştı çok sukur , en azından hava almaya inebiliyoruz ya da arabada Sağa sola bakıp oyalaniyor bir şekilde, alisir annesi

Sağlık ocağının verdiğini kullandım birkaç gün sonra dilini öyle bakır gibi görünce bi garip geldi , ocean aldım . İçindeki çubukla 2 kere veriyorum . Hepsi aynı dedi doktor ama , bunda balık yağı varmış ek olarak .

Gezmeyi seviyor cnm da arabada sıkılıyor, uyku saatine denk getirmeye çalışıyorum o zaman uyuyor rahat oluyor

Temizlik yaptık iki odada parladı etraf bir aydınlandı , gotik gotik oturmuşuz kaç aydır
Darısı mutfak ve diğer odaların başına
Ah mutfak isi omre bedel anacim sağolsun hafta sonları yapıyor bana nasıl değişiyor yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…