Bayram mı değil mi ben hiç bir şey anlamadım.Nasılsıniz kızlar nasıl gidiyor bayram
Biz sidefer kullanıyoruz. Alışana kadar iki üç gün 5 damla sabah 5 damla akşam verdi. Sonra tek seferde 10 damlaya geçtikGüzel anneler demir damlasını sabah akşam mı veriyorsunuz, iki gündür kullanıyoruz dilimizde sari boya kalmış gibi bir şey oldu sizde de oldu mu, bu arada damlamiz ferrum hausman başka kullanan var mi
Yaa cok geçmiş olsun cnm, bizde annemin evine geldik Bilecike, bugün biraz gezelim dedik, delirdi benimki arabada ya aman dedim çıkmam artıkBiz iyiyiz hiç kimseye bayramlaşmaya gidemedik, etrafimizdaki herkes ( annemler, kv ler, amca, dayi vb,) çok fena grip , evdeyiz öyle, sen nasilsin senin nasıl gidiyor
Yaa kıyamam size ben, eşinin tarafına gitmiyor musunuz hiçHangi bayram? İlk gün annemlere gittik, bitti bayram. Park mesaimiz devam etmektedir. Bıyur gel birazdan çıkacağım
Aa yola gidecektiniz. İptal mi oldu plan?
3,5 aydır Ferrum kullanıyoruz. 3,5 aydır dili turuncuSadece sabah veriyorum. Günde beş damla verdiler
Bende ya sorma benim oğlusum hala geceleri fena ya bizim bide anne tarağı kalabalık uykusuz uykusuz gezdim her yeri, orda şebeklik yaptı millete güldü, gece ne uyudu ne uyuttuBayram mı değil mi ben hiç bir şey anlamadım.hala yorgun ve uykusuzum ne anladım bu işten
Ablası Bursa'da. Geri kalan aile komple başka şehirde. Gitmedik kimseye. Amcamlara falan gidecektik. Bizimkiler coroba yine yayılmış diye göndermedi. Ay eşek çocuk parkta da uyumadı. Mükemnel bir bayramdıYaa kıyamam size ben, eşinin tarafına gitmiyor musunuz hiç
Evet su sıra yine varmış ya, yaa başka şeyler istiyor heralde seninki bıktı parktanAblası Bursa'da. Geri kalan aile komple başka şehirde. Gitmedik kimseye. Amcamlara falan gidecektik. Bizimkiler coroba yine yayılmış diye göndermedi. Ay eşek çocuk parkta da uyumadı. Mükemnel bir bayramdı
Ben bunun yürüyen ve konuşan halini düşünemiyorumEvet su sıra yine varmış ya, yaa başka şeyler istiyor heralde seninki bıktı parktan
Bazen bende diyorum ya ne çok bilmiş böyle büyüyünce napıcaz bilmemBen bunun yürüyen ve konuşan halini düşünemiyorum
Kaka da kötü koku da yaptı mı canım? İnşallah güzel haberler alınEvet o çokmuş sanki ya. Ben de acaba az mı diyorum ama doktor aynı devam ettiriyor. Yok, gitmedik. Yarına yeni hastane işimiz çıktı, EEG çekilecek. Belki daha sonra gideriz biz de, bakalım
Oda dili boyuyor muBiz sidefer kullanıyoruz. Alışana kadar iki üç gün 5 damla sabah 5 damla akşam verdi. Sonra tek seferde 10 damlaya geçtik
Bizimki de başta çok bağırıyordu cikamiyorduk alıştı çok sukur , en azından hava almaya inebiliyoruz ya da arabada Sağa sola bakıp oyalaniyor bir şekilde, alisir annesiYaa cok geçmiş olsun cnm, bizde annemin evine geldik Bilecike, bugün biraz gezelim dedik, delirdi benimki arabada ya aman dedim çıkmam artık
Sağlık ocağının verdiğini kullandım birkaç gün sonra dilini öyle bakır gibi görünce bi garip geldi , ocean aldım . İçindeki çubukla 2 kere veriyorum . Hepsi aynı dedi doktor ama , bunda balık yağı varmış ek olarak .Kaka da kötü koku da yaptı mı canım? İnşallah güzel haberler alın
Oda dili boyuyor mu
Bizimki de başta çok bağırıyordu cikamiyorduk alıştı çok sukur , en azından hava almaya inebiliyoruz ya da arabada Sağa sola bakıp oyalaniyor bir şekilde, alisir annesi
Gezmeyi seviyor cnm da arabada sıkılıyor, uyku saatine denk getirmeye çalışıyorum o zaman uyuyor rahat oluyorKaka da kötü koku da yaptı mı canım? İnşallah güzel haberler alın
Oda dili boyuyor mu
Bizimki de başta çok bağırıyordu cikamiyorduk alıştı çok sukur , en azından hava almaya inebiliyoruz ya da arabada Sağa sola bakıp oyalaniyor bir şekilde, alisir annesi
Ah mutfak isi omre bedelTemizlik yaptık iki odada parladı etraf bir aydınlandı , gotik gotik oturmuşuz kaç aydır
Darısı mutfak ve diğer odaların başına
Mutfak felaket , ev sahibi atsa şimdi bizi , sonradan gelenler çok pis küfürler ederAh mutfak isi omre bedelanacim sağolsun hafta sonları yapıyor bana nasıl değişiyor yapınca
Biz kullanıyoruz canım günde bi kere 5 6 damla olarakGüzel anneler demir damlasını sabah akşam mı veriyorsunuz, iki gündür kullanıyoruz dilimizde sari boya kalmış gibi bir şey oldu sizde de oldu mu, bu arada damlamiz ferrum hausman başka kullanan var mi
Biz kullanıyoruz canım günde bi kere 5 6 damla olarakGüzel anneler demir damlasını sabah akşam mı veriyorsunuz, iki gündür kullanıyoruz dilimizde sari boya kalmış gibi bir şey oldu sizde de oldu mu, bu arada damlamiz ferrum hausman başka kullanan var mi
Darısı bizimde başımızaTemizlik yaptık iki odada parladı etraf bir aydınlandı , gotik gotik oturmuşuz kaç aydır
Darısı mutfak ve diğer odaların başına