2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Biz daha havuca başlamadık, bizim Dr havuç yerine kapya biber dedi de ben yine de günü gelince havuç vereceğim önce. İnşallah yavrularımız hepsini sevip yesin ya vitamini alsın, öyle yemediği olursa suyunu süzüp vermeyi düşünüyorum vitamini alsın diye. Sonraki zamanda başka şeylere karıştırıp yediririz
Havucun suyunu verdim bende, eşim sebze sevmez bana benzicek deyip duruyor bende sinir oluyorum ya, dediğin gibi inşallah yerler herşeyi ya

Mecbur klima açık oluyor yoksa çok terliyor ama klima da buz gibi yapmıyor sadece terletmeyecek seviyede açık.isiklarda durunca cam açıp hava alıyoruz. Konya mersinarasi 4 saat olunca çok zorlanmadik.tek bi yerde mola verdik.arabada zibinli durdu.pusetin kafa kısmına mendil koyuyorum terini emsin diye.
Bizde hep zıbınla yaptık yolculuk yakın bizim 2 saat ama değiştirdim terledikce

Havuç denemedim daha bende.avakado deneyeceğim sonra ikili devam etmeyi düşünüyorum patates avokado yada patates kabak gibi.
Bende avakodo denicem bakalım sevicek mi diğer meyveleri yerler muhtemelen

Kizlar bebenin azı dişi çıkmaya başlamış beyaz ucu görünüyor ama ilk çıkan diş ön dişler olmasi gerekmez mi üst azilarin olduğu yerlerde beyaz beyaz damaklari

uykusuz sebebler üretmeyi çok seviyoruz,

biz gece 2 saatte bir emmeye kalkıyoruz, gece mama verdim en fazla yarım saat uzattı
yarım saat uğruna da kalk mutfağa git mama suyu ısıt, hazır içir ile uğraşamayacağım.
emzir pışpışla yatağa koy iki tık tık vur uyusun

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii

emzir, pışpışla, iki tıktık vur
aradan 5 dakika geçsin ağlasın

pekiiiiiii nedeeeenn ?

çünkü dönmeyi öğrendi, dönüyor, karnının üzerine geldiği için sinirleniyor, ağlıyor.
tekrar al emzir sakinleştir, uyutmaya çalış falan filan

Zor oluyor tabi, arabada tek zibinla duruyoruz , terliyoruz üst değişip iniyoruz..dediğin gibi açalım, dışarı sıcak araba serin olunca çarpmaz değil mi? Poşetlerini kendi kılıfı öyle ya, pamuk kılıflar var üzerine geçen de ben bi pazen seriyorum, pazen kare, karenin bir köşesi baş kısmına gelecek şekilde ayarlıyorum, kemer gelen yerleri engellemiyor öyle terlemiyor
24-25 dereceye ayarlayın çok düşük olmasın. Pusetin kafa kısmına ince pamuklu bir kıyafet koyup onu değiştiriyorum ben de terleyince

biz gece 2 saatte bir emmeye kalkıyoruz, gece mama verdim en fazla yarım saat uzattı
yarım saat uğruna da kalk mutfağa git mama suyu ısıt, hazır içir ile uğraşamayacağım.

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii

pekiiiiiii nedeeeenn ?

çünkü dönmeyi öğrendi, dönüyor, karnının üzerine geldiği için sinirleniyor, ağlıyor.
Dönseler dert dönmeseler dert. Bunların sürümü böyle çıktı bacım. Kendilerine bahane arıyorlar uyumamak için

Aynı şeyi sorucaktim bende ya, biz 10 gündür 3 gün kuralı yla gidiyoruz ama sıkıntı yaşıyoruz ya ezdim çatalla yiyemedi azcık sulandirdim az puturlu kalsın çıkarıyor hemen ağzından normal mi acaba
Kabak iyi haslanirsa çok güzel eziliyor çatalla, kızımın favorisi kabak ve havuç püresi. İkisini kolay yutabiliyor, patates damagina yapışıyor ou sevmedi o yüzden.

şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii

pekiiiiiii nedeeeenn ?

Aynı sorunla mücadele ediyoruz günlerdir. Dönüyor, sinirlenip uyanıyor. Sabaha kadar bununla uğraşıyoruz, yenidogan döneminde bile gece uykusu daha iyiydi.

Anneler , bu bebislerin beşikte yattığı yeri alt kademeye geçireceğiz ya yeni yatak alacağız değil mi o pamuk/sünger yataklar 6 ay kullanılıyordu değil mi, eğer öyleyse ne alacağız hangisini alalim
Yoo aynı yatağı indireceğiz yeni almayacağız, yani ben öyle biliyorum lütfen öyle olsun🙈

24-25 dereceye ayarlayın çok düşük olmasın. Pusetin kafa kısmına ince pamuklu bir kıyafet koyup onu değiştiriyorum ben de terleyince

Dönseler dert dönmeseler dert. Bunların sürümü böyle çıktı bacım. Kendilerine bahane arıyorlar uyumamak için

Bu tembel dönemiyor diyordum
Dönüşü muhteşem oldu 🥹😅
Anneler , bu bebislerin beşikte yattığı yeri alt kademeye geçireceğiz ya yeni yatak alacağız değil mi o pamuk/sünger yataklar 6 ay kullanılıyordu değil mi, eğer öyleyse ne alacağız hangisini alalim

Park yatak için sünger yatak almıştım ilk çocukta
İkinci kademeye geçinceye kullanmıştım
3 yaşında kendi yatağına geçti

Bunda da aynı sünger yatağı kullanıyorum 1-2 aya alt kademeye geçincede onu kullanırım

Kabak iyi haslanirsa çok güzel eziliyor çatalla, kızımın favorisi kabak ve havuç püresi. İkisini kolay yutabiliyor, patates damagina yapışıyor ou sevmedi o yüzden.

Aynı sorunla mücadele ediyoruz günlerdir. Dönüyor, sinirlenip uyanıyor. Sabaha kadar bununla uğraşıyoruz, yenidogan döneminde bile gece uykusu daha iyiydi.

Madem sinirleniyorum diyorsun dönme o zaman dimi 😒😒

Yoo aynı yatağı indireceğiz yeni almayacağız, yani ben öyle biliyorum lütfen öyle olsun🙈
Yok yav. Ben de park yatağa uygun ölçüde yatak almıştım Yataş Twinny sünger yatak. Bir tarafında 0-2, diğer tarafında 2-4 yaş yazıyor
Madem sinirleniyorum diyorsun dönme o zaman dimi ü😒😒
Sana mı soracak annesi

Kabağı benim paşa da sevdi ama Havucta zorlandı ya çıkartıyor hemen puturlu ağzına gelince

Havuç denemedim daha bende.avakado deneyeceğim sonra ikili devam etmeyi düşünüyorum patates avokado yada patates kabak gibi.
Avokado en sevdiğim, ne zaman verebiliyoruz acaba çokta faydalı

Bu tembel dönemiyor diyordum
Dönüşü muhteşem oldu 🥹😅

Park yatak için sünger yatak almıştım ilk çocukta
İkinci kademeye geçinceye kullanmıştım
3 yaşında kendi yatağına geçti

Bunda da aynı sünger yatağı kullanıyorum 1-2 aya alt kademeye geçincede onu kullanırım

Yok yav. Ben de park yatağa uygun ölçüde yatak almıştım Yataş Twinny sünger yatak. Bir tarafında 0-2, diğer tarafında 2-4 yaş yazıyor

Sana mı soracak annesi
Bizim sünger yatak altına yükselti koyup reflu yaparken kırıldı ya iyi değilmiş zaten yatak alacağız, e daha yatacaklarsa yine böyle ince mi alsamki o zaman, diğer kalin yaylilardan alsam şimdi sağlıksız mi olurki 🤔 ya da neal senin yatağa da bakayim ona o zaman mağazada bakmak istedim internet ürünümüz dediler

Avokado en sevdiğim, ne zaman verebiliyoruz acaba çokta faydalı

Bizim sünger yatak altına yükselti koyup reflu yaparken kırıldı ya iyi değilmiş zaten yatak alacağız, e daha yatacaklarsa yine böyle ince mi alsamki o zaman, diğer kalin yaylilardan alsam şimdi sağlıksız mi olurki 🤔 ya da neal senin yatağa da bakayim ona o zaman mağazada bakmak istedim internet ürünümüz dediler
Ben de araştırırken karşıma bu çıktı. İnternetten sipariş vermiştik daha doğmadan. Yorumlarına bakarsın. Yaylılarda da bebek için olanlar var

Ben daha yanını bile kapatmadım , şu ahşaplardan benim . Kız dümdüz yatıyo :confused: yatak mı değiştirmek gerekiyormuş bir de yahu

Kabağı benim paşa da sevdi ama Havucta zorlandı ya çıkartıyor hemen puturlu ağzına gelince
Ben durdum Yaa vermiyorum birşey , emiklesin . Korktum yine tıkanınca memem :KK57:

X