Bende bugün patates verdim ama öyle isteyerek yemedi ya cok az yedi, üstüne de emmek istedi, benim ek gıdadan sonra memeyi az ister hayalleri suya düştüBen patates tadimi ile başladım , ikinci olarak havuç ve bugünde kabak tadımı yaptı. Pek sevmedi,yüzünü buluşturarak yiyor. Ogunleri onun avuç içi kadar. Herhangi bi kabızlık vs yapmadı o açıdan sorun yok. Kabağı 2 gün daha verip, meyve tadımı yaptıracağım. Kayısı vereyim diyorum hatta.
Doktor iki öğün ile başla,1 ay sonra kahvaltıyı da ekle dedi ama ben tek öğün veriyorum. Hatta öğün bile değil, isteksiz olduğu için onu tiksindirmek istemiyorum.
Bortuuu yalnız değilsin . Evi sevmiyorum , kocam bir aydır ceviz kıracak da yicez , sonra camları silecek , her akşam bunları yapmalıyız yapalım deyip Şaban filmine falan kitleniyor . Her yer burda da saç ve püsü tüyü . Mutfak dolapları felaket , ben de şüşkoyumBen zaten çok tertipli düzenli bir insan değilim. Bebek var diye canımı dişime takıyorum ama ev topladıkca dağılıyor. Galiba bizim ev cinliAma ev dağınıkken karnımız doyuyor en azından Saçlarım her yerde saçlarrr Robot süpürge yakında konuşcak bıktım senin saçından diye Kocam sürekli şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım diyor. Tam bir beyaz yakalı ağzı. Asla kendi bişey yapmıyo, yaptığı şeyşer bir bka yaramayan saçma sapan faydasız şeyler ama kendini mükemmel pazarlıyor Mopun kovasının dönen yerini kırdım. Yeni mop kovası aldım içim acıdı. Pedallı vileda indirimli 399 tl Yuh yanı sonuçta pilastik kova ve sapı yani Ev çok dar ev bana basıyor ev küçük ev sevimsiz İnsan evini sevmez mi ya, ben bi gün cinlencem salonun ortasında parkeleri tutuşturup mangal yapcam Allah düşmanımı küçücük eve mahkum etsin Ezan sesi çok geliyo, bebeğim çok korkuyo, her ezana uyanıyo, ezan saatlerine şartlancak Bu ekonomi çok canımı sıkıyo, hiç hayal ettiğimiz gibi gitmiyor hayat. Neydik ne olduk vay be daha kötüsü ne olabilir Bu beden bana ağır geliyor, acaba eskiye dönebilcek miyim?
İyi bir şey de yazayımBebişim bu gece kendi kendine dönmüş yatakta Emzik yakalıcam diye döndü valla Bütün gün mutlu mutlu döndü tospik Kendi odasına geçirdim, bu ikinci gecesi. Tam zamanında geçirmişim valla
Beyazkup canim sen ateş ölçüp gitmiştin Dr a hangi ateş ölçeği kullaniyorsun? Hastaneyle yakın sonuç çıktı mı?
Ben patates tadimi ile başladım , ikinci olarak havuç ve bugünde kabak tadımı yaptı. Pek sevmedi,yüzünü buluşturarak yiyor. Ogunleri onun avuç içi kadar. Herhangi bi kabızlık vs yapmadı o açıdan sorun yok. Kabağı 2 gün daha verip, meyve tadımı yaptıracağım. Kayısı vereyim diyorum hatta.
Doktor iki öğün ile başla,1 ay sonra kahvaltıyı da ekle dedi ama ben tek öğün veriyorum. Hatta öğün bile değil, isteksiz olduğu için onu tiksindirmek istemiyorum.
Bende bugün patates verdim ama öyle isteyerek yemedi ya cok az yedi, üstüne de emmek istedi, benim ek gıdadan sonra memeyi az ister hayalleri suya düştügerçi çok az yedi insallah ondandır
Ben zaten çok tertipli düzenli bir insan değilim. Bebek var diye canımı dişime takıyorum ama ev topladıkca dağılıyor. Galiba bizim ev cinliAma ev dağınıkken karnımız doyuyor en azından Saçlarım her yerde saçlarrr Robot süpürge yakında konuşcak bıktım senin saçından diye Kocam sürekli şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım diyor. Tam bir beyaz yakalı ağzı. Asla kendi bişey yapmıyo, yaptığı şeyşer bir bka yaramayan saçma sapan faydasız şeyler ama kendini mükemmel pazarlıyor Mopun kovasının dönen yerini kırdım. Yeni mop kovası aldım içim acıdı. Pedallı vileda indirimli 399 tl Yuh yanı sonuçta pilastik kova ve sapı yani Ev çok dar ev bana basıyor ev küçük ev sevimsiz İnsan evini sevmez mi ya, ben bi gün cinlencem salonun ortasında parkeleri tutuşturup mangal yapcam Allah düşmanımı küçücük eve mahkum etsin Ezan sesi çok geliyo, bebeğim çok korkuyo, her ezana uyanıyo, ezan saatlerine şartlancak Bu ekonomi çok canımı sıkıyo, hiç hayal ettiğimiz gibi gitmiyor hayat. Neydik ne olduk vay be daha kötüsü ne olabilir Bu beden bana ağır geliyor, acaba eskiye dönebilcek miyim?
İyi bir şey de yazayımBebişim bu gece kendi kendine dönmüş yatakta Emzik yakalıcam diye döndü valla Bütün gün mutlu mutlu döndü tospik Kendi odasına geçirdim, bu ikinci gecesi. Tam zamanında geçirmişim valla
Kim hani sıkılmış ya, nerede? Aa aaa aaaaKlasik meme sıkıntılarım işte , sıkıldınız artık okumaktan diye şeyetmiyorum
Pek datlı gelmişti ama
Tamam o zaman ne yapalım, babaannesiyle dedesine de "Biz bu bayram kız bakmaaağaa gidiyoruz" derizİki buçuk , hadi gel
Biz en son pandemiden önce gitmiştik. Üstüne çocuk oldu. Yani zaten gidelim diye bekliyorlardı, artık daha çok bekliyorlar ama öyle çok da değil. Yani ağızlarıyla bekliyorlar ama gitsek çocuğa yine hep biz bakacağız. Anneme gitsem öyle değil mesela. Neyse konumuz yoldu. Yol çok ya. Biz çocuksuz gittiğimizde gidiş 10, dönüş 11 saat vermişti bol molayla. Çocukla nasıl olurGitmedik geçen bayram. 13-14 saat falan. Bizim babanne dede çok yaşlı görmediler daha çok istiyorum görmelerini de ama mesafe korkutuyor.
Ay ben güzel kısmı çok beğendim. Maşallah maşallah, daim olsun. Yeni yeni özellikler yüklensin hepBen zaten çok tertipli düzenli bir insan değilim. Bebek var diye canımı dişime takıyorum ama ev topladıkca dağılıyor. Galiba bizim ev cinliAma ev dağınıkken karnımız doyuyor en azından Saçlarım her yerde saçlarrr Robot süpürge yakında konuşcak bıktım senin saçından diye Kocam sürekli şunu şöyle yapalım bunu böyle yapalım diyor. Tam bir beyaz yakalı ağzı. Asla kendi bişey yapmıyo, yaptığı şeyşer bir bka yaramayan saçma sapan faydasız şeyler ama kendini mükemmel pazarlıyor Mopun kovasının dönen yerini kırdım. Yeni mop kovası aldım içim acıdı. Pedallı vileda indirimli 399 tl Yuh yanı sonuçta pilastik kova ve sapı yani Ev çok dar ev bana basıyor ev küçük ev sevimsiz İnsan evini sevmez mi ya, ben bi gün cinlencem salonun ortasında parkeleri tutuşturup mangal yapcam Allah düşmanımı küçücük eve mahkum etsin Ezan sesi çok geliyo, bebeğim çok korkuyo, her ezana uyanıyo, ezan saatlerine şartlancak Bu ekonomi çok canımı sıkıyo, hiç hayal ettiğimiz gibi gitmiyor hayat. Neydik ne olduk vay be daha kötüsü ne olabilir Bu beden bana ağır geliyor, acaba eskiye dönebilcek miyim?
Yaa yerim onun patates yiyişini. İlk aşamada tatları yadırgamaları normaldir herhalde ya. Zamanla alışırlarBende bugün patates verdim ama öyle isteyerek yemedi ya cok az yedi, üstüne de emmek istedi, benim ek gıdadan sonra memeyi az ister hayalleri suya düştügerçi çok az yedi insallah ondandır
Sizin bezelyeler ne oldu asıl?Bortuuu yalnız değilsin . Evi sevmiyorum , kocam bir aydır ceviz kıracak da yicez , sonra camları silecek , her akşam bunları yapmalıyız yapalım deyip Şaban filmine falan kitleniyor . Her yer burda da saç ve püsü tüyü . Mutfak dolapları felaket , ben de şüşkoyum
Benim kız kendi dönmüyor ama Yaa
Bende braun koltuk altı ölçer aldim ama sanki tam doğru kullanamıyorum gibi geldi, birde benim kız ellerini tutunca ağzıyla almaya çalışti makinayi , daha küçükken daha kolay ölçüyordukCanim PanuMed diye bi atesolcer almistim japon mali iyidir diye hem kulaktan hem alindan ölçebilen bir sey. Sonuc 0.2 falan degisik cikti hastanede koltuk altindan olctuler, ciddi bi fark cikmadi yani.
Yine de kulaga tam tutabilince kulak olcumu ile alin olcumu cok az farkli cikiyo kulak her zaman 0.1-0.2 daha dusuk. Kulaga tam tutamazsan epey farkli cikiyo, dogru tutmayi ogrenene kadar yanlis olctuk. Yani bebek uyurken kullanmasi guzel sadece. Gunduz koltuk alti ates olcer daha iyi bence. Ondan da aldik uyanikken kol altindan olçtuk. Tavsiye eder miyim? Bebekler icin alindan olcmeyin dedikleri icin uyurken olcebilmen icin tavsiye ederim. Ama dogru tutman gerek ve cihazin yarim saat odada beklemis olmasi gerek.
Braun PRT2000 mi? Biz ondan memnunuzBende braun koltuk altı ölçer aldim ama sanki tam doğru kullanamıyorum gibi geldi, birde benim kız ellerini tutunca ağzıyla almaya çalışti makinayi , daha küçükken daha kolay ölçüyorduk
Ay kabak pek güzel bi sebze değil bence ya patates daha güzelbenim kız da patatesi pek istekli emiklemedi . Dün verdim , bugün de verip yarın kabak denicem .
İnşallah cnm alışırlar, benimde sinirim bozuluyor su ev işlerine ya, yap yap aynı hep, annem hafta sonları bize gelince azcık yapıyorum bakıyorum bi gün geçmiş yine aynıKim hani sıkılmış ya, nerede? Aa aaa aaaa
Tamam o zaman ne yapalım, babaannesiyle dedesine de "Biz bu bayram kız bakmaaağaa gidiyoruz" deriz
Biz en son pandemiden önce gitmiştik. Üstüne çocuk oldu. Yani zaten gidelim diye bekliyorlardı, artık daha çok bekliyorlar ama öyle çok da değil. Yani ağızlarıyla bekliyorlar ama gitsek çocuğa yine hep biz bakacağız. Anneme gitsem öyle değil mesela. Neyse konumuz yoldu. Yol çok ya. Biz çocuksuz gittiğimizde gidiş 10, dönüş 11 saat vermişti bol molayla. Çocukla nasıl olur
Ay ben güzel kısmı çok beğendim. Maşallah maşallah, daim olsun. Yeni yeni özellikler yüklensin hep
Beyaz yakalı eşle ajandalı toplantıya girmek vakit kaybı. Ona "He" diyeceksin, sadece "He". Onların olayı o: "Mış gibi görünmek"
Ev de bırak dağınık olsun ya bizim ev de aşırı küçük. Benim de her yerde saçım var. Dün yine çocuğunun bezinin içinden saçım çıktı. Halbuki onun bir yerine gelmesin diye hala saçım toplu yatıp kalkıyorum ve açtığımda hemen elimle çekiyorum ki dökülecek gibi olan varsa hemen yakalamış olayım ama olmuyor işte. Ev küçük demiş miydim? Eşyaların üstünden zıplıyoruz. Yani mecaz değil, gerçekten öyle. Salonun tam ortasında ana kucağı ve oyun halısı duruyor hani tepesinde oyuncaklar asılı olan. Heh işte masaya bir şeyler getirip götürürken oyun halısının üstünden atlamak zorunda kalıyoruz. O kadar alan yok salonda. Ocağı en son ne zaman sildim hatırlamıyorum ama çocuk mutlu yani tamam işte. Şimdilik böyle yani kabul ettim. Sonsuza kadar sürecek değil. Dağınıklığın da güzelliği var. Etrafa bakıyorum dağınık dediğimiz her şey çocuğun eşyası, e ne güzel işte. Ben bu çocuk olsun diye kıçımı yırtmışım, şimdi her yerde eşyası var diye şikayet mi edeceğim? Sen gel bizim parka. Parkta huzur var
Yaa yerim onun patates yiyişini. İlk aşamada tatları yadırgamaları normaldir herhalde ya. Zamanla alışırlar
De valla , şuan küçük kilosu az şimdiden ağırlığınca altınla gitmemiz gerek de . Ben gidemem hiç o kadar yolu , bebeksiz bile gidemem , boğulurum . İstanbul a nasıl gidicem diye düşünüyorum şuan zaten ay sonu .Kim hani sıkılmış ya, nerede? Aa aaa aaaa
Tamam o zaman ne yapalım, babaannesiyle dedesine de "Biz bu bayram kız bakmaaağaa gidiyoruz" deriz
Biz en son pandemiden önce gitmiştik. Üstüne çocuk oldu. Yani zaten gidelim diye bekliyorlardı, artık daha çok bekliyorlar ama öyle çok da değil. Yani ağızlarıyla bekliyorlar ama gitsek çocuğa yine hep biz bakacağız. Anneme gitsem öyle değil mesela. Neyse konumuz yoldu. Yol çok ya. Biz çocuksuz gittiğimizde gidiş 10, dönüş 11 saat vermişti bol molayla. Çocukla nasıl olur
Ay ben güzel kısmı çok beğendim. Maşallah maşallah, daim olsun. Yeni yeni özellikler yüklensin hep
Beyaz yakalı eşle ajandalı toplantıya girmek vakit kaybı. Ona "He" diyeceksin, sadece "He". Onların olayı o: "Mış gibi görünmek"
Ev de bırak dağınık olsun ya bizim ev de aşırı küçük. Benim de her yerde saçım var. Dün yine çocuğunun bezinin içinden saçım çıktı. Halbuki onun bir yerine gelmesin diye hala saçım toplu yatıp kalkıyorum ve açtığımda hemen elimle çekiyorum ki dökülecek gibi olan varsa hemen yakalamış olayım ama olmuyor işte. Ev küçük demiş miydim? Eşyaların üstünden zıplıyoruz. Yani mecaz değil, gerçekten öyle. Salonun tam ortasında ana kucağı ve oyun halısı duruyor hani tepesinde oyuncaklar asılı olan. Heh işte masaya bir şeyler getirip götürürken oyun halısının üstünden atlamak zorunda kalıyoruz. O kadar alan yok salonda. Ocağı en son ne zaman sildim hatırlamıyorum ama çocuk mutlu yani tamam işte. Şimdilik böyle yani kabul ettim. Sonsuza kadar sürecek değil. Dağınıklığın da güzelliği var. Etrafa bakıyorum dağınık dediğimiz her şey çocuğun eşyası, e ne güzel işte. Ben bu çocuk olsun diye kıçımı yırtmışım, şimdi her yerde eşyası var diye şikayet mi edeceğim? Sen gel bizim parka. Parkta huzur var
Yaa yerim onun patates yiyişini. İlk aşamada tatları yadırgamaları normaldir herhalde ya. Zamanla alışırlar
Ayıkladı işten gelinceSizin bezelyeler ne oldu asıl?
Kabak ben bile sevmiyorum şuncaaacık bebe niye sevsin . Bezelye niye veremiyoruz ama onu şeyedemedim .Ay kabak pek güzel bi sebze değil bence ya patates daha güzel
Aaa evet ya bezelyeler ne olduSizin bezelyeler ne oldu asıl?
Hala kız bakmaya diyor yaKim hani sıkılmış ya, nerede? Aa aaa aaaa
Baktım netten de bezelye yoktu galiba ilk verilmesi gerekenlerde, ben mucverini severim ama cocuğa mücver de yapamam ki, haşlayınca nasıl olur acaba tadıKabak ben bile sevmiyorum şuncaaacık bebe niye sevsin . Bezelye niye veremiyoruz ama onu şeyedemedim .
Valla talip çok , elini ve cüzdanını çabuk tutHala kız bakmaya diyor yaANKHESPAATEN
Haşlayıp suyuyla birlikte ezip ver dedi annem , daha taneli yutamaz çok diyeBaktım netten de bezelye yoktu galiba ilk verilmesi gerekenlerde, ben mucverini severim ama cocuğa mücver de yapamam ki, haşlayınca nasıl olur acaba tadı