- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Yüriceksin başka yolu yokBenimki hep öyle ya birde istediği yere yurumezsen kızıyor hanım kız, başını çevirdiği yere gideceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüriceksin başka yolu yokBenimki hep öyle ya birde istediği yere yurumezsen kızıyor hanım kız, başını çevirdiği yere gideceksin
Heeee o işte onu da bilmeyeydin, şahsen ben bilmek istemiyordum ilk gördüğümde süt nasıl kalmış burda diye şaşırıp elimle almaya çalıştıydim tabi o zaman acımıyorduŞu ucunda sabit duran beyazlık mı sanki orda süt kalmış katılaşmış gibi he bildim mi
Meme organında olabilecek tüm acayiplikler bende de mevcut kader arkadaşım , canım yoldaşımHeeee o işte onu da bilmeyeydin, şahsen ben bilmek istemiyordum ilk gördüğümde süt nasıl kalmış burda diye şaşırıp elimle almaya çalıştıydim tabi o zaman acımıyordu
Herkesin bebesi uyuyo galiba ne güzel
E servise yetişiyolar ya , çok işleri varYok canım bizimki yine 05:30 dan beri uyanık neden 05:30 düzenli olarak bunu sorgulamakla meşgulüm
Aynen evet uyku uykuyu getiriyormuşBenim kız akşam 8 buçukta bi uyudu , 11 buçukta kalktı . Hemen hiç konuşmadan altını temizleyip emzirdim sızdı yine 12yi az geçiyordu . Sabah 6 da uyandı . Annem uyku uykuyu getirir , bebeyi uyutmaya çalış der durur , doğru demek ki .
Kendisi yine sabaha kadar uyumadigi için 9a doğru uyandıçocuğa bişey oluyor ya açıyor gözlerini 12den sonra 5 e kadar yaHerkesin bebesi uyuyo galiba ne güzel
Yok ya zor kahvaltı ettim toparladım bağırış çağırış emmeye oturduk şimdiHerkesin bebesi uyuyo galiba ne güzel
Nasıl dayanıyor o kadar ya acaba hala canımı yanıyorKendisi yine sabaha kadar uyumadigi için 9a doğru uyandıçocuğa bişey oluyor ya açıyor gözlerini 12den sonra 5 e kadar ya
Ben daha etmedim açım açYok ya zor kahvaltı ettim toparladım bağırış çağırış emmeye oturduk şimdi
Bebe uyudu benim gel seninkini de tutayım sende kahvaltını etBen daha etmedim açım aç
Ya benim doktorum kilosu çok güzel 6. aya kadar su bile vermeyelim diyip duruyo. Yemek seçerse valla yüzüne süt sıkıcamBu arada artık ek gıdaya 5. Ayda başlatıyoruz 6. Ayda tamamen taşlara alışmış oluyor dedi doktor.
Ahahah benimkiler he sen yat diyip devam ettiler bir kere Eşimle bir didiştik sonra nolduysa gelmediler He biz gitmeye başladık gerçi o da ayrı bişey. Ben kendime çocuk yaptım diye her hafta birilerini ziyaret etmek zorunda değilim benceÖyle yapicam cnm zaten eşime dedim kapatırım kapımı uyuturum, bana gelmiyorlar zaten, benle muhatap olan yok, dedim koy çayı otur misafirlerinle, eşime de cok kızgınım cokk, bu zamana kadar hep napayım annem napayım kardeşim dedi, biraz mesafe koydu sonra yine aynı davrandı, ama tavrımı koydum artık, hala aynı davranırsan senden bosanirim dedim
Yaaa Nasıl geçti diş çıkarma süreci? Benimki çok huzursuz bu ara, yatması gereken saatte yatmıyo, uykusu geliyo ağlıyo, gece uyanıyo falan. Atak dicem ama atak da bittiKızlar dişimiz çıktı, göz yaşım pıtbüyüyor kızım. Babası gibi erken çıkardı hakkaten
Ay keşkeeBebe uyudu benim gel seninkini de tutayım sende kahvaltını et
Bursa'dalar onlar. Ben aramıyorum sormuyorum, onlar da aramıyor sormuyor. Kardeşiyle bile doğru düzgün iletişimi yok. Yeğeni umrunda değil. Ailesi Oylat'a gittiğinde biz de bir geceliğine gitmiştik ya orada epey mevzu oldu. Öz annesine görümcemi savunurken buldum kendimi çünkü bunlar ailece arayı düzeltmezse bize de huzur yok. Gelirlerse ben yine normal konuşurum. Ben böyle hiçbir şey olmamış gibi davrandığım için o da öyle yapmak zorunda kalıyor ve çıldırıyor. Hiçbir yanlışımı bulamadığı için arkamdan iş çevirmeye kalkışıyor annesine, kocasına, kardeşine beni kötülüyor. Gerçi artık eşim de izin vermiyor, beni savunuyor ama artık sabrım zorlanıyor. Yüz yüze bir görüşsek sanırım her şeyi yüzüne söyleyeceğimPeki şuan görüşüyor musunuz görümcenlerle
Kusura bakma canım biz uyuyorduk, bakamadık. Yeni uyandık ailece 12 saattir uyuyoruz. Ben artık kendimi çıldırıcam ya 03.50'de uyandı. Sohbet etti. Emdi, sohbet etti. Ayaklarını havalara kaldırıp yatağa vurdu durdu. Neden tuvaletimi de yapmıyorum ki dedi. Tuvalet saati olmamasına rağmen onu da yaptı. Uykusu daha da açılmasın diye karanlıkta bez değiştirdim. Kendim de o uyurken pek uyuyamamıştım. O yüzden baktım bayılacak gibiyim. Yatapına yatırdım, piyano sesi açtım, yanına yattım salladım yatağını. 5.30-6.00 gibi uyumuşuz. 7.40'ta yine uyandı. 3 gram düzeni vardı o da gitti. Tuvaletini gece yapmak adeti de nereden çıktıHerkesin bebesi uyuyo galiba ne güzel
Oh maşallah. Böyle böyle alışın inşallah erken uyumayaBenim kız akşam 8 buçukta bi uyudu , 11 buçukta kalktı . Hemen hiç konuşmadan altını temizleyip emzirdim sızdı yine 12yi az geçiyordu . Sabah 6 da uyandı . Annem uyku uykuyu getirir , bebeyi uyutmaya çalış der durur , doğru demek ki .
Ben de yeni yaptım gardaşım, lokmalar boğazıma dizile dizileBen daha etmedim açım aç
Evet o uyudu ben de çıt çıkarmadan şaşkın şaşkın durdum bütün akşam biseyler yapmam gerekirdi ama sudan çıkmış balıktım işte .Aynen evet uyku uykuyu getiriyormuş
Maşallah güzel uyumuş seninki normalde birden önce uyumayan bebek
Senin oğlan benim kızdan daha partici çıktı , benimki bari 1bucukta eve geliyoKendisi yine sabaha kadar uyumadigi için 9a doğru uyandıçocuğa bişey oluyor ya açıyor gözlerini 12den sonra 5 e kadar ya
Bortu nerlerdesin sen YaaYa benim doktorum kilosu çok güzel 6. aya kadar su bile vermeyelim diyip duruyo. Yemek seçerse valla yüzüne süt sıkıcam
Ahahah benimkiler he sen yat diyip devam ettiler bir kere Eşimle bir didiştik sonra nolduysa gelmediler He biz gitmeye başladık gerçi o da ayrı bişey. Ben kendime çocuk yaptım diye her hafta birilerini ziyaret etmek zorunda değilim bence
Yaaa Nasıl geçti diş çıkarma süreci? Benimki çok huzursuz bu ara, yatması gereken saatte yatmıyo, uykusu geliyo ağlıyo, gece uyanıyo falan. Atak dicem ama atak da bitti
Bursa'dalar onlar. Ben aramıyorum sormuyorum, onlar da aramıyor sormuyor. Kardeşiyle bile doğru düzgün iletişimi yok. Yeğeni umrunda değil. Ailesi Oylat'a gittiğinde biz de bir geceliğine gitmiştik ya orada epey mevzu oldu. Öz annesine görümcemi savunurken buldum kendimi çünkü bunlar ailece arayı düzeltmezse bize de huzur yok. Gelirlerse ben yine normal konuşurum. Ben böyle hiçbir şey olmamış gibi davrandığım için o da öyle yapmak zorunda kalıyor ve çıldırıyor. Hiçbir yanlışımı bulamadığı için arkamdan iş çevirmeye kalkışıyor annesine, kocasına, kardeşine beni kötülüyor. Gerçi artık eşim de izin vermiyor, beni savunuyor ama artık sabrım zorlanıyor. Yüz yüze bir görüşsek sanırım her şeyi yüzüne söyleyeceğim
Kusura bakma canım biz uyuyorduk, bakamadık. Yeni uyandık ailece 12 saattir uyuyoruz. Ben artık kendimi çıldırıcam ya 03.50'de uyandı. Sohbet etti. Emdi, sohbet etti. Ayaklarını havalara kaldırıp yatağa vurdu durdu. Neden tuvaletimi de yapmıyorum ki dedi. Tuvalet saati olmamasına rağmen onu da yaptı. Uykusu daha da açılmasın diye karanlıkta bez değiştirdim. Kendim de o uyurken pek uyuyamamıştım. O yüzden baktım bayılacak gibiyim. Yatapına yatırdım, piyano sesi açtım, yanına yattım salladım yatağını. 5.30-6.00 gibi uyumuşuz. 7.40'ta yine uyandı. 3 gram düzeni vardı o da gitti. Tuvaletini gece yapmak adeti de nereden çıktı
Oh maşallah. Böyle böyle alışın inşallah erken uyumaya
Yok cnm ya sanmıyorum heralde şu sıra sıcaktan etkileniyor diyorum ama bi yanim da kabul et Burcu bu çocuk manyak diyorNasıl dayanıyor o kadar ya acaba hala canımı yanıyor