Bursa'dalar onlar. Ben aramıyorum sormuyorum, onlar da aramıyor sormuyor. Kardeşiyle bile doğru düzgün iletişimi yok. Yeğeni umrunda değil. Ailesi Oylat'a gittiğinde biz de bir geceliğine gitmiştik ya orada epey mevzu oldu. Öz annesine görümcemi savunurken buldum kendimi çünkü bunlar ailece arayı düzeltmezse bize de huzur yok. Gelirlerse ben yine normal konuşurum. Ben böyle hiçbir şey olmamış gibi davrandığım için o da öyle yapmak zorunda kalıyor ve çıldırıyor. Hiçbir yanlışımı bulamadığı için arkamdan iş çevirmeye kalkışıyor annesine, kocasına, kardeşine beni kötülüyor. Gerçi artık eşim de izin vermiyor, beni savunuyor ama artık sabrım zorlanıyor. Yüz yüze bir görüşsek sanırım her şeyi yüzüne söyleyeceğim
Kusura bakma canım biz uyuyorduk, bakamadık. Yeni uyandık ailece 12 saattir uyuyoruz. Ben artık kendimi çıldırıcam ya 03.50'de uyandı. Sohbet etti. Emdi, sohbet etti. Ayaklarını havalara kaldırıp yatağa vurdu durdu. Neden tuvaletimi de yapmıyorum ki dedi. Tuvalet saati olmamasına rağmen onu da yaptı. Uykusu daha da açılmasın diye karanlıkta bez değiştirdim. Kendim de o uyurken pek uyuyamamıştım. O yüzden baktım bayılacak gibiyim. Yatapına yatırdım, piyano sesi açtım, yanına yattım salladım yatağını. 5.30-6.00 gibi uyumuşuz. 7.40'ta yine uyandı. 3 gram düzeni vardı o da gitti. Tuvaletini gece yapmak adeti de nereden çıktı
Oh maşallah. Böyle böyle alışın inşallah erken uyumaya