- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Patates , kabak gibi ciddiyetli sebzeleri vermedim daha . Böyle haşlayıp , ezmeli ciddilik içerenCiddi derken? aahshhs Daha ne kadar ciddi olabilir seninki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patates , kabak gibi ciddiyetli sebzeleri vermedim daha . Böyle haşlayıp , ezmeli ciddilik içerenCiddi derken? aahshhs Daha ne kadar ciddi olabilir seninki
Oohhh bizimkilerin karnı bi yemek görsün artıkBizim de randevu pazartesi, o gün baslarim
Benim ehliyetim yok ama ön koltuğu da unuttum. Geçen 3 dk oturdum, konforlu buldumBebeyle araba kullandınız mı hiç , ben cesaret edemedim daha , arkada napar yalnız falan bi düşünüyorum .
Sen bilirsin canım da ben beklicem biraz dahaBişey olmaz canım, yalatıyorum sadece meyve sebze hepsini seviyor, sen de başla bence
Ben de senciyim. Sadece su verdik şu ana kadar. Onu da doktor verin dedi diyeSen bilirsin canım da ben beklicem biraz daha
Sen bilirsin canım da ben beklicem biraz daha
Ben de senciyim. Sadece su verdik şu ana kadar. Onu da doktor verin dedi diye
Kızımla pizza yeme fotoları atıcaz size
Oooo çok enteresan bi yere benziyo merak ettimSevgili günnük,
Bugün oğluma güneş gözlüğü almak için alışveriş merkezi diye bir yere gittik. Asansöre bindik. İndik. Sonra başka bir asansöre bindik. İnince koridorlar vardı. Sağlı sollu dükkanlar falan... Öyle bir yer işte. Işıklar vardı her yerde. Değişik bir ortam. Paran varsa çay-kahve de içebiliyorsun. İmkan olursa bir daha gitmeyi düşünebilirim. Yakşamlar.
Gelsene bir gün beraber de gideriz 13 sene sonra falanOooo çok enteresan bi yere benziyo merak ettim
Arabaya kaç kere bindin diye sorsanaBebeyle araba kullandınız mı hiç , ben cesaret edemedim daha , arkada napar yalnız falan bi düşünüyorum .
7. Ayda gideriz yav , sınır 6 ay değil miydiGelsene bir gün beraber de gideriz 13 sene sonra falan
Siz pizza yerken biz patates haşlıyor olacağız. Heyecan verici değil mi cagilbilgin
5. Ayda bilerek sordum ben canım çünkü. Doktorda kilo alımı iyi gerek yok dedi. İlerde yetmezse bi mama durumu nasıl olur bilmiyorum biberon almadığı içinBen de senciyim. Sadece su verdik şu ana kadar. Onu da doktor verin dedi diye
Şey yaaa ben zaten bebek arabası dediydimArabaya kaç kere bindin diye sorsana
Bebeyle araba kullandınız mı hiç , ben cesaret edemedim daha , arkada napar yalnız falan bi düşünüyorum .
Şey yaaa ben zaten bebek arabası dediydim
20 dk Yaa , anneme gitmek istiyorum arada , sıkıldım eşimin izin gününü beklemektenBen kullandim 3dk sonra aglamaya basladi neyse ki yol 4dk idi
Benim bebik, bebek arabasi sevmiyo bea. Hep oturunca alt dudagini disa bükmeli agliyo
Bebek arabasıysa alıştıkŞey yaaa ben zaten bebek arabası dediydim
Bende cok istiyorum arabada dursun gidelim bi yere diye.sevmiyor benim ki.insanlar arabayla gezerek susturuyorlar bebeklerini bizimki agliyor20 dk Yaa , anneme gitmek istiyorum arada , sıkıldım eşimin izin gününü beklemekten
evi sevmiyor benimki .disarda olsun hep.o yüzden avm park hastane hep rahat oldu.ama eve girdiğimiz an çocuğa geliyor cinnetSevgili günnük,
Bugün oğluma güneş gözlüğü almak için alışveriş merkezi diye bir yere gittik. Asansöre bindik. İndik. Sonra başka bir asansöre bindik. İnince koridorlar vardı. Sağlı sollu dükkanlar falan... Öyle bir yer işte. Işıklar vardı her yerde. Değişik bir ortam. Paran varsa çay-kahve de içebiliyorsun. İmkan olursa bir daha gitmeyi düşünebilirim. Yakşamlar.
ama sen çitayı Baya yükseltmişsin. önce mahalle bakkalına gideceksin orayı gör tanı. sonra zincir marketlerden birine gir. böyle çok zorSevgili günnük,