Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahat olmaz mı ya bununla daKız bacım siz niye böyle şeyler alıonuz tam oturmaya başladığında kucakta da yıkanır ben mi acayibim acaba küvet zaten var
Aslında 4. Ayda normal 500 gram niye mama önerdi kiKızlar yardıımm, biliyosunuz mama ve biberon reddimiz var, sadece anne sütüyle de 500 küsür gr almış, dr yetersiz bulduğu için kaşık mama ver uyumadan önce dedi. Hipp in yulaflı ya da pirinçli mamasını önerdi. Şimdi ana yüreği tabi o hazır kavanoz mamaya elim gitmedi bi türlü vermek gelmedi içimden, holle ve hipp in organic pirinç ununu ve yulaf ununu aldım, evde kendi sütümle karıştırıp vermek istiyorum, bi yandan da çok korkuyorum, ya kabız olursa ya da kusarsa diye. Daha 17+4 haftalığız. 2 çocuklu analar, daha önce kaşık maması verdiniz mi diğer bebelerinize, tarifiniz var mı
5900 dü en son 3 numara kullanıyorumküçük bedende çıkıyodu bizim büyüge gecince olmadı küçük mü acaba
Hediye geldi ebebekten almışlarkanks mama sandalyesi ne alcan. bak yine söylüyom ikea tipi alacaksan bunlara gerek yok yere eğilip yıkaman lazım cocugu
Ah ah krşke zengin olsam tek maaş geçiniyoruzzenginsen tamam. bak @sak_ran zengin mesela 32 bin telesi var artık o alabilir.
500 normal değil miKızlar yardıımm, biliyosunuz mama ve biberon reddimiz var, sadece anne sütüyle de 500 küsür gr almış, dr yetersiz bulduğu için kaşık mama ver uyumadan önce dedi. Hipp in yulaflı ya da pirinçli mamasını önerdi. Şimdi ana yüreği tabi o hazır kavanoz mamaya elim gitmedi bi türlü vermek gelmedi içimden, holle ve hipp in organic pirinç ununu ve yulaf ununu aldım, evde kendi sütümle karıştırıp vermek istiyorum, bi yandan da çok korkuyorum, ya kabız olursa ya da kusarsa diye. Daha 17+4 haftalığız. 2 çocuklu analar, daha önce kaşık maması verdiniz mi diğer bebelerinize, tarifiniz var mı
Kalp rahatsızlığı yüzünden muhtemelen. Geçen ay aldığından daha az almış dedi ve kaşık mamaya başlattıAslında 4. Ayda normal 500 gram niye mama önerdi ki
Ama zaten aydan aya kilo alımları da azalıyor. Daha fazla almasını istiyor demek ki :/Kalp rahatsızlığı yüzünden muhtemelen. Geçen ay aldığından daha az almış dedi ve kaşık mamaya başlattı
Evet, 1 yaşına kadar ameliyat görünmüyor ama yine de acil bişey olursa diye kilo aldırmak istiyorlar, çünkü zayıf ve küçük bebekleri ameliyat etmek daha zormuş. Bir de çabuk yorulduğu için güçten düşsün istemiyor. Ara sıra tuz yalat dedi mesela, kullandığı ilaçlar mineral kaybı yapıyormuş, halsiz kalmasın tuzdan alsın mineralini dedi.Ama zaten aydan aya kilo alımları da azalıyor. Daha fazla almasını istiyor demek ki :/
Bunların hepsi uyku gerilemesinden oluyor artık buna eminim.Emikliyoruz sızıyor ama öyle böyle değil kollar kafa gıdık . Yerine bırakıp gidiyorum 5dk sonra eheee veheeee . Nasıl oluyor bu yahu
3. Ayda 500,4. Ayda 640 gram aldı normal buldu doktor. Kaşık maması 4. Aydan sonra veriliyor suya karıştırıp verdim ben oğlumda 6 aydan sonra öyle yapabilirsin sende. Hatta kızımda yine 6 aydan sonra gece yatarken vereceğim hem doyurucu hem besleyici. Yanliz kavanozda değil o kaşık maması, kutuda satılıyor toz mamaKızlar yardıımm, biliyosunuz mama ve biberon reddimiz var, sadece anne sütüyle de 500 küsür gr almış, dr yetersiz bulduğu için kaşık mama ver uyumadan önce dedi. Hipp in yulaflı ya da pirinçli mamasını önerdi. Şimdi ana yüreği tabi o hazır kavanoz mamaya elim gitmedi bi türlü vermek gelmedi içimden, holle ve hipp in organic pirinç ununu ve yulaf ununu aldım, evde kendi sütümle karıştırıp vermek istiyorum, bi yandan da çok korkuyorum, ya kabız olursa ya da kusarsa diye. Daha 17+4 haftalığız. 2 çocuklu analar, daha önce kaşık maması verdiniz mi diğer bebelerinize, tarifiniz var mı
Bundan geldikanks mama sandalyesi ne alcan. bak yine söylüyom ikea tipi alacaksan bunlara gerek yok yere eğilip yıkaman lazım cocugu
Doğrudur o zaman ama dediği kaşık mamalar pakette satılıyor kavanozdakiler değil canımKalp rahatsızlığı yüzünden muhtemelen. Geçen ay aldığından daha az almış dedi ve kaşık mamaya başlattı
Ah kuzum benim. Hızla toparlanır inşallah. Hiç ameliyata gerek bile kalmadan iyileşsin, sütün şifa olsun annesiEvet, 1 yaşına kadar ameliyat görünmüyor ama yine de acil bişey olursa diye kilo aldırmak istiyorlar, çünkü zayıf ve küçük bebekleri ameliyat etmek daha zormuş. Bir de çabuk yorulduğu için güçten düşsün istemiyor. Ara sıra tuz yalat dedi mesela, kullandığı ilaçlar mineral kaybı yapıyormuş, halsiz kalmasın tuzdan alsın mineralini dedi.
Bunu hediye olarak kim aldıBundan geldi
Tamam tamam almıyorum bendeMüsrüflük haramdır diye diye çocuğuma hiç bişey almadım ben
Arkadaşlar getirdiAh kuzum benim. Hızla toparlanır inşallah. Hiç ameliyata gerek bile kalmadan iyileşsin, sütün şifa olsun annesi
Bunu hediye olarak kim aldı
Bizimle de arkadaş olurlar mıArkadaşlar getirdi
Doktorunu dinle canım , güveniyorsan .Evet, 1 yaşına kadar ameliyat görünmüyor ama yine de acil bişey olursa diye kilo aldırmak istiyorlar, çünkü zayıf ve küçük bebekleri ameliyat etmek daha zormuş. Bir de çabuk yorulduğu için güçten düşsün istemiyor. Ara sıra tuz yalat dedi mesela, kullandığı ilaçlar mineral kaybı yapıyormuş, halsiz kalmasın tuzdan alsın mineralini dedi.