2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Vay canına ben karikatürist olsam paylaşılsın isterim eserim şahsen 😊
Silemedim düzenle kısmı çıkmıyor. Teşekkür ederim bilgi için K Kazen

çok değil yahu karikatür başına 32.000 TL : ))) Paranız çoksa paylaşmanızda benim için hiç bir sakınca yok. Hatta o dönem bir öğretmeni (eğitim forum sitesi sahibi) evinden alıp götürdüler tam pandemide, adamın bilgisayarına el kondu, evde başka cihazı olmadığı için öğrencileri ile zoom üzerinden ders yapamadı. Sanırsınız hoca yasa dışı örgüt üyesi, militan. Öğretmenin suçu ; üyelerinden biri karikatür paylaşmış : ))) karikatüre mi gülelim hocanın düştüğü duruma mı?

ben sizin içeriği kaldırdım, bilginiz olsun...

çok değil yahu karikatür başına 32.000 TL : ))) Paranız çoksa paylaşmanızda benim için hiç bir sakınca yok. Hatta o dönem bir öğretmeni (eğitim forum sitesi sahibi) evinden alıp götürdüler tam pandemide, adamın bilgisayarına el kondu, evde başka cihazı olmadığı için öğrencileri ile zoom üzerinden ders yapamadı. Sanırsınız hoca yasa dışı örgüt üyesi, militan. Öğretmenin suçu ; üyelerinden biri karikatür paylaşmış : ))) karikatüre mi gülelim hocanın düştüğü duruma mı?

ben sizin içeriği kaldırdım, bilginiz olsun...
Gerçekten enteresan şeyler yaşanıyor 🤦🏻‍♀️ Teşekkür ediyorum

Federalleri bilmemde daha davamız geçen hafta bitti. Biz BTK yer sağlayıcı olduğumuz için suçusorumluluğu paylaşan üyedir dedik ama dava edilen bizdik. Dava sonucu ne oldu? kazandık! bir avukat parası, ofise ifadeye götürmek için gelen polisler(ofisimiz üniversite içinde rezilliği siz düşünün) ile geçen hafta davamız bitti. Talep edilen rakamı duysanız üyeliğinizi kapatırsınız ve bundan sonra tüm sorumluluk sizde. Dileyen dilediği gibi paylaşır zira ben BTK belgemi aldım ve hiç bir sorumluluğum yok. Alt tarafı karikatür böyle şey mi olur diyorsanız buyrun okuyun ;

bilin istedim...
Yoo alt tarafı karikatür demediğimiz için silinsin diye talep şey ediyoruz. Açılan davalardan sözlük üzerinden haberim olduğunda gelip burada paylaştığım karikatürleri tek tek bulmaya çalıştım da belli bir tarihe kadar gidebildim hala. Federaller işin esprisi. Teşekkür ederiz

X