2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ne karikatürü ?

Ya buna da uygun çok güzel bi karikatür var şeytan diyo bastır 32 bin tl yi paylaş 😂
Parasıyla değil mi kız paylaş gitsin. Cümlelerini yaz ben bakam
07:20 de uyandı hala uyanık tam koyuyorum 3 dk sonra uyanıyor 🤦🏻‍♀️
Ben bunu 06.00'dan beri yaşıyorum. Bir ümit burada uyursa diye parkta onlaynım
F1E14EF1-3A15-4342-BF9E-6184980322B2.jpeg

Ne alacaksın ben merak ederim 👀
Ben işte o konuda zayıfım ne alacağımı hiç bilmiyorum. Bizim o konudaki uzmanımız beyim beyefendi.

Geçen ebebekten mama ve bez istedim. Mamayı yanlış almış 6-12 ay olan 2 numara almış. Bir de 7 kutu almış oradaki emzirme uzmanları (ahlak polisleri) çevirmiş hemen çok mama alıyorsunuz emzirmeye yönelin diye 😂

Bir de herr gittiğinde mutlaka kıyafet alıyor çocuğa 🤦🏻‍♀️

Emikliyoruz sızıyor ama öyle böyle değil kollar kafa gıdık . Yerine bırakıp gidiyorum 5dk sonra eheee veheeee . Nasıl oluyor bu yahu :KK57:
Benim de aklım almıyor. Boynu geriye düşüyor. Bıraksam öyle 1-1,5 saat uyur ama yerine koyunca sensör devreye giriyor
Napmış bu adam napmış adam mı öldürmüş banka mı soymuş 😂
Asdffffgg bildim onu. Tam o gerçekten 🤣🤣
Park konusunda takdir ediyorum seni
Ünlü düşünür annemin dediği gibi kışın ne yapacağım???

Benim de aklım almıyor. Boynu geriye düşüyor. Bıraksam öyle 1-1,5 saat uyur ama yerine koyunca sensör devreye giriyor

Ünlü düşünür ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN in dediği gibi sak_ran sak_ran larda değil misiniz bu kış 😂

Ben işte o konuda zayıfım ne alacağımı hiç bilmiyorum. Bizim o konudaki uzmanımız beyim beyefendi.

Geçen ebebekten mama ve bez istedim. Mamayı yanlış almış 6-12 ay olan 2 numara almış. Bir de 7 kutu almış oradaki emzirme uzmanları (ahlak polisleri) çevirmiş hemen çok mama alıyorsunuz emzirmeye yönelin diye 😂

Ben koordinat vererek çocuğun mevcut kıyafetlerini odadan getirmesini istediğimde bile yanlış kıyafet geliyor. Satın almaya göndersem kim bilir ne gelir
Ünlü düşünür ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN in dediği gibi sak_ran sak_ran larda değil misiniz bu kış 😂
Çok doğru. Bizi ancak oralar paklar kışın

Ben koordinat vererek çocuğun mevcut kıyafetlerini odadan getirmesini istediğimde bile yanlış kıyafet geliyor. Satın almaya göndersem kim bilir ne gelir
Ya benim eşim de bana karşı öyle bizde gerçekten baba benim sadece emziriyorum 😶
🤗

Aa daha ne istiyorsunuz benimkinin eli titrer para harcarken.tutumluluktan öleceğiz. e bebek görünce kaçıyor adam bide ikinci çocuk olunca hep abladan kalanlarla idare ediyoruz bitek bu erkek olunca mecbur aldığımız şeyler oldu🤣

Aynısını az önce yaşadık. Ağız mendili istedim eşimden, ikinci çekmece diye hatırlattım. Taa gitmiş oğlumun 3. Çekmecesini açmış orada mendil arıyor çorapların içinde.
Yani hem gittiği dolap kızın değil oglanin ,hen 2. Değil 3. Cekmece. Duble yanlış yani

Aa daha ne istiyorsunuz benimkinin eli titrer para harcarken.tutumluluktan öleceğiz. e bebek görünce kaçıyor adam bide ikinci çocuk olunca hep abladan kalanlarla idare ediyoruz bitek bu erkek olunca mecbur aldığımız şeyler oldu🤣

Bizde tam tersi alışveriş sevmeyen tutumlu benim 😂

Bende aynı hep parktayim bebek arabasinda uyuyor diye.ama şu sıralar yağmur ve rüzgar var bi türlü yaz gelmedi konya ya.hergun meteorolojiyi takip ediyorum ondan.

X