2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ah kuzum benim. Hızla toparlanır inşallah. Hiç ameliyata gerek bile kalmadan iyileşsin, sütün şifa olsun annesi

Bunu hediye olarak kim aldı
Amin canım inşallah 🙏🏻
Doğrudur o zaman 😕 ama dediği kaşık mamalar pakette satılıyor kavanozdakiler değil canım
hipp in bi listesini verdi kavanozda yulaflı pirinçli kaşık mama kullanabilirsin dedi, almadım zaten , kendim yapıcam biraz sütümle karıştırıp
Bunların hepsi uyku gerilemesinden oluyor artık buna eminim.

3. Ayda 500,4. Ayda 640 gram aldı normal buldu doktor. Kaşık maması 4. Aydan sonra veriliyor suya karıştırıp verdim ben oğlumda 6 aydan sonra öyle yapabilirsin sende. Hatta kızımda yine 6 aydan sonra gece yatarken vereceğim hem doyurucu hem besleyici. Yanliz kavanozda değil o kaşık maması, kutuda satılıyor toz mama
Toz aldım bende, evde deneyeceğim

Amin canım inşallah 🙏🏻

hipp in bi listesini verdi kavanozda yulaflı pirinçli kaşık mama kullanabilirsin dedi, almadım zaten , kendim yapıcam biraz sütümle karıştırıp

Toz aldım bende, evde deneyeceğim
150 ml su ile yapılıyor sanırım onlar ama 150 ml süt ilete olur herhalde kıvama göre ayarlanıyor sanırım

Evet, 1 yaşına kadar ameliyat görünmüyor ama yine de acil bişey olursa diye kilo aldırmak istiyorlar, çünkü zayıf ve küçük bebekleri ameliyat etmek daha zormuş. Bir de çabuk yorulduğu için güçten düşsün istemiyor. Ara sıra tuz yalat dedi mesela, kullandığı ilaçlar mineral kaybı yapıyormuş, halsiz kalmasın tuzdan alsın mineralini dedi.
İyileşsin inşallah hemen.. güzel kuzucuklar hiç biri hasta olmasın 🤲

Sürekli ayakta emzirmekten ve kucağımda uyumasından sürekli boynum omzum tutuluyor 🥹 gerçekten 70 yaşındayım artık

Uyandı ... Neyse bi tuvalete gidip çamaşır atabildim makineye :halay:
Diyorum size. Bizim parka gelin. Bazen böyle oturmama izin veriyor. Sütlü çayımı içtim ben de fırsatı kaçırır mıyım
3F9E9550-D16C-4A0C-A9DD-8DB2CEC6A87C.jpeg

Çikacagi zaman boyle yapiyomus, tecrubeli analar dediydi 🙄
Bayağıdır yapıyordu da iki gündür abarttı

Kutlayacak mısın?
Pasta yemiyorum diyetteyim o yüzden kutlamam da manasız.

Benim de sırtım çok fena. Kamburdum, iyice büküldüm

Ya sorma uyanacak diye kımıldamamak için o kadar şekilsiz oturuyorum ki kambur yamuk oturmaktan şeklim bozuldu.

Aslında iyi bir influencer buraya emzirme koltuğunu yapıştırırdı ama benden olmaz o

Meltem Smart Sallanan Dinlenme Emzirme Koltuğu Sandalye + Markiz Fiyatları ve Özellikleri

X