- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Bi moka da ben alayımOkul var ya işte hemen onun yanında. Gel ya aybettin ben ısmarlarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi moka da ben alayımOkul var ya işte hemen onun yanında. Gel ya aybettin ben ısmarlarım
Vay be ben oralet istiyorum hanfendi moka istiyor. İşte aramızdaki farkBi moka da ben alayım
Daha denemedim , memeler acıyo korkuyorum
Ben kız anasıyım , açın keselerin ağzınıVay be ben oralet istiyorum hanfendi moka istiyor. İşte aramızdaki fark
Şükür ayakta emzirme durumu yok ama bende kucakta uyumasından bıktım yaSürekli ayakta emzirmekten ve kucağımda uyumasından sürekli boynum omzum tutuluyor gerçekten 70 yaşındayım artık
Bizimki pusetten dışarıyı göremiyor galiba. Üstüne iyice eğilmeden tepki vermiyor. Bir de güneş ışığı girmesin diye örtüyle kapatıyoruzParkta hiç uyumaz benimki etrafa bakıp hiii ler
Yani şöyle doğum günü kutlayamayacaksan ne anladım ben o 70'ten mehPasta yemiyorum diyetteyim o yüzden kutlamam da manasız.
Yalnızca 2797 tele. emilyinpariss 'nın haşlamalı blender'ından sadece biraz daha pahalıYa sorma uyanacak diye kımıldamamak için o kadar şekilsiz oturuyorum ki kambur yamuk oturmaktan şeklim bozuldu.
Aslında iyi bir influencer buraya emzirme koltuğunu yapıştırırdı ama benden olmaz o
Meltem Smart Sallanan Dinlenme Emzirme Koltuğu Sandalye + Markiz Fiyatları ve Özellikleri
Ya mocha köpeğin olsun. Gel. Krema da isten mi?Bi moka da ben alayım
Ayy yazamadım ben onu bak. Bence çok güzel bir şey ama 1308 tane ayar ipi, tokası falan var. Ben beceremedim daha. İki gündür deniyorum evde. İki aya kalmaz çözerim. Sizi biraz daha bekleteyim, hatta kalın lütfen
Yanına firambooazlı pasta bile isterimYa mocha köpeğin olsun. Gel. Krema da isten mi?
Ayy yazamadım ben onu bak. Bence çok güzel bir şey ama 1308 tane ayar ipi, tokası falan var. Ben beceremedim daha. İki gündür deniyorum evde. İki aya kalmaz çözerim. Sizi biraz daha bekleteyim, hatta kalın lütfen
Gittikçe masraflı olmaya başladın ama taam ya gel, onu da ayarlarızYanına firambooazlı pasta bile isterim
Evet Yaa çok alengirli geldi bana da , bu kızla nası takıcam onları , 2sn durmuyo eli ayağı
Yanına firambooazlı pasta bile isterim
Evet Yaa çok alengirli geldi bana da , bu kızla nası takıcam onları , 2sn durmuyo eli ayağı
Al olum çok güzel Ucuz hem benimki. 999 teleBen kesin beceremem o yüzden almadım zaten aşırı tutumluluktan ölmem inş
Aaaşamına da yemeğe kalırımGittikçe masraflı olmaya başladın ama taam ya gel, onu da ayarlarız
Bizimki de durmuyor ama ben o kısmı halledeldim gibi. Sadece tam olarak her şeyi doğru yere takabildiğimden emin değilim. Bir de bacak arasını doğru ayarladım mı bilmiyorum. Bir de sanki çocuk oturuyor ağırlığı beline binmiyor mu onun içinde ya
Tutum tutum tutuldum ne gerek varcı kocam yüzünden , alıyorum valla artık .Ben kesin beceremem o yüzden almadım zaten aşırı tutumluluktan ölmem inş
Bi seçemedik kiAl olum çok güzel Ucuz hem benimki. 999 tele
Rahat olursa bacım maks. 3 ay kullanırsın bebe ayağa kalkmaya başlayınca napcanRahat olmaz mı ya bununla da
Belki oyuncaklarla kandırırdımRahat olursa bacım maks. 3 ay kullanırsın bebe ayağa kalkmaya başlayınca napcan
Su tazminat bi yatsın anasını aglaticam dişimi sıkıyorum bendeoioi tabağı bilem alırımBen kesin beceremem o yüzden almadım zaten aşırı tutumluluktan ölmem inş
Oha, yıkamada çığır aştı
Kal ya yemeğe de kal. Stok yemek yapıyorum. 63 gün yeriz. Sandaaaliyeyi mi alacaksınAaaşamına da yemeğe kalırım
Tutum tutum tutuldum ne gerek varcı kocam yüzünden , alıyorum valla artık .
Kolum gitti yav oda oda gezdirmekten .
La zaten kaç tane seçenek var ki alın biriniBi seçemedik ki
Oioi almayınSu tazminat bi yatsın anasını aglaticam dişimi sıkıyorum bendeoioi tabağı bilem alırım
Neal sen nerde yaşıyodun, bu parkın adı neDiyorum size. Bizim parka gelin. Bazen böyle oturmama izin veriyor. Sütlü çayımı içtim ben de fırsatı kaçırır mıyım
Eki Görüntüle 3089647
Bayağıdır yapıyordu da iki gündür abarttı
Yok kanguruyu aldı ya onu diyorKal ya yemeğe de kal. Stok yemek yapıyorum. 63 gün yeriz. Sandaaaliyeyi mi alacaksın
ben sıcaktan dolayı kendim kullanmayı pek düşünmüyorum çünkü gerçekten eriyoruz şimdi bileLa zaten kaç tane seçenek var ki alın birini
Oioi almayın