2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Parkta hiç uyumaz benimki etrafa bakıp hiii ler
Bizimki pusetten dışarıyı göremiyor galiba. Üstüne iyice eğilmeden tepki vermiyor. Bir de güneş ışığı girmesin diye örtüyle kapatıyoruz 🙄
Pasta yemiyorum diyetteyim o yüzden kutlamam da manasız.
Yani şöyle doğum günü kutlayamayacaksan ne anladım ben o 70'ten meh

Ya sorma uyanacak diye kımıldamamak için o kadar şekilsiz oturuyorum ki kambur yamuk oturmaktan şeklim bozuldu.

Aslında iyi bir influencer buraya emzirme koltuğunu yapıştırırdı ama benden olmaz o

Meltem Smart Sallanan Dinlenme Emzirme Koltuğu Sandalye + Markiz Fiyatları ve Özellikleri
Yalnızca 2797 tele. emilyinpariss emilyinpariss 'nın haşlamalı blender'ından sadece biraz daha pahalı

Ya mocha köpeğin olsun. Gel. Krema da isten mi?

Ayy yazamadım ben onu bak. Bence çok güzel bir şey ama 1308 tane ayar ipi, tokası falan var. Ben beceremedim daha. İki gündür deniyorum evde. İki aya kalmaz çözerim. Sizi biraz daha bekleteyim, hatta kalın lütfen
Yanına firambooazlı pasta bile isterim :dondurma:

Evet Yaa çok alengirli geldi bana da , bu kızla nası takıcam onları , 2sn durmuyo eli ayağı

Yanına firambooazlı pasta bile isterim :dondurma:

Evet Yaa çok alengirli geldi bana da , bu kızla nası takıcam onları , 2sn durmuyo eli ayağı
Gittikçe masraflı olmaya başladın ama taam ya gel, onu da ayarlarız

Bizimki de durmuyor ama ben o kısmı halledeldim gibi. Sadece tam olarak her şeyi doğru yere takabildiğimden emin değilim. Bir de bacak arasını doğru ayarladım mı bilmiyorum. Bir de sanki çocuk oturuyor ağırlığı beline binmiyor mu onun içinde ya 🤔

Gittikçe masraflı olmaya başladın ama taam ya gel, onu da ayarlarız

Bizimki de durmuyor ama ben o kısmı halledeldim gibi. Sadece tam olarak her şeyi doğru yere takabildiğimden emin değilim. Bir de bacak arasını doğru ayarladım mı bilmiyorum. Bir de sanki çocuk oturuyor ağırlığı beline binmiyor mu onun içinde ya 🤔
Aaaşamına da yemeğe kalırım :rolleyes:
Ben kesin beceremem o yüzden almadım zaten aşırı tutumluluktan ölmem inş
Tutum tutum tutuldum ne gerek varcı kocam yüzünden , alıyorum valla artık .
Kolum gitti yav oda oda gezdirmekten .

Aaaşamına da yemeğe kalırım :rolleyes:

Tutum tutum tutuldum ne gerek varcı kocam yüzünden , alıyorum valla artık .
Kolum gitti yav oda oda gezdirmekten .
Kal ya yemeğe de kal. Stok yemek yapıyorum. 63 gün yeriz. Sandaaaliyeyi mi alacaksın 😳
Bi seçemedik ki 🧐
La zaten kaç tane seçenek var ki alın birini
Su tazminat bi yatsın anasını aglaticam dişimi sıkıyorum bende🤫oioi tabağı bilem alırım 🤪
Oioi almayın

X