- 5 Ocak 2013
- 2.783
- 4.638
işte o yuzden yalnız yıkıyorum bazen su dökeyim diyo tamam tamam bitti diyorum çünkü en iyisini ben bilirim en muhteşem benimBizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper
Anca boyle cözebildik olayi
Seceneklerden haberdar eder misin beni acaba ben de bakayim
Aynen bende aile yazlık yerde olunca tatiller hep orda geçiyor.bu durumdan en çok eşim mutlu tatil masrafı yok diyeotel tatili mi yani yemeği sen mi yapacaksın herşey dahil mi. benimki de soru yemeği sen yapacak olsan neden sorasın.
ben bu konuda tecrübeli değilim. çünkü bizimkiler hep yazlık yerde oturdu. bizim tatillerimiz burda anne baba evinde oldugu için kendim yaptım.
Beb babyjem oturak gibi şeysini aldim.ama yıkamak için değil.ilerde robot süpürge alırsam üstüne koyup gezdirecegim.O zaman direk oturak araştırması yapayım indirim olduğunda alırım hem bi yere giderken de iyi olur
Ben ikinci çocuk olunca kendim yıkıyorum sıkıntı yokta ama sırf eşim boş boş oturmasın diye onu da çağırıyorum bi işe yaramasi lazım gerçi yine öyle sadece izliyor ama olsun en kötü bi tas ta olsa su dokebiliyorBizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper
Bence çok güzel bir deneyim olur. Biri uyuduğu anda diğeri viyaaaaak diye ağlar falanBak çok çağırıyosun gelicez sonunda kapına bi sabah eheee veheeee lerle
Bizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Canim sen de haklisin o kadar iyi anliyorum ki, talimat bile tutmaz olayini ustunu giydirirken yasatiyor banaBen normalde de her işi talimatla yaptırıyorum. Bazen talimat tutmuyor. Çocuğu riske atamıyorum
Ben ikinci çocuk olunca kendim yıkıyorum sıkıntı yokta ama sırf eşim boş boş oturmasın diye onu da çağırıyorum bi işe yaramasi lazım gerçi yine öyle sadece izliyor ama olsun en kötü bi tas ta olsa su dokebiliyor
ya ben mart annelerinden geliyorumAy benim bebe 8.30ta kucaktan düştü şükür yatağına yattı bende evi toparladım ya nasıl güzel bişeymiş bu keşkem hep böyle olsa erkenden uyusa
Ama bu hayal çok güzel ben de yapmak istiyorumBeb babyjem oturak gibi şeysini aldim.ama yıkamak için değil.ilerde robot süpürge alırsam üstüne koyup gezdirecegim.böyle saçma bi hayalim var.ama herkes banyoda yıkamak için kullanıyormuş ürünü.
Uyuyacakları kesin bilgiysr ben varımBence çok güzel bir deneyim olur. Biri uyuduğu anda diğeri viyaaaaak diye ağlar falan
Doğru soru şu: En son ne zaman 8.30'da uyudularya ben mart annelerinden geliyorum8.30 ta uyuyunca sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz? bir de gece kaç kere kalkıyor?
Evde yemeyen cocuklar kreşte diğer çocuklari görünce kaşikla yemek gömerler ya haniUyuyacakları kesin bilgiysr ben varım
Bende her şeyinde çağırıyorum valla gelsin yardım etsin , bakıyorum kaçmış balkona hemen sesleniyorumBen ikinci çocuk olunca kendim yıkıyorum sıkıntı yokta ama sırf eşim boş boş oturmasın diye onu da çağırıyorum bi işe yaramasi lazım gerçi yine öyle sadece izliyor ama olsun en kötü bi tas ta olsa su dokebiliyor
ya ben mart annelerinden geliyorum8.30 ta uyuyunca sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz? bir de gece kaç kere kalkıyor?
Ya demeyin öyle ben de kızım keşke biraz daha geç uyusa diye üzülüyorum 8.30 çok erkenUyuyacakları kesin bilgiysr ben varım
Doğru soru şu: En son ne zaman 8.30'da uyudular
İlk bir ay benim kızım da öyleydi sonra giderek saati geri geldi nasıl oldu bilmiyorumBende her şeyinde çağırıyorum valla gelsin yardım etsin , bakıyorum kaçmış balkona hemen sesleniyorum
8:30 da uyuyan bebe çok enteresan bir varlık bana göre sanki sadece kitaplarda filmlerde falan var , gerçekliğine inanamıyorumDört buçuk ayda tek bir kere 9:30 gibi sanırım uyudu . Gece 12 den aşağı uyumuyor .
Ayy biraz kabaca olucak ama kusura bakmayın , nebçim dert bu yahuu kaşınmayınYa demeyin öyle ben de kızım keşke biraz daha geç uyusa diye üzülüyorum 8.30 çok erkenher gün alarm gibi 8.30-9 arası uykusu geliyor tutamıyorum bi türlü bu saati ileri alamadım
Sabah 6da uyanıyor çünkü biraz daha geç uyansa hiç fena olmaz
2. Çocuğumuzu büyütüyoruz, eşim hala çorabını bile giydiremiyor kızına. Aslinda yapmak istiyor ama canı acıyacak diye ödü kopuyor. Oğlumu 9 aya kadar kucağında yatırarak gezdirdi asla dik tutamiyorduBen normalde de her işi talimatla yaptırıyorum. Bazen talimat tutmuyor. Çocuğu riske atamıyorum
Estağfurullah da ben çalışmaya başladım o yüzden biraz daha geç yatıp geç kalkması daha çok işime gelirAyy biraz kabaca olucak ama kusura bakmayın , nebçim dert bu yahuu kaşınmayın
12 de de yatsa sabah 6 da kalkar merak etmeyinYa demeyin öyle ben de kızım keşke biraz daha geç uyusa diye üzülüyorum 8.30 çok erkenher gün alarm gibi 8.30-9 arası uykusu geliyor tutamıyorum bi türlü bu saati ileri alamadım
Sabah 6da uyanıyor çünkü biraz daha geç uyansa hiç fena olmaz
Estağfurullah da ben çalışmaya başladım o yüzden biraz daha geç yatıp geç kalkması daha çok işime gelir
12 de de yatsa sabah 6 da kalkar merak etmeyinne kadar erken yatarsa o kadar iyi