- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Evi aferdesinizBen uyudu mu kendim de devriliyorumev toplamak falan helal olsun yemin ediyorum, hep hayal benim için
Aynen ben de. O yuzden aylardir kendimi bulamiyorum, kimim la ben
Canim tek kol açarak başla önce, tek elini kundakla, sonra açikta kalan elinin tatafina dogru yan yatir, sirtina da rulo şeklinde havlu carşaf falan koy. Bi sağ kol bi sol kol boyle başla. Sonra sirt üstü tek kol kundaklayip dene. En son zaten diğer elini kurtarip iki kol açar kendisi
Tamam bi toplayım link paylaşırım direkBizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper
Anca boyle cözebildik olayi
Seceneklerden haberdar eder misin beni acaba ben de bakayim
Oda güzel bi düşünce benim hiç aklıma gelmezdiBeb babyjem oturak gibi şeysini aldim.ama yıkamak için değil.ilerde robot süpürge alırsam üstüne koyup gezdirecegim.böyle saçma bi hayalim var.ama herkes banyoda yıkamak için kullanıyormuş ürünü.
Şansıma uzun süre sonra ilk defa 8.30da uyudu 7.30da kalktı 3 kere uyandı ama bugün aynısı olur mu bilemiyorumya ben mart annelerinden geliyorum8.30 ta uyuyunca sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz? bir de gece kaç kere kalkıyor?
Normalde 6 da güne başlıyordu gecede 3 veya 4 defa emziriyordum. Bugün bi farklılık yapıp ben 5 e alarm kurup kalktım o uyanmadan emzirdim ve 8.30 da uyandıya ben mart annelerinden geliyorum8.30 ta uyuyunca sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz? bir de gece kaç kere kalkıyor?
Çocukken en sevdiğim şeydi
12 den önce uyumuyorsa öncesinde uykuyu alıyor demektir. En son uykuyu kaçta uyuyor mesela? Gece uykusundan önceki uykuyu soruyorumBende her şeyinde çağırıyorum valla gelsin yardım etsin , bakıyorum kaçmış balkona hemen sesleniyorum
8:30 da uyuyan bebe çok enteresan bir varlık bana göre sanki sadece kitaplarda filmlerde falan var , gerçekliğine inanamıyorumDört buçuk ayda tek bir kere 9:30 gibi sanırım uyudu . Gece 12 den aşağı uyumuyor .
Sabah 7 de kalkıyor 8 bucukta uyursa. Su aralar gece kaç kere kalkıyor sayamıyorum. Öncesinde 3 kere kalkardı ne güzel.ya ben mart annelerinden geliyorum8.30 ta uyuyunca sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz? bir de gece kaç kere kalkıyor?
12 den önce uyumuyorsa öncesinde uykuyu alıyor demektir. En son uykuyu kaçta uyuyor mesela? Gece uykusundan önceki uykuyu soruyorum
Benimki 20.30-06.00 gibiydi. Sonra 21.00 oldu, 21.30 oldu, 22.00 oldu. 22.30-23.00'e kadar uzuyor bazı geceler. Uyanma saati maalesef nadiren 07.00'ye geliyor. Genelde 06.00 bazen daha da erken ayakta. Uyanma saati ilerlemeyebilir yani çok da şey etmemek lazım. En güzeli o uyuyunca siz de uyuyunYa demeyin öyle ben de kızım keşke biraz daha geç uyusa diye üzülüyorum 8.30 çok erkenher gün alarm gibi 8.30-9 arası uykusu geliyor tutamıyorum bi türlü bu saati ileri alamadım
Sabah 6da uyanıyor çünkü biraz daha geç uyansa hiç fena olmaz
Goon kanayan yaram. Disney serisi leş ben Dalin serisini kullanıyordum ve gördüğüm en dayanıklı, en güzel bezdi. Artık ellerinde kalanlardan başka satmıyorlar. Onlar da zar zor buluyorsun hep eski tarihliKızlar aranızda goon marka bebek bezi kullanan varsa Hepsiburada da ebebekte indirimi var
Aa üretimi durdurdular o zaman kötü olmuş yaBenimki 20.30-06.00 gibiydi. Sonra 21.00 oldu, 21.30 oldu, 22.00 oldu. 22.30-23.00'e kadar uzuyor bazı geceler. Uyanma saati maalesef nadiren 07.00'ye geliyor. Genelde 06.00 bazen daha da erken ayakta. Uyanma saati ilerlemeyebilir yani çok da şey etmemek lazım. En güzeli o uyuyunca siz de uyuyun
Goon kanayan yaram. Disney serisi leş ben Dalin serisini kullanıyordum ve gördüğüm en dayanıklı, en güzel bezdi. Artık ellerinde kalanlardan başka satmıyorlar. Onlar da zar zor buluyorsun hep eski tarihli
Beceririz cnm ya neleri halletmedik biz Anayız anaBen hep huzursuzum banyosu konusunda. Kendim yıkayamadığım için hala ara ara o yetersizlik hissi de geliyor üstelik. İnşallah becerebilirim ya
Geceleri kendi açıyor zaten cnm uyandırıyor kendini ellerini hareket ederek, ama alışması lazım haklısın, ara ara kundaksiz uyutmaya çalışayım artıkBen uyudu mu kendim de devriliyorumev toplamak falan helal olsun yemin ediyorum, hep hayal benim için
Aynen ben de. O yuzden aylardir kendimi bulamiyorum, kimim la ben
Canim tek kol açarak başla önce, tek elini kundakla, sonra açikta kalan elinin tatafina dogru yan yatir, sirtina da rulo şeklinde havlu carşaf falan koy. Bi sağ kol bi sol kol boyle başla. Sonra sirt üstü tek kol kundaklayip dene. En son zaten diğer elini kurtarip iki kol açar kendisi
Ay şu gece 2 3 kere uyanma şeysi bana nasip olucak mi acabaŞansıma uzun süre sonra ilk defa 8.30da uyudu 7.30da kalktı 3 kere uyandı ama bugün aynısı olur mu bilemiyorum
Baby turconun ıslak mendili bana çok kokulu gelmişti bezide öyle mibez baby turco kullanıyorum ben doğdugundan beri araya bi kez molfix bir süre de soffio girdi. ama baby turco 4 numarayı tanrsi 1.43e aldım en son ben çok memnunum.
bizimki 8 buçujta uyuyo ama 9a 10 kala gibi yanından ayrılabiliyorum. sabah da alarm gibi 7de kalkıyo. gece uyanmaları saymıyorum. boşverin onları
Benimki de bu ara böyle canım normalde aynı kaderdaştık inşallah hepimizin ki düzene girerAy şu gece 2 3 kere uyanma şeysi bana nasip olucak mi acaba
Ay inşallah cnm inşallah yaBenimki de bu ara böyle canım normalde aynı kaderdaştık inşallah hepimizin ki düzene girer