2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kac günde yapıyor banyo belki alismamistir, benimki alıştı sanki, cok ağlamıyor babasıyla yıkayınca, anneannesiyle yıkayınca ağlıyor 😀
Ya bazen bunu ben de düşünüyorum. Bir cesaret edebilsem eşimle yıkamayı denemek istiyorum çünkü çocuk acayip seyrek yıkanıyor. 4 günde bir ancak. Gerçi bazı doktorlar her gün de yıkasanız haftada birden fazla şampuan kullanmayın diyor. Sadece suyla nasıl bir temizlik olur onu da anlamadım çünkü çok terliyorlar sonuçta. Totoları, ciltleri kremleniyor vs. Sıkıntımız şu ki eşimin kucağımdan çocuğu alabilmesi için bile hala belli bir şekilde uzatmam gerekiyor ona. Yoksa kucaklayamıyor. Acayip beceriksiz ya 🤦🏻‍♀️

Benim ki cumartesiden beri alıştı baya bi canım ya gözlemle olmadı bi cesaretle dene sende
Valla cnm zaten doğru düzgün uyumuyor bide onu çıkarınca hiç uyumaz, deniyorum sabaha karşı yanıma alıyorum, kollarını tutmazsam uyanıyor hemen

Ya bazen bunu ben de düşünüyorum. Bir cesaret edebilsem eşimle yıkamayı denemek istiyorum çünkü çocuk acayip seyrek yıkanıyor. 4 günde bir ancak. Gerçi bazı doktorlar her gün de yıkasanız haftada birden fazla şampuan kullanmayın diyor. Sadece suyla nasıl bir temizlik olur onu da anlamadım çünkü çok terliyorlar sonuçta. Totoları, ciltleri kremleniyor vs. Sıkıntımız şu ki eşimin kucağımdan çocuğu alabilmesi için bile hala belli bir şekilde uzatmam gerekiyor ona. Yoksa kucaklayamıyor. Acayip beceriksiz ya 🤦🏻‍♀️
Ya alışamadı mi hala, iyi olur bebeğin için bencede çünkü havalar çok sıcak ya ben 2 gün yikamasam cok huzursuz oluyorum

Ya alışamadı mi hala, iyi olur bebeğin için bencede çünkü havalar çok sıcak ya ben 2 gün yikamasam cok huzursuz oluyorum
Ben hep huzursuzum banyosu konusunda. Kendim yıkayamadığım için hala ara ara o yetersizlik hissi de geliyor üstelik. İnşallah becerebilirim ya

Taam siz elaktarları paspasın altına bırakın. Biz siz gelene kadar ortalığı temizler toparlarız. Gözünüz arkada kalmasın hiç

Bir yere gittiğimiz yok da işte hayaller dünyası. Hani gitsek gidebilir miyiz diye soruyorum. Bugün 3 saatlik yolculukta sadece yarım saat uyuyup geri kalan yolu huzursuz, terli ve ağlayarak geçiren bir çocukla gelmemişimcesine hayaller hem de. Ders almayan cinsinden 🙈

Yok ben sende o potansiyeli görüyorum. Sen bu sene tatile gidersin bebeyle 🤗 otel araştırırken de yaz mutlaka. Ama Sen en iyisi bize gel 😃 boşver oteli. Bizde yemekleri annem yapıyor bir ek gıda uzmanı kendisi üstelik 😂

Yaaaaani öyle bir anlatmışınız ki hepimiz bebek insanını mı yıkıyoruz diye düşündüm 🤣

Havlu filelere de bak istersen. Köpük kadar kalın değil, ince fileler kadar da zar gibi değil. Biz ondan memnun kaldık. Ben tek başıma yıkayamıyorum o ayrı

Ben hep huzursuzum banyosu konusunda. Kendim yıkayamadığım için hala ara ara o yetersizlik hissi de geliyor üstelik. İnşallah becerebilirim ya
Kuzum kafada bitiyor olay, ben herşeyin üstesinden gelirim diceksin önce. Kızımda 21 yaşındaydım gene kendim yıkıyordum korkmuyordum baktım beceriyorum sonra zamanla da ustalaşıyorsun 😂

3 4 aysa en kötü böyle devam ederim de bu hem mama oturağı hemfr yıkama oturağı olan oturaklar işe yarar mı acaba ilerisi için 🤨
Evet onlar iş götür bence mantıklı geliyor bana da
Kuzum bak fileye yatır çocuğu hic hareket ettirmene gerek yok. Yavaş yavaş su dök vücudunu yıka,sırtını yapman şart değil zaten arkaya köpük gidiyor ya , kafasını da yavaş yavaş su dök o sırt üstü yatarken. Hiç yüzüne gelmiyor su yavaş dökersen. Şampuanla en sonda ters çevirip bi tas su dök vücuduna tamam zaten 5 dk da bitiyo

6 da kalkıyor ya bizimki eşim kalkmış kırmızı balık açmış koymuş beşiğin kenarına ay Buda susmuş izliyor çıt çıkmıyor ama. Sessizliğe uyandım baktım çocuk kırmızı balık izliyor pür dikkat bide kahkaha atmasın mı izlerken 😂 napıyosun dedim el kadar bebeğe, e görmüyor musun çocuğun canı sıkılmış nasıl mutlu diyor 😂 aldım kırmızı balığı kapattım ağladı babasıda al işte üzdün çocuğu diye üstüne vicdan yaptırdı 🥹 tereyağ gibi üste çıkmak derler ya heh tam da o 😂
öff bu erkeklerin rahatlıgı. ben kızıma 18 ay ekran göstermedim çok katıydım. ama bu yavrum ablasının sayesinde tv açık oldugu için ters tarafa koyuyyorum yine dönüyo bakacam diye

öff bu erkeklerin rahatlıgı. ben kızıma 18 ay ekran göstermedim çok katıydım. ama bu yavrum ablasının sayesinde tv açık oldugu için ters tarafa koyuyyorum yine dönüyo bakacam diye
Valla napalım artık ya bu çağ da çok zor sakınmak kafalarını çevirdiği yerde ekran var 😰

ben sadece ilk banyosunu annemle yaptırdım onun dışında hep tek yıkadım normalde filede yıkıyordum. ama 1 aydır annemdeyim burda küvet filesi yok. eski tip büyük leğenler var ya onlara saç havlusu seriyorum. havlunun iki uzun kenarını legenin yanlarından aşagı uzatıyorum sırtı için. içine oturtuyorum sırtı havluda poposu havluda. bir elimle de tutuyorum. diğer elimde duş başlıgı yıkıyorum. siz gülücük atın ona mutlu ve huzurlu bakın. eger sttesli bakarsanız çocuk anlayıp huysuzlanıyo. ben su çok güzel ohh rahatladık diyerek yıkıyorum telaşlı hareketler yok. bebeklerin şampuanı göz yakmıyor rahat olun. en son sırtını çevirip saçını yıkayıp vucuduna su döküyorum.
en önemlisi de sık yıkamak heegün yıkarsanız işiniz kolaylaşır. her girdiğinizde hızlıca su döküp çıkarsınız. ne kadar uzun süre yııkamazsanız o kadar zorlaşır ince yıkamak zorunda kalırsınız.
son oalrak hep söyledim yine söylüyorum 1 aya mama sandalyrsinde yıkarken bana dua edeceksiniz 🤣

Evet onlar iş götür bence mantıklı geliyor bana da

Kuzum bak fileye yatır çocuğu hic hareket ettirmene gerek yok. Yavaş yavaş su dök vücudunu yıka,sırtını yapman şart değil zaten arkaya köpük gidiyor ya , kafasını da yavaş yavaş su dök o sırt üstü yatarken. Hiç yüzüne gelmiyor su yavaş dökersen. Şampuanla en sonda ters çevirip bi tas su dök vücuduna tamam zaten 5 dk da bitiyo
O zaman direk oturak araştırması yapayım indirim olduğunda alırım hem bi yere giderken de iyi olur

Ay benim bebe 8.30ta kucaktan düştü şükür yatağına yattı bende evi toparladım ya nasıl güzel bişeymiş bu keşkem hep böyle olsa erkenden uyusa 🙏🥰

Ben uyudu mu kendim de devriliyorum 🤣 ev toplamak falan helal olsun yemin ediyorum, hep hayal benim için:KK51:

Ben uykuyu seven biriyim ya uykusuz kalınca ben ben değilim 😂😂

Aynen ben de. O yuzden aylardir kendimi bulamiyorum, kimim la ben :KK45:

Aynı cnm ya devam, gece çıkarıyor ellerini uyandırıyor kendini, bilmiyorum nasıl alışacak ya

Canim tek kol açarak başla önce, tek elini kundakla, sonra açikta kalan elinin tatafina dogru yan yatir, sirtina da rulo şeklinde havlu carşaf falan koy. Bi sağ kol bi sol kol boyle başla. Sonra sirt üstü tek kol kundaklayip dene. En son zaten diğer elini kurtarip iki kol açar kendisi

Yok ben sende o potansiyeli görüyorum. Sen bu sene tatile gidersin bebeyle 🤗 otel araştırırken de yaz mutlaka. Ama Sen en iyisi bize gel 😃 boşver oteli. Bizde yemekleri annem yapıyor bir ek gıda uzmanı kendisi üstelik 😂

Bahçeye ek denize nazır bir ev 🤣 Tamam gardınızı alın, roket takımı geliyor
Bak çok çağırıyosun gelicez sonunda kapına bi sabah eheee veheeee lerle :KK55:

Bizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper 🤣

Anca boyle cözebildik olayi 🤣

O zaman direk oturak araştırması yapayım indirim olduğunda alırım hem bi yere giderken de iyi olur

Seceneklerden haberdar eder misin beni acaba ben de bakayim 🤩

Bizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper 🤣

Anca boyle cözebildik olayi 🤣
Ben normalde de her işi talimatla yaptırıyorum. Bazen talimat tutmuyor. Çocuğu riske atamıyorum

X