2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
06.50'de uyandı. Bu saate kadar sadece yarım saat uyudu. Sadece memede uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. Öğleden sonra parka götüreceğim ama hastalandıktan sonra park uykuları da yalan oldu

Bir de şu tek satılan buharda pişirme aparatlarının düzgün bir markasını bulan burayı da linkleyebilir mi? Güvenilir olarak bunları buldum ama gereksiz pahalılar

Ben dün baktım buhar aparatlarına baktım bende ama bilemedim en iyisi hangisi

Vk&Vk Katlanabilir Buharda Sebze Pişirme Haşlama Aparatı Buharlı Pişirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bi böyleleri var bide Philips kiwi markalarının da var ama onlar daha pahalı senin paylaştıklarından

Normal suda pisiremiyor muyuz ya eskiden böyle şeyler var mıydı ben hatırlamıyorum hic, biz yeğenlerim de (10 yıl önce) normal pişirip veriyorduk herşeyi

06.50'de uyandı. Bu saate kadar sadece yarım saat uyudu. Sadece memede uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. Öğleden sonra parka götüreceğim ama hastalandıktan sonra park uykuları da yalan oldu
Benimki sabah ilk saatler uyumadiysa o günkü tüm gündüz uykularini da uyuyamiyor yorgunluktan. Sadece memede tutsan bi daha baska türlü uyutabilmek icin kirk takla atman gerekir. Ben baska turlusunu beceremedim

Gorumcedeyim simdi, herkes salondan cikti, perde kapadik, fön sesi açtik, klima açtik. Yaninda beklememe ragmen yine memede uyumak istedi :/

Normal suda pisiremiyor muyuz ya eskiden böyle şeyler var mıydı ben hatırlamıyorum hic, biz yeğenlerim de (10 yıl önce) normal pişirip veriyorduk herşeyi
Ablam da öyle yaptı ama vitamini gidiyormuş. Ben de galiba oraya doğru gidiyorum
Ya kendi bu hale getirdi. Sallamaya razı olmuştum ben birdenbire kestirdi onu. Sallarken çığlıklar atarak bıraktı sallanarak uyumayı. Ne yapacağım bilmiyorum. Memeden ana kucağına indirince arkaya da yağmur sesi açıyorum uyuyacak gibi oluyor. Sadece yarım saat işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…