Ay kızlar bu uyuma-uyanma süreleri konusunda sayenizde bilinçlendim ben de zannediyorum ki geç uyutsam geç kalkar bundan sonra çocuğu zorlamicamÇok sağolun
Geç uyuma çocuk hem geceleri çok kalkıyor hemde erken uyanıyor ya eskiler hep öyle diyor ama yanlış bilgiAy kızlar bu uyuma-uyanma süreleri konusunda sayenizde bilinçlendim ben de zannediyorum ki geç uyutsam geç kalkar bundan sonra çocuğu zorlamicamÇok sağolun
Ben dün baktım buhar aparatlarına baktım bende ama bilemedim en iyisi hangisi06.50'de uyandı. Bu saate kadar sadece yarım saat uyudu. Sadece memede uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. Öğleden sonra parka götüreceğim ama hastalandıktan sonra park uykuları da yalan oldu
Bir de şu tek satılan buharda pişirme aparatlarının düzgün bir markasını bulan burayı da linkleyebilir mi? Güvenilir olarak bunları buldum ama gereksiz pahalılar
Kütahya Porselen Mammi 3 Parça Porselen Buharlı Pişirici | Kütahya Porselen
Kütahya Porselen Mammi 3 Parça Porselen Buharlı Pişirici ürünü en uygun fiyatlarla Kütahya Porselen'de. Avantajlı fiyatları kaçırmamak için hemen tıklayın.kutahyaporselen.com
Korkmaz Perla 20x12 cm Buharlı Tencere Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
Korkmaz Perla 20x12 cm Buharlı Tencere Seti : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Vk&Vk Katlanabilir Buharda Sebze Pişirme Haşlama Aparatı Buharlı Pişirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bi böyleleri var bide Philips kiwi markalarının da var ama onlar daha pahalı senin paylaştıklarından06.50'de uyandı. Bu saate kadar sadece yarım saat uyudu. Sadece memede uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. Öğleden sonra parka götüreceğim ama hastalandıktan sonra park uykuları da yalan oldu
Bir de şu tek satılan buharda pişirme aparatlarının düzgün bir markasını bulan burayı da linkleyebilir mi? Güvenilir olarak bunları buldum ama gereksiz pahalılar
Kütahya Porselen Mammi 3 Parça Porselen Buharlı Pişirici ürünü en uygun fiyatlarla Kütahya Porselen'de. Avantajlı fiyatları kaçırmamak için hemen tıklayın.kutahyaporselen.com
Korkmaz Perla 20x12 cm Buharlı Tencere Seti : Amazon.com.tr: Mutfakwww.amazon.com.tr
Evet pek fingirdek , diğeri büyüyünce ikisiyle nasıl baş ederim bilemiyorumYaa nasi yaramaz bakişlar onlarçok oyunbaz mi sari kiz, annesi?
Normal suda pisiremiyor muyuz ya eskiden böyle şeyler var mıydı ben hatırlamıyorum hic, biz yeğenlerim de (10 yıl önce) normal pişirip veriyorduk herşeyi06.50'de uyandı. Bu saate kadar sadece yarım saat uyudu. Sadece memede uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. Öğleden sonra parka götüreceğim ama hastalandıktan sonra park uykuları da yalan oldu
Benimki sabah ilk saatler uyumadiysa o günkü tüm gündüz uykularini da uyuyamiyor yorgunluktan. Sadece memede tutsan bi daha baska türlü uyutabilmek icin kirk takla atman gerekir. Ben baska turlusunu beceremedim06.50'de uyandı. Bu saate kadar sadece yarım saat uyudu. Sadece memede uyumak istiyor ne yapacağımı şaşırdım. Öğleden sonra parka götüreceğim ama hastalandıktan sonra park uykuları da yalan oldu
Birbirleriyle oynar onlar annesiEvet pek fingirdek , diğeri büyüyünce ikisiyle nasıl baş ederim bilemiyorum
Makine olanları mıVk&Vk Katlanabilir Buharda Sebze Pişirme Haşlama Aparatı Buharlı Pişirici Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bi böyleleri var bide Philips kiwi markalarının da var ama onlar daha pahalı senin paylaştıklarından
Vitamini suda kalmasın diye artık böyle yapıyorlar gayet mantıklıNormal suda pisiremiyor muyuz ya eskiden böyle şeyler var mıydı ben hatırlamıyorum hic, biz yeğenlerim de (10 yıl önce) normal pişirip veriyorduk herşeyi
Ablam da öyle yaptı ama vitamini gidiyormuş. Ben de galiba oraya doğru gidiyorumNormal suda pisiremiyor muyuz ya eskiden böyle şeyler var mıydı ben hatırlamıyorum hic, biz yeğenlerim de (10 yıl önce) normal pişirip veriyorduk herşeyi
Ya kendi bu hale getirdi. Sallamaya razı olmuştum ben birdenbire kestirdi onu. Sallarken çığlıklar atarak bıraktı sallanarak uyumayı. Ne yapacağım bilmiyorum. Memeden ana kucağına indirince arkaya da yağmur sesi açıyorum uyuyacak gibi oluyor. Sadece yarım saat işteBenimki sabah ilk saatler uyumadiysa o günkü tüm gündüz uykularini da uyuyamiyor yorgunluktan. Sadece memede tutsan bi daha baska türlü uyutabilmek icin kirk takla atman gerekir. Ben baska turlusunu beceremedim
Gorumcedeyim simdi, herkes salondan cikti, perde kapadik, fön sesi açtik, klima açtik. Yaninda beklememe ragmen yine memede uyumak istedi :/
Direk suda pişirmeyin deniyor ama bende bilemiyorumNormal suda pisiremiyor muyuz ya eskiden böyle şeyler var mıydı ben hatırlamıyorum hic, biz yeğenlerim de (10 yıl önce) normal pişirip veriyorduk herşeyi
EvetMakine olanları mı
Birbirleriyle oynar onlar annesisaksilari kirar döker suçu birbirlerine atarlar
Oioiler bi daha indirime girmezse mecbur bu tiplerden alicam ben de. O tabak bolmeliydi ve 120 liraya dusmustu.Kızlar ya bide mama tabağı ne önerirsiniz? YumioKids Silikon Mama Kasesi Vakumlu (PEMBE). Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben böyle bişey buldum da iyi midir bilemedim
Aynen bende o sıra almadığıma pişman oldum 197 TL şimdi trendyoldaOioiler bi daha indirime girmezse mecbur bu tiplerden alicam ben de. O tabak bolmeliydi ve 120 liraya dusmustu.