2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben uyudu mu kendim de devriliyorum 🤣 ev toplamak falan helal olsun yemin ediyorum, hep hayal benim için:KK51:

Aynen ben de. O yuzden aylardir kendimi bulamiyorum, kimim la ben :KK45:

Canim tek kol açarak başla önce, tek elini kundakla, sonra açikta kalan elinin tatafina dogru yan yatir, sirtina da rulo şeklinde havlu carşaf falan koy. Bi sağ kol bi sol kol boyle başla. Sonra sirt üstü tek kol kundaklayip dene. En son zaten diğer elini kurtarip iki kol açar kendisi
Evi aferdesiniz 💩 götürdüğü için bende ilk defa evi topladım kahve keyfi yapıp yattım direk 😂 bende kendimi bulamıyorum daha inşallah buluruz 😅

Bizde de bu problem vardi, eşim tutmaya bile çekiniyordu. Komut vererek cozdum olayi, dirseklerini yapistir bedenine hah, dirsekten kir kollarini kepce gibi. Al simdi ellerinle kavra guzelce (cibildak bebeyi kucahina atip havluya sarip geri aliyorum burda)
Baska diyalog:
Bak elimin oldugu yere yavaşca dök suyu. Tamam bu kadar da yavas degil, yok bu kadar da hizli degil. Hah oldu bak süper 🤣

Anca boyle cözebildik olayi 🤣

Seceneklerden haberdar eder misin beni acaba ben de bakayim 🤩
Tamam bi toplayım link paylaşırım direk 🥰

ya ben mart annelerinden geliyorum 😂 8.30 ta uyuyunca sabah kaçta uyanıyor bebeğiniz? bir de gece kaç kere kalkıyor?
Normalde 6 da güne başlıyordu gecede 3 veya 4 defa emziriyordum. Bugün bi farklılık yapıp ben 5 e alarm kurup kalktım o uyanmadan emzirdim ve 8.30 da uyandı 💃💃

Bende her şeyinde çağırıyorum valla gelsin yardım etsin , bakıyorum kaçmış balkona hemen sesleniyorum :rolleyes:

8:30 da uyuyan bebe çok enteresan bir varlık bana göre sanki sadece kitaplarda filmlerde falan var , gerçekliğine inanamıyorum :KK57: Dört buçuk ayda tek bir kere 9:30 gibi sanırım uyudu . Gece 12 den aşağı uyumuyor .
12 den önce uyumuyorsa öncesinde uykuyu alıyor demektir. En son uykuyu kaçta uyuyor mesela? Gece uykusundan önceki uykuyu soruyorum

12 den önce uyumuyorsa öncesinde uykuyu alıyor demektir. En son uykuyu kaçta uyuyor mesela? Gece uykusundan önceki uykuyu soruyorum

Değişiyor hep ama en fazla 1 saat olarak . Bazen öğlen 3 te uyuyup 5 buçuk gibi , bazen 4 te uyuyup 6-7 gibi . 3 te uyuduysa 7 gibi falan bir yarım saat dalıyor .

Ya demeyin öyle ben de kızım keşke biraz daha geç uyusa diye üzülüyorum 8.30 çok erken😂 her gün alarm gibi 8.30-9 arası uykusu geliyor tutamıyorum bi türlü bu saati ileri alamadım😅
Sabah 6da uyanıyor çünkü biraz daha geç uyansa hiç fena olmaz😅
Benimki 20.30-06.00 gibiydi. Sonra 21.00 oldu, 21.30 oldu, 22.00 oldu. 22.30-23.00'e kadar uzuyor bazı geceler. Uyanma saati maalesef nadiren 07.00'ye geliyor. Genelde 06.00 bazen daha da erken ayakta. Uyanma saati ilerlemeyebilir yani çok da şey etmemek lazım. En güzeli o uyuyunca siz de uyuyun
Kızlar aranızda goon marka bebek bezi kullanan varsa Hepsiburada da ebebekte indirimi var
Goon kanayan yaram. Disney serisi leş ben Dalin serisini kullanıyordum ve gördüğüm en dayanıklı, en güzel bezdi. Artık ellerinde kalanlardan başka satmıyorlar. Onlar da zar zor buluyorsun hep eski tarihli

Benimki 20.30-06.00 gibiydi. Sonra 21.00 oldu, 21.30 oldu, 22.00 oldu. 22.30-23.00'e kadar uzuyor bazı geceler. Uyanma saati maalesef nadiren 07.00'ye geliyor. Genelde 06.00 bazen daha da erken ayakta. Uyanma saati ilerlemeyebilir yani çok da şey etmemek lazım. En güzeli o uyuyunca siz de uyuyun

Goon kanayan yaram. Disney serisi leş ben Dalin serisini kullanıyordum ve gördüğüm en dayanıklı, en güzel bezdi. Artık ellerinde kalanlardan başka satmıyorlar. Onlar da zar zor buluyorsun hep eski tarihli
Aa üretimi durdurdular o zaman kötü olmuş ya

Ben uyudu mu kendim de devriliyorum 🤣 ev toplamak falan helal olsun yemin ediyorum, hep hayal benim için:KK51:

Aynen ben de. O yuzden aylardir kendimi bulamiyorum, kimim la ben :KK45:

Canim tek kol açarak başla önce, tek elini kundakla, sonra açikta kalan elinin tatafina dogru yan yatir, sirtina da rulo şeklinde havlu carşaf falan koy. Bi sağ kol bi sol kol boyle başla. Sonra sirt üstü tek kol kundaklayip dene. En son zaten diğer elini kurtarip iki kol açar kendisi
Geceleri kendi açıyor zaten cnm uyandırıyor kendini ellerini hareket ederek, ama alışması lazım haklısın, ara ara kundaksiz uyutmaya çalışayım artık

bez baby turco kullanıyorum ben doğdugundan beri araya bi kez molfix bir süre de soffio girdi. ama baby turco 4 numarayı tanrsi 1.43e aldım en son ben çok memnunum.
bizimki 8 buçujta uyuyo ama 9a 10 kala gibi yanından ayrılabiliyorum. sabah da alarm gibi 7de kalkıyo. gece uyanmaları saymıyorum. boşverin onları

bez baby turco kullanıyorum ben doğdugundan beri araya bi kez molfix bir süre de soffio girdi. ama baby turco 4 numarayı tanrsi 1.43e aldım en son ben çok memnunum.
bizimki 8 buçujta uyuyo ama 9a 10 kala gibi yanından ayrılabiliyorum. sabah da alarm gibi 7de kalkıyo. gece uyanmaları saymıyorum. boşverin onları
Baby turconun ıslak mendili bana çok kokulu gelmişti bezide öyle mi

X