2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
kız ben o ikeanın karıştırma kabını 6 yıldır kullanıyorım bana mısın demedi ama hep elde yıkadım

gelin tabii de biz tam şeye gidiyoduk ya şeyeee bildin mi he oraya işte
Taam siz elaktarları paspasın altına bırakın. Biz siz gelene kadar ortalığı temizler toparlarız. Gözünüz arkada kalmasın hiç
İlk başlayacağı zamanlara denk gelirse yoğurt ve meyve püreleri rahat olur da sebzeler sıkıntılı bide otelde birçok kişiye yemek yapıldığı için tuzsuz bişey bulamazsın bebiş için
N Neal kaşık maması da götür yanında pratik olur,hem doyurucu.
Bir yere gittiğimiz yok da işte hayaller dünyası. Hani gitsek gidebilir miyiz diye soruyorum. Bugün 3 saatlik yolculukta sadece yarım saat uyuyup geri kalan yolu huzursuz, terli ve ağlayarak geçiren bir çocukla gelmemişimcesine hayaller hem de. Ders almayan cinsinden
Harfi harfine aynı şekilde yıkıyorum hiç zorlanmiyorum
Tecrübeli analar online çok kolay böyle yıkamak şipşak max 10 dk çocukta rahatlıyor hem yıkandıkça hemen uyuyor akşamları
Yaaaaani öyle bir anlatmışınız ki hepimiz bebek insanını mı yıkıyoruz diye düşündüm
Alışana kadar tekrar tekrar deneyim o zaman bende ya
Havlu filelere de bak istersen. Köpük kadar kalın değil, ince fileler kadar da zar gibi değil. Biz ondan memnun kaldık. Ben tek başıma yıkayamıyorum o ayrı

O en son kısmı yapamıyorum ya aslında bi gün eşim varken yapsam alisirim belki bende

Ben tatil hayallerini hep seneye kuruyorum ya bu sene ümitlenmeye gerek yok hiç bi bakayım havlu fileyede

"Bitti gitti" kısmını mı? En çok orayı merak ettim. Roman gibi okudum. Çok güzel
Demi ya ben alışmak istiyorum çünkü eşim vardiyalı çalışıyor yikayamiyoruz her gün, yikasak yavrum rahatlıyor sıcak çok havalar

Demi ya ben alışmak istiyorum çünkü eşim vardiyalı çalışıyor yikayamiyoruz her gün, yikasak yavrum rahatlıyor sıcak çok havalar
Ya bizimki banyo yaptırırken balık gibi. 4 çocuk iki torun büyütmüş annemin elinden bile kayıyor, kıpır kıpır. Çok keyif alıyor gibiyken birden "Hüeeeğğğ" diye ağlamaya başlıyor. Yani kendi başıma yıkamayı geçtim, biz daha eşimle ikimiz tek yıkayamadık hiç. Bana çok ütopik geliyor o yüzden :/

Bi gözümde canlandı da bu bebeler çok sıpa ya

Kac günde yapıyor banyo belki alismamistir, benimki alıştı sanki, cok ağlamıyor babasıyla yıkayınca, anneannesiyle yıkayınca ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…