2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben 60 ile hamile kaldım 65 görünüyorum ama aşırı sisiyor ellerim sabahları. diyetisyenle görüştüm zaten şeker diyeti yapıyorum 5. Aydan sonra muhtemelen yine yaparım diyetisyen kadın doğuma gittiktrn sonra randevu vereyim demisti haftaya giderim muhtemelen gayet sağlıklı uzmanla devam etmek eğer boyunuza göre fazlaysa kilonuz gidebilirsiniz
Boyum 1,65 kılom 71 ken zayıflarım ılkk 3 ay dıyordum ama suan gıttikce alıyorum . daha doğrusu şişiyorum. ınstagramda bır dıyetısyen buldum hamıle dıyetısyenı ama aylık 350 tl ucretı de cok geldı nabıcammmmm bilmiyormmmm :KK43:

Kanı dün verdim dün de adet günümdü gecikme olmamıştı daha son gebeliğimde adetten önce test vermiştim 400 e yakın çıkmıştı oda 8 haftalık düşük oldu o yüzden korkuyorum sanırım 😔
Canim ayni bat günlerimiz bence degerin iyi korkma belki gec dollenme olmsutur bende bugun kan verdim yarin cikacak insllah senin gibi iyi bir değerim çıkar 🤲
Cnm korkma inslla birsey olmaz rabbime sigin stres yapma

Merhaba arkadaslar sat 16 mayis dun ve bugun gebelik testi yaptim silik cizgi ile ogrendim ama icim rahat degil ya kimyasalsa diye hatta sanki dunku cizgim cok hafif daha belirgin gibiydi kan icin regli gunumu bekliyorum cumartesi bat simdi kan versem yine dusuk degerle kafam karisacak...3.kuzum olacak nasip olursa 1 yildir istiyorduk bu ay rahim filmi cekilmistim

Beklenmedik bir hamilelik olacak yani 😄 hayırlısı olsun hakkınızda 🙏
Öyle olacak nasipse evet şimdi sizleri okuyup hem sürece yeniden adapte olmaya çalışıyorum hem de daha ileride düşündüğüm bu fikri iyice kanıksamaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı test almamak için tutuyorum kendimi 🤭

Merhaba arkadaslar sat 16 mayis dun ve bugun gebelik testi yaptim silik cizgi ile ogrendim ama icim rahat degil ya kimyasalsa diye hatta sanki dunku cizgim cok hafif daha belirgin gibiydi kan icin regli gunumu bekliyorum cumartesi bat simdi kan versem yine dusuk degerle kafam karisacak...3.kuzum olacak nasip olursa 1 yildir istiyorduk bu ay rahim filmi cekilmistim
Testler aynı mı farklı mı? Olumsuz düşünmeyin kafanıza takacağınıza gidin kanınızı verin iki gün sonra tekrar baktırın değerlerinize hayırlı olsun şimdiden

Testler aynı mı farklı mı? Olumsuz düşünmeyin kafanıza takacağınıza gidin kanınızı verin iki gün sonra tekrar baktırın değerlerinize hayırlı olsun şimdiden
Ayni test markasi ikisinide sabah ilk idrarla yaptim ya kan verincede ayri bir stres oyuzden gunume kadar beklim dedim testleri eklim sizde gorun

Ayni test markasi ikisinide sabah ilk idrarla yaptim ya kan verincede ayri bir stres oyuzden gunume kadar beklim dedim testleri eklim sizde gorun
Bence silik oluşuna çok takılmayın sonuçta her türlü ihtimali barındırıyor bu testler. Yollayın bakalım

Ustteki dun yaptigim alttaki bugun

Eklentiler

• 20210608_114444.jpg
    20210608_114444.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 58
Canim ayni bat günlerimiz bence degerin iyi korkma belki gec dollenme olmsutur bende bugun kan verdim yarin cikacak insllah senin gibi iyi bir değerim çıkar 🤲
Cnm korkma inslla birsey olmaz rabbime sigin stres yapma
Çok teşekkür ederim canım hadi inş hayırlı sonuçlar çıkar seninde aslında dediğin gibi Allah’a sığınıp oluruna bırakabilsek en güzeli ama işte insan düşünmeden edemiyor

Doğumdan sonraki 1 hafta sonunda 8 kg gitmişti, 70 kg idim 🤗😄 moralim düzelsin diye 1 hafta sonunda tartılmıştım 😃 kızım da 3.400 gr doğmuştu 🥰
Ben dogumdan sonra 63 idim aslında hepsi gitmişti oğlum 3 kilo doğmasına rağmen ama sonra kötü şeyler oldu emzirmede gece tatli krizleri aşırı acikmalar bu durumu güzel değerlendiremedim malesef 😉

Boyum 1,65 kılom 71 ken zayıflarım ılkk 3 ay dıyordum ama suan gıttikce alıyorum . daha doğrusu şişiyorum. ınstagramda bır dıyetısyen buldum hamıle dıyetısyenı ama aylık 350 tl ucretı de cok geldı nabıcammmmm bilmiyormmmm :KK43:
Bulunduğun şehirden bulman daha mantıklı online diyet arti ücret ekliyorlar malesef ben daha önce gidip kilo verdiğim diyetisyenimden aldim onunda online ücreti makul istersen özelden verebilirim iletişim adresini

X