2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Günaydın kızlar kan sonucum çıkmış sonuç 249 biraz düşük gibi geldi bana ama sizlerin kaç çıkmıştı bugünde çok karnım ağrıyor çok huzursuzum karın ağrısı olan oldumu hiç bugün tam 4 haftalık gözüyor takvimde
Benim bat 2 gün gectiginde 216 idi haftanız göre normal bence ama

Yaşadığın şehrin adını yazarak aile sağlık merkezi de google’a, oradan da lab sonuçlarına girceksin, sana verdikleri bir kağıt olmalı, hasta barkod no var o kağıtta, o kodu, tc’ni ve soyadını yazıp görebilirsin sonucu sanıyorum 🤔😉

barkodu aldıp kana yapıştırdı diğerini çöpe attı
aklıma istemek gelmedi ya

Kizlar gittim doktora kese göründü 5+0 im bugun kanama alani var dedi ve progestan verdi. Yola çıkcaktim sen bilirsin dedi ama ben de cikmayayim diyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun insallah.
Gecmis olsun canım ama cikmasan daha için rahat olur kanaman olmadı normalde değil mi

evet dün verdim, yarın öğlenden sonra cıkar dedi
e nabızda kan verdiğim görünüyor ama değerim yok.
Canim bende göremiyorum doktor acmadan gorunmuyor sanırım doktor açtıktan sonra çıkıyor e nabizda benimkinde oyle oluyor ne zaman tahlil versem

Ustteki dun yaptigim alttaki bugun
Merhaba cnm benimde boyel bugun kan testi verdim yarina cikacak insllah guzel haber alirim
Ben çat günü iliski olmustu 25 mayista o yuzden yeni diye dusunuyorum sende yum tarihini biloyorsan ona gore hesapla cnm
Rabbim keseyi ve bebegi gormeyi nasip etsi stres yapma cnm hersey olacagina varir rabbim gonlune gore versin

Merhaba kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun bende şubat annesi adayıyım 2 tane test yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim dün bugün sonucunu alicam bakalım heyecanliyim 3. Çocuk olmasına rağmen 🙂

Eklentiler

• IMG-20210605-WA0003.jpeg
    IMG-20210605-WA0003.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar hepinizin hamileliği hayırlı olsun bende şubat annesi adayıyım 2 tane test yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim dün bugün sonucunu alicam bakalım heyecanliyim 3. Çocuk olmasına rağmen 🙂
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah bat neydi sizin?

Merhaba cnm benimde boyel bugun kan testi verdim yarina cikacak insllah guzel haber alirim
Ben çat günü iliski olmustu 25 mayista o yuzden yeni diye dusunuyorum sende yum tarihini biloyorsan ona gore hesapla cnm
Rabbim keseyi ve bebegi gormeyi nasip etsi stres yapma cnm hersey olacagina varir rabbim gonlune gore versin
Benimde catlama 27 mayis ovulasyon testiyle 2 deneme yaptik zaten biri gece biri oglen sende hayirli sonuclar al insallah

Kizlar cok kafam kariisti doktor son adet tarihimi bile sormadi, kanama var yerlesme kanamasi da olabilir dedi kese görünüyor, beta bakalim yinede dedi. Dış gebelikten filan mi suphelendiki

Kizlar cok kafam kariisti doktor son adet tarihimi bile sormadi, kanama var yerlesme kanamasi da olabilir dedi kese görünüyor, beta bakalim yinede dedi. Dış gebelikten filan mi suphelendiki
Canım benim önceki gebeliğimde 5 haftalıkken gitmiştim çok aşağıda ama tüpte değil demişti dış gebelik değil demişti yani anladığım kadarı ile hemen anlıyorlarmış gebeliği

X