2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Herkese merhabalar uzun süredir takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ovülasyon testi ile bu kez hamile kaldım. Bhcg değerlerim 28 mayıs 73, 31 mayıs 289 ve 2 Haziran 843 çıktı. Druma sonuçları attığımda istediğimiz gibi dedi. Bugün 5+4 ve randevumuz var inşallah kesemizi göreceğiz. Dış gebelik korkum da var ama yaşadığım başarısızlıklardan sonra artık umutluyum.
Hayirli olsun rabbim sağlıkla ilerlemeyi ve kucaginiza almayi nasip etsin

Herkese merhaba 5.5 sene sonra yeniden geldim hiç planda olmayan bir şekilde tam yumurtlama dönemlerinde korunmasız ilişki yaşadık. Ve psikolojik olmadığını düşündüğüm kızımda da yaşadığım belirtiler yaşıyorum bat 14 haziran çaktırmasam da heyecanlıyım sanki. Buradaki hamile anneler sağlıkla kucaklayın yavrunuzu. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah bekleyenlere de

Herkese merhabalar uzun süredir takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ovülasyon testi ile bu kez hamile kaldım. Bhcg değerlerim 28 mayıs 73, 31 mayıs 289 ve 2 Haziran 843 çıktı. Druma sonuçları attığımda istediğimiz gibi dedi. Bugün 5+4 ve randevumuz var inşallah kesemizi göreceğiz. Dış gebelik korkum da var ama yaşadığım başarısızlıklardan sonra artık umutluyum.
Adınıza çok çok çok sevindim gerçekten mucize Allah ol deyince oluyor inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi

Kizlar gittim doktora kese göründü 5+0 im bugun kanama alani var dedi ve progestan verdi. Yola çıkcaktim sen bilirsin dedi ama ben de cikmayayim diyorum. Hakkimizda hayırlısı olsun insallah.

Günaydın kızlar kan sonucum çıkmış sonuç 249 biraz düşük gibi geldi bana ama sizlerin kaç çıkmıştı bugünde çok karnım ağrıyor çok huzursuzum karın ağrısı olan oldumu hiç bugün tam 4 haftalık gözüyor takvimde
Cnm kac gun geciktin bence deger iyi gibi 2 gun sonra tekrarla testi

evet dün verdim, yarın öğlenden sonra cıkar dedi
e nabızda kan verdiğim görünüyor ama değerim yok.
Bende dün sabah verdim bu sabah çıktı ama e-nabızda gözükmüyor bana küçücük bi kağıt verdi doktor üzerinde hasta barkodu yazıyor oradaki sayı ile başka bitersen bakıyorsun ben oradan baktım

Kanı dün verdim dün de adet günümdü gecikme olmamıştı daha son gebeliğimde adetten önce test vermiştim 400 e yakın çıkmıştı oda 8 haftalık düşük oldu o yüzden korkuyorum sanırım 😔
İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın canım...😔

Yaşadığın şehrin adını yazarak aile sağlık merkezi de google’a, oradan da lab sonuçlarına girceksin, sana verdikleri bir kağıt olmalı, hasta barkod no var o kağıtta, o kodu, tc’ni ve soyadını yazıp görebilirsin sonucu sanıyorum 🤔😉
evet dün verdim, yarın öğlenden sonra cıkar dedi
e nabızda kan verdiğim görünüyor ama değerim yok.

Herkese merhaba 5.5 sene sonra yeniden geldim hiç planda olmayan bir şekilde tam yumurtlama dönemlerinde korunmasız ilişki yaşadık. Ve psikolojik olmadığını düşündüğüm kızımda da yaşadığım belirtiler yaşıyorum bat 14 haziran çaktırmasam da heyecanlıyım sanki. Buradaki hamile anneler sağlıkla kucaklayın yavrunuzu. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah bekleyenlere de
Beklenmedik bir hamilelik olacak yani 😄 hayırlısı olsun hakkınızda 🙏

Yaşadığın şehrin adını yazarak aile sağlık merkezi de google’a, oradan da lab sonuçlarına girceksin, sana verdikleri bir kağıt olmalı, hasta barkod no var o kağıtta, o kodu, tc’ni ve soyadını yazıp görebilirsin sonucu sanıyorum 🤔😉
Aynen bende öyle baktım sağlık ocağı test sonuçları yazınca çıkıyor laboratuvar sonuçları İçin tıklıyorsun TC barkod ve soyisim yazınca tüm sonuçlar çıkıyor

X