2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende kullanıyorum. Agisdan aliyodum doktirum fitil seklinde al dedi hem kan değerlerini etkilemez hemde olasi yan etkilerini yasamazsin. Bulanti hissi diisnda
Bi belirtim yok hala

Yaaaa sorma gorunce bir duygulandim ki hele o kollari bacaklari ya yerim onuuu
Senin ilk gebelik miydi canım ? doğumda yanıma koyduklarında inanamamıştım, gerçekten de kirpiklerinden minin ayak serçe parmağına kadar her şeyiyle oluşmuş bir bebek vardı yanımda gerçekten ben mi doğurdum şimdi demiştim…sonra kızım ağlamıştı, ben de annecim yok annecim yanındayım demiştim ve bu sefer de annecim lafı çok tuhaf gelmişti ağzımda çok farklı duygular, yaşayınca anlıyorsun…

daha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Biz 1 yıldır planlıyorduk ne zaman kardeşin olsa keşke desem evde kıyamet kopuyordu.Ama hamile olduğumu öğrenince söyledim galiba kardeşin olacak dedim çok mutlu oldu şimdi ha bire karnımı öpüyor.Nasıl böyle bir değişim oldu bizde anlamadık valla..

Ayyyy okurken bile tuylerim diken diken oldu evet benim ilk gebeligim o yuzden her sey ilk su an benim icin, etrafimda da cok fazla hamile veya cocuk buyuten olmadi pek bilgim de yok bu forum o yuzden cok yararli

benimki de gçen sene çok isterdi 6 ay önce asla istemiyorum diyip aglamaya başladı. şimdi de konusunu bile açamıyoruz. süre çok uzun diye bekleyebildiğim yere kadar beklemek istiyorum. sabırsızlanır diye. ama aksine de göbegim çıktı ve kızım anne sen şişman mı oldun diyo

Gunaydin kizlarrrrr. Biz bugun 7+3 olduk. Ama henuz saglik ocagina gitmedim ve tahlilleri hicbirini yaptirmadim. Haftaya yaptirsam sıkıntı olurmu???
Ben dün yaptırdım bugün sağlık ocağına da bir kopyasını verdim kabul ettiler ve tetanos aşısı için gün verdi

Kızlar merhaba,
Hayırlısıyla ben de Şubat 2022 annesi olacağım.
Şu anda gebeliğimin 6. haftasındayım ve progesteron değerim 10.42 çıktığı için progestan fitil kullanıyorum.
Doktorumun söylediğine göre istediği değer 20 civarındaymış.
Aranızda benzer durumda olan var mı?
Bir de hala doktor arayışı içerisindeyim ve içime sinen bir doktor olmadı.
İzmir'de tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Daha önce sorduğum sorular konuşulduysa kusura bakmayın. 205 sayfanın tamamını okuyamadım. :)
İnşallah hep birlikte sağlıklı ve kolay bir süreç geçirir ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Sevgiler

Ayyyy okurken bile tuylerim diken diken oldu evet benim ilk gebeligim o yuzden her sey ilk su an benim icin, etrafimda da cok fazla hamile veya cocuk buyuten olmadi pek bilgim de yok bu forum o yuzden cok yararli

Bilemedim ki belki de bana oyle gelmistir ama cok net bicimde bir ay sonra gel cinsiyeti soyleyecegim dedi

seni çok iyi anlıyorum canım , 4 sene önce ben de senin gibiydim herşeye fransız. Ve etrafımda doğum yapan da hamile olan da yoktu, bu siteye de o zaman üye olmuştum, şubat 2017 anneleri grubuna katılmış ve bir çok konuda bilgilenmiştim. Seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla bu süreç daha güzel geçiyor ve hızlı benim kızımın cinsiyeti de 12.haftada belli olmuştu canım, seninki de olur eğer doktorun yetenekli ise

Biz bu sefer kalp atışını bekledik çünkü geçtiğimiz aralıkta hamileydim, ocakta 5-6 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim ve o zaman için hemen söylemiştik ( testte pozitif çizgiyi görünce ) . Sonra açıklamasını kardeşinin işi çıkmış sonra gelecekmiş diye yaptık doktorumuzla beraber inşallah bu sefer sorunsuz olur her şey ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı
Biz dayanamayıp öğrendiğimiz gibi söyledik Zaten çok istiyordu, heyecanla bekliyor.

Bence yavaş yavaş işlemek lazım bu fikri benim kızım birde 8 yaşında çokta küçük değil aşırı tepki veriyordu kardeş fikrine.

Kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum neler neler konuşulmuş haha İstanbul Avrupa Yakası'nda doktor önerisi olan var mı ? Medipol Hastanesi'ne gidiyorduk ama eşimi hiçbir muayeneye almadılar kalp atışını bile duyamadı hadi onu geçtim bebeği bile göremedi ultrasonda bir kez
Hastane ve doktor değiştirmek istiyoruz

Bir de Medipol Hastanesi'nde bana bir kağıt verdiler içinde madde madde Bir sürü test var toksoplazma testinden hiv testi ne kadar toplam 560 lira tutuyormuş hastane paket yapmış. Acaba doktorlarınız sizden de bu kadar detaylı bir test istedi mi yoksa hastaneye bağlı bir şey mi henüz yaptırmadım çok pahalı olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…