Bende kullanıyorum. Agisdan aliyodum doktirum fitil seklinde al dedi hem kan değerlerini etkilemez hemde olasi yan etkilerini yasamazsin. Bulanti hissi diisndaBende bugün rüyamda kız gördüm ama erken geliyordu . Kızlar benim sonra hiç kanamam olmadı çok şükür yatak istirahatindeyim . Progestan 3. Günden sonra beni bir mayhoş yaptı dengesiz oldum kullanan var mı . 3. Ay bitimine kadar kullanacağımmda
Senin ilk gebelik miydi canım ?Yaaaa sorma gorunce bir duygulandim ki hele o kollari bacaklari ya yerim onuuu
daha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuB
Ay hadi süperCanım gittim doktora bu arada çok derinden geliyordu kalp atışı haftaya tekrar gideceğim şimdilik iyiyimiş bebiş
Biz 1 yıldır planlıyorduk ne zaman kardeşin olsa keşke desem evde kıyamet kopuyordu.Ama hamile olduğumu öğrenince söyledim galiba kardeşin olacak dedim çok mutlu oldu şimdi ha bire karnımı öpüyor.Nasıl böyle bir değişim oldu bizde anlamadık valla..daha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Ayyyy okurken bile tuylerim diken diken olduSenin ilk gebelik miydi canım ?doğumda yanıma koyduklarında inanamamıştım, gerçekten de kirpiklerinden minin ayak serçe parmağına kadar her şeyiyle oluşmuş bir bebek vardı yanımda gerçekten ben mi doğurdum şimdi demiştim…sonra kızım ağlamıştı, ben de annecim yok annecim yanındayım demiştim ve bu sefer de annecim lafı çok tuhaf gelmişti ağzımda çok farklı duygular, yaşayınca anlıyorsun…
Bilemedim ki belki de bana oyle gelmistir ama cok net bicimde bir ay sonra gel cinsiyeti soyleyecegim dedio kadar erken söyleyecekse erkek mi acaba??
benimki de gçen sene çok isterdi 6 ay önce asla istemiyorum diyip aglamaya başladı. şimdi de konusunu bile açamıyoruz. süre çok uzun diye bekleyebildiğim yere kadar beklemek istiyorum. sabırsızlanır diye. ama aksine de göbegim çıktı ve kızım anne sen şişman mı oldun diyoBiz 1 yıldır planlıyorduk ne zaman kardeşin olsa keşke desem evde kıyamet kopuyordu.Ama hamile olduğumu öğrenince söyledim galiba kardeşin olacak dedim çok mutlu oldu şimdi ha bire karnımı öpüyor.Nasıl böyle bir değişim oldu bizde anlamadık valla..
Ben dün yaptırdım bugün sağlık ocağına da bir kopyasını verdim kabul ettiler ve tetanos aşısı için gün verdiGunaydin kizlarrrrr. Biz bugun 7+3 olduk. Ama henuz saglik ocagina gitmedim ve tahlilleri hicbirini yaptirmadim. Haftaya yaptirsam sıkıntı olurmu???
Sizin kac haftalik oldu?Ben dün yaptırdım bugün sağlık ocağına da bir kopyasını verdim kabul ettiler ve tetanos aşısı için gün verdi
Biz dayanamayıp öğrendiğimiz gibi söyledikdaha önce çocugu olan arkadaşlar. söylediniz mi büyüklere abi/abla olacaklarını ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
8+1Sizin kac haftalik oldu?
Ayyyy okurken bile tuylerim diken diken olduevet benim ilk gebeligim o yuzden her sey ilk su an benim icin, etrafimda da cok fazla hamile veya cocuk buyuten olmadi pek bilgim de yok bu forum o yuzden cok yararli
Bilemedim ki belki de bana oyle gelmistir ama cok net bicimde bir ay sonra gel cinsiyeti soyleyecegim dedi
Biz dayanamayıp öğrendiğimiz gibi söyledikZaten çok istiyordu, heyecanla bekliyor.
Geçmiş olsun canım sağlıklı gelsin ikisi de olurHayir olsun bakalim kiz bebismi istiyorsunuz
Progestani bende kullaniyorum ve boyle giderse dahada uzun kullanacağım gibi görünüyor benim kanama alanim var malasef
Bence yavaş yavaş işlemek lazım bu fikri benim kızım birde 8 yaşında çokta küçük değil aşırı tepki veriyordu kardeş fikrine.benimki de gçen sene çok isterdi 6 ay önce asla istemiyorum diyip aglamaya başladı. şimdi de konusunu bile açamıyoruz. süre çok uzun diye bekleyebildiğim yere kadar beklemek istiyorum. sabırsızlanır diye. ama aksine de göbegim çıktı ve kızım anne sen şişman mı oldun diyo