Banada kız doğdu bina içimeSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
Canim vajinal utrasonsa ikisi de kiz eğer karindansa erkek saglikla gelsin kuzucugunSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
Haftaya tekrar gidicem canm inşallah sağlıklı ilerler. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli kucağımıza da alırızGeç döllenme olmuştur canım. Bende öyleyim şuan 8+4 olmam lazım 7+4 doktor öyle dedi
Teşekkür ederim canım bakacağım onaCanim seninle günümüz aynı.ara ara batma falan banada oluyor zaten bu haftalarda adet agrisi gibi ağrı, halsizlik daha cok olurmuş dr kaan kocatepe hafta hafta gebelik videolari paylaşmış ordan takip ediyorum bende tavsiye ederim
Canım birşey olmaz korkma içini ferah tut. Herkeste bulantı olmayabilir. Demekki çokkk rahat geçecek gebeliğin. Birşey olsa mutlaka anlarsın kanama vsMerhaba arkadaşlar ,hepimize hayırlı olsun ,sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi..
benim ilk gebeliğim ve tüp bebek ,ara sıra çok endişe ediyorum ,geçen hafta kalp atışı duyduk vajinal muayene ile ve 2 gün sonra az bişey pembe kanamam oldu,tekrar apar topar dr a gittik ,bebek gayet iyiydi,kanama alanı vs. de yoktu çok şükür bir daha da kanama tarzı bişey olmadı..
bende bulantı vs aşırı başlamadı,sizlere sorum bebeğe bişey olsa hisseder miyimbulantım yok diye endişe etmeli miyim ? kasık ağrım filan da yok buara böyle hissetmem normal mi ?
tecrübeli annelerin cevaplarını bekliyorum
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba iki gündür fena durumdayım bugün ilk kontrolüm vardı şükür benek iyi kalp atışını duyduk haftasına göre büyük bile çıktı ama günlerdir bişey yiyip içmediğim için çok halsiz ve susuz kaldım doktor direk yatış verdi bir kaç gün yatacağım dua edin kolayca geçsin bu süreç
Canım hayırlı olsun bebeğin merak etme bebeğe bişi olsa kanaman olur diye düşünüyorum ayrıca bulantım yok diye üzülme sevin çok zorluyor çünkü hem zaten geç de değil her an başlayabilirMerhaba arkadaşlar ,hepimize hayırlı olsun ,sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi..
benim ilk gebeliğim ve tüp bebek ,ara sıra çok endişe ediyorum ,geçen hafta kalp atışı duyduk vajinal muayene ile ve 2 gün sonra az bişey pembe kanamam oldu,tekrar apar topar dr a gittik ,bebek gayet iyiydi,kanama alanı vs. de yoktu çok şükür bir daha da kanama tarzı bişey olmadı..
bende bulantı vs aşırı başlamadı,sizlere sorum bebeğe bişey olsa hisseder miyimbulantım yok diye endişe etmeli miyim ? kasık ağrım filan da yok buara böyle hissetmem normal mi ?
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Oyyyy günlerimiz aynı ya benimki de mi böyle şimdiSuna bakin
bulantım yok. halsizliğim yok. ben de aynı endişelerdeydim.Merhaba arkadaşlar ,hepimize hayırlı olsun ,sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi..
Deniz kızı gibi annesiSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
Kız diyorlar sağdan gelen ve kalp atımı 140 üstü olanlara. Benim doktor hiç böyle ayrıntı bilgiler vermiyor, sağlıklı deyip geçiyorSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
Herkeste bulantı olmayabilir. Kimisi hiç anlamıyor hamile olduğunu. Endişelenmeyin.Merhaba arkadaşlar ,hepimize hayırlı olsun ,sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi..
Benimki de şubat 2017bu bebeğim de kısmetse şubat doğumlu olacak
hoşbuldum canım.benim kızım mayıs 2017li senin kızın hangi ay?
2017 anneleri bebek özlemiş demek kiMerhaba, benim kızım da mart 2017 libu gebeliğim de martın başını gösteriyor doğum ama ilki sezeryan olduğu için şubat sonu doğum olur kısmetse
Ücretsiz izin mi düşünüyorsunuz yoksa bakıcı mı bende çalışan anneyim ikinci çocuğum olacak inşalalhKizlar bende bingolde yasiyorum , memuruz burda aslen mersinliyiz.
30 yasindayim 4 yasinda bir oglum var.
Hayir olsun bakalim kiz bebismi istiyorsunuzBende bugün rüyamda kız gördüm ama erken geliyordu . Kızlar benim sonra hiç kanamam olmadı çok şükür yatak istirahatindeyim . Progestan 3. Günden sonra beni bir mayhoş yaptı dengesiz oldum kullanan var mı . 3. Ay bitimine kadar kullanacağımmda
Canım benimde bulantım yok ilk hamileliğimde de yoktuMerhaba arkadaşlar ,hepimize hayırlı olsun ,sağlıkla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi..