2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kizlar bugün bebeğimi gördüm ama içim içime sığmıyor elleri ayakları oluşmuş zıpladı ultrasonda ellerini falan gördüm çok güzeldi küçük insanım benim bir an görünce erkek gibi hissettim hic hissim yoktu kiz istiyordum ama ne olursa olsun çok sevineceğim çok özlemişim bu hissi eve çıktık oğlumla kavuştum sevinçten bu saate kadar oyun oynadı Allah kimseyi evladından ayrı düşürmesin. Sizlerde burada şimdiden yakinim oldunuz iyi kötü ne yaşasam yazmak duygularımı paylaşmak istiyorum dunki destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim

Samsung

Günaydın kızlarr eski nickim mimariye
Ben keseyi gördüm bebeği gördüm çok şükür içinde haftaya kalp atışı için gidicem
ultrasonda 3 gün geriye attı 5+3tü adetime göre ultrasonda tam 5 haftalık çıkardı çarşamba günü. E adetime göre doğumuda 27 şubata denk geliyordu şimdi 2 marta attı. Şubatamı geleyim martamı gideyim karar veremedim ama nasip olur Allah izin verirse marta kalmazdır heralde şubatta olurdur ben burda kalıyım

şubatta gelir pıtırcık bence.

Mide bulantısı çeken arkadaşlar var mı bulduğunuz formüller içim ekmek peynir dışında hiçbir şey almıyor.Çay-tatlı-meyve vs asla görmek istemiyorum.Varsa bulduğunuz ilaç yiyecek vb çözümler paylaşın lütfen özellikle akşamları sıcağında etkisi ile kendimden geçiyorum.

şubatta gelir pıtırcık bence.
İnşallah
Burada genelde çubuk kraker diyorlar ama. Annemde naneli şeker çok iyi gelmiş hamileliklerinde. Doktorun belki bir ilaç falan verir bir danış istersen

Ben maden suyu içiyorum akşamları oda rahatlatıyor

Maşallah minige sağlıkla kucagina alirsin inşallah
İlk başta geriden gelebiliyorlar ama büyüdükçe fark kapanıyor hatta ileri bile gidiyor hafta ve kilo olarak bence cnm sen şubat annesi olabilirsin

Ay bende süt ve süt ürünlerini görmek dahi istemiyorum aç kalinca midem felaket bulaniyor yemek yemekte istemiyorum bu sefer birsey yesem yatana kadar midem bir tuhaf oluyor.ben kendimi biraz meyvelerle sakinestiriyorum ama cnm sen hic yemek yiyemiyorsan doktora danis ilac verir en azindan

Çubuk kraker ilk zamanlar yiyordum ama onuda yiyemiyorum artık
Bir doktoruna danış canım en iyisi umarım biran evvel geçer

Maşallah minige sağlıkla kucagina alirsin inşallah
İlk başta geriden gelebiliyorlar ama büyüdükçe fark kapanıyor hatta ileri bile gidiyor hafta ve kilo olarak bence cnm sen şubat annesi olabilirsin
Çok teşekkür ederimm canım inşallahh sağlıklı olsunda başka birşey istemem
Bir şey sorucam doktor bana maydonoz ve bir şey daha yeme dedi. Ama ne dediğini hiç hatırlamıyorum biliyormusunuz size bu tarz bişey dedimi doktorunuz

Maydonuz ve ananas ,bitki çayları düşüğe sebeb olduyor canim onun icin sana maydonuz yyeme demiştir

Maydonuz ve ananas ,bitki çayları düşüğe sebeb olduyor canim onun icin sana maydonuz yyeme demiştir
Maydonoz dedi canım onun yanında ona benzer birşey daha dedi eşim ısrarla nane dedi diyor. Nanede hiç duymamıştım ondan ihtimal vermek istemiyorum çokta severim birde hurma yeme dedi

Çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun ben iki gece hastanede yattım bu yüzden sürekli serum yedim şükürler olsun rahatladım çıkarken de prilam yazdı doktor sanki iyi geldi gibi inş bence doktora git serum taktır yada ilaç yazdır ben birde sadece beyaz leblebi yiyorum onu da deneyebilirsin

Haftaya kontrolüm var ilacı yazdırayım doktora leblebi işe yarar inşallah

Maydonoz dedi canım onun yanında ona benzer birşey daha dedi eşim ısrarla nane dedi diyor. Nanede hiç duymamıştım ondan ihtimal vermek istemiyorum çokta severim birde hurma yeme dedi
Merhaba canım benim bildiğim bir de dereotu var o mu acaba?

Hayırlı olsun canim kac haftaliksin ben hiç açık açık göremedim 8+0 da. Doktorun ultrasonu iyi değil bence

Dun doktor bana zencefil onerdi, yemeklere bile biraz katabilirsin dedi. Bulanti ilacina pek yanasmiyorlar, bakalim zencefili henuz denemedim, bi de zencefilli seker alicam bugun, insallah rahatlatir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…